PROC Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Sobotę mam zajętą.I chyba już do samego wyjazdu do Anglii będę miał lipę z czasem. W przyszłym tygodniu zabieram się zaprzygotowania Kawy do drogi, musze sprawdzić luzy zaworowe, przeczyścić i podregulować gaźniki, wymienić olej filtr, wymyć i nasączyć filtr powietrza, wymienić świece, gdzieniegdzie podsmarować... kurde ale chamsko ta lista się wydłuża Zajmie mi to pewnie z dwa dni więc teoretycznie w środę się zjawie na placu. Po za Kawą jest jeszcze ta cała Rekordowa WFM, w sierpniu ma pojawić się artykuł w Automobiliście i musze teraz podgonić z robotą :/ Edytowane 6 Lipca 2006 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Kamieniu ja tez poprosze zdjecia z Borkow!Jak chcecie to wpadnijcie nad jeziorsko ja jutro wyjezdzam ale autem ale bede siedzial caly czas (weekend) nad woda...pozdro Nie widze zeby edytowalo moj e-mail wiec podaje [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 II ELIMINACJA MISTRZOSTW CROSS-COUNTRY OKRĘGU ŁÓDZKIEGO - 9 lipca 2006Automobilklub Łódzki zaprasza 9 lipca 2006 na II ELIMINACJĘ MISTRZOSTW CROSS-COUNTRY OKRĘGU ŁÓDZKIEGO, zawody rozagrane zostaną na torze w PIATKOWISKU / PABIANIC. Zawody pod patronatem PZM-mot , impreza zabezpieczona medycznie ,w czasie trwania zawodów na terenie karetka pogotowia ,zawody posiadają zaplecze gastronomiczne oraz sanitarne.WPISOWE 50ZŁ + 20ZŁ UBEZPIEZCENIE, biuro zawodów czynne od 8.30-10.30,10.45 -odprawa zawodników,11.00 -start klasy 65cm +85cm jadą 1 godzinę,12.15 start klasy QUAD jadą 1 godzinę,13.30 start klasy OPEN- ( AMATOR + LICENCJA + WETERAN) -jadą 1,5 godziny,15.30 ogłoszenie wyników oraz wręczenie pucharów,TEL. KONTAKTOWY ZORGANIZATORAMI :JACEK 0-501-445-194 MARIUSZ 0-608-260-002 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Witam podłuższej przerwie i nieobecnoeści zarówno na placu jak i 4um.Niestety nadal będę nieobecny bo od 10 do 23 lipca będę z dziećmi ode mnie z pracy na obozie w Zarzęcinie.Miłego śmiganka w słoneczne dni i do zobaczenia kiedyś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Zgadnijcie co dziś widziałem. Widziałem coś czego chyba nikt z nas nie widział a mianowicie Kamienia w słynnym załadowanym Ogórze W pierwszej chwili nie skumałem o co biega i kto mi macha w tej furgonetce z przeciwka :icon_biggrin: p.s.musi88 ciebie tez widziałem na zgierskiej w kanzasie :biggrin: Edytowane 7 Lipca 2006 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Procu bedziesz za tydzien z nami smigal? bo jeszcze nie dane nam bylo razem nawet po kanzasie wiec trza nadrobic :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 jak ktoś chce jechać nad wodę to ja z chudym jadę w niedzielę do uniejowa nad Wartę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 no to wpadajcie nad jeziorsko na tame to gdzies sie zatrzymamy na plazy i caly dzionek nad woda! dobra ja juz zmiatam nad jeziorsko jak by kto zajrzal to moj kom 501734387 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgadnijcie co dziś widziałem. Widziałem coś czego chyba nikt z nas nie widział a mianowicie Kamienia w słynnym załadowanym Ogórze W pierwszej chwili nie skumałem o co biega i kto mi macha w tej furgonetce z przeciwka :icon_biggrin: p.s.musi88 ciebie tez widziałem na zgierskiej w kanzasie :icon_mrgreen: Ja Cię Procu wyczaiłem jóż z daleka. No i jakie wrażenia z widoku ogóra załądowanego płytami na dachu ?? :icon_biggrin: Prawie jak samolot nie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Wrażenie jest nieziemskie :icon_biggrin:p.s.Co do środy to tak jak już pisałem.Wszystko zależy od tego jak się wyrobie z robotą przy kawie. Jeśli zacznę planowo to widzimy się na placu Edytowane 7 Lipca 2006 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 jak ktoś chce jechać nad wodę to ja z chudym jadę w niedzielę do uniejowa nad Wartę.Ja się bujam do Borek, albo gdzieś obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) A ja jestem w rozterce-chyba peknie mi serce!! :biggrin: :icon_biggrin: Edytowane 7 Lipca 2006 przez NEMO491 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 A ja jestem w rozterce-chyba peknie mi serce!! :biggrin: :icon_biggrin: ale o co kaman ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 No jak do Borek to i ja się skocze... byle tylko ktoś mi dał znać kiedy moge do Was dołączyć w Ujeżdzie... żeby nie było jak ostatnim razem bezowocnych poszukiwań na trasie Uć-TM ... anytime U want :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Witam po powrocie! Mam pomysla na inne miejsce anizeli Borki. Bylem teraz nad jeziorskiem ale dokladnie nad warta tuz za zalewem. Znalazlem zajebiste miejsce gdzie jeszcze nie jest tak zdradliwie i gleboko i mozna sie wybawic! W koncu rzeka jest fajniejsza anizeli stojaca woda w jeziorze :) Wiec jesli byscie sie pisali to mozna by zorganizowac w sroda wlasnie tam wyjazd i wychlustac sie w Warcie. co wy o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi