PROC Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Odnotowałem kolejny postęp w pracach przy motocyklu... ...zamówiłem uszczelkę pod pokrywę zaworów :mrgreen: Co do trasy to tak jak YARECK napisał, niema się co tłuc po Wawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 oki, mi tam każda droga pasuje bo taka sama odległość to teraz tylko czekać na pogodę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 NO to jestesmy umowieni :D na BEMOWO tylko zeby pogoda dopisała :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 ...właśnie pogoda.W zeszłym roku się umawialiśmy, że jedziemy jak będzie min 5C i bez deszczu.Trochę (parę minut) poprószyło i popadało po drodze, temperatura była około 5C a w wawie było chyba troszkę cieplej na każdych światłach chciałem żeby było czerwone bo przynajmniej grzałem ręce na silniku :D W tym roku proponuję podobny układ 5 stopni i można jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 ha jestem za 5 stopni to dobra temperatura minimalna na droge. W listopadzie troszke pojezdzilem jak bylo 5 stopni i dalo rade a teraz to mam nowa kurtke i bedzie jeszcze lepiej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Rowniez popieream 5 stopni minimum i bez deszczu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 ja wolalbym 1o stopni i bez deszczu.. bo ja w adidaskach smigam :)( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 ja to na Bemowo pewnie nie udam się :cry: ale jak coś to na reszte wypraw jestem cały za :) najpierw to fajnie by było już jak się ociepli wypaść gdzieś i się poznać.....ale przed Bemowem chyba pogoda nie dopisze....ale ja jestem dobrej mysli i jak coś to zgadamy się na forum i choć na chwilke byśmy się spotkali na pierwszej może w sezonie przejażdzce.... pozdrawiam Łódzkich i nietylko zapaleńców motocyklowych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 ja to na Bemowo pewnie nie udam się Crying or Very sad a to czemu :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 nie wiem czemu ale mam obawy co do pierwszej jazdy na nowym moto :| i pierwsze "szlify" chciłbym zrobić na niedalekich wypadach...a do tego założyłem spacerówki :) a jeszcze nie jeździłem na nich...ale to nie problem chyba się przyzwyczaić :D bo Eliminatora nie rusze bo go tata mi zabrał :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Ja jak kupiłem Kawe to na dzień dobry trasa Warszawa :arrow: Łódźnie było innej możliwości transportu jak samemu przyjechać.Żeby było zabawniej motocykl miał tylko kwity niemieckie a tablice z Poznania (podobno z traktora) Sprzęt masz w domu już jakiś czas więc pewnie już wszystko w nim sprawdziłeśJedziemy większą grupa i na pewno sobie poradzimy.Nie łam sie tylko pakuj 4 litery na Virago i w droge! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Nie łam sie tylko pakuj 4 litery na Virago i w droge! takie podejście do sprawy to rozumiem :) jeszcze się zastanowie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 jeszcze się zastanowie a myslałem ze juz sie zdezydowałes :D Nie pekaj w tamtym roku załozyłem blachy (rejestracja) przed bemowem i to był moj pierwszy sezon na powazniejszym motocyklu , sam wsiadłem tzn z plecakiem ale na jeden motocykl i bemowo zaliczyłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 i bemowo zaliczyłemtak jest - można powiedzieć, że to też widziałem i mogę za świadka robić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 tak jest - można powiedzieć, że to też widziałem i mogę za świadka robić Oooo widzisz motorbiker wiec bez gadania :D Pozdro ( juz luty leci :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi