PROC Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 propozycje jak zawsze tredycyjnie :D się wymyśli coś na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) a ja niestety nie miałem możliwości sie przejechac na RR bo byłem na działce u "znajomej" co prawda rzuciłem pomysł ze pojadę i wróce ale skończyło sie draką :buttrock: za tydzień nie mogę sobie tego odpuścić :buttrock: http://www.libertymotors.pl/wydarzenie03/i...zdj_006_jpg.jpg kamieniu, co co sie tak oczy świecą :biggrin: :D Edytowane 28 Czerwca 2006 przez Rof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 kamieniu, co co sie tak oczy świecą :buttrock: :Do co chodzi z tymi oczami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ja dziś nie stety nie będę - mam ważny egzamin w piątek i muszę się przygotowywać.Na MWB też tym razem nie bedę bo w piątek wspomniany egzamin a w sobotę do pracy 8-15, a po 15 w sobote to chyba się już nie opłaca.Jechał ktoś wczoraj Piotrkowską w stronę Pl. Niepodległości koło 22?Sorry że nie machnąłem ale byłem zaabsorbowany babą przy chodniku co to nie mogła się zdecydować czy wyej przede mną na jezdnię czy za mną.Macham teraz. :buttrock: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 oj nic, żart taki :icon_mrgreen: widocznie jakiś motocykl ci sie spodobał :icon_mrgreen: pozdro 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 A ja to dzisiaj chyba tylko na chwile wpadnę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Procu a co sie stalo ze tylko na chwilke ?? Co :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 no ja wczoraj na warsztacie doznałem kontuzji ręki poparzenie(mam foto) :// naszczesccie ze miałem rekawiczke ale i tak skore mi pozrywało jestem wykluczony z jazdy na 1,5 tyg. a co potem zobaczymy czy da rade rekawiczke załozyc. a w niedziele tak super sie smigało ehh. Latacie czasem do Głowna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) Dzisiaj ostre palowanie solo i wizyta pod selgrosem :flesje: czy turystyczna jazda z plecaczkiem :smile: Co wybrac :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :D Hmmmm.................. Kamieniu jakies sugestie :D Sugestii nie bylo ale dzis bylo zajebiscie. ;) Mega palowanie po autobanie z Piotrkowa (licznik pokazywal jakies 260 km/h szkoda ze zawyza :flesje: )Wizyta pod selgrosem przeniesiona pod M1 a tam sie dzialo oj dzialo. Sroda super udana (wynagrodzono nam zeszly tydzien :lapad: ) Pozdro dla wszystkich :flesje: Edytowane 28 Czerwca 2006 przez kacper_84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Sroda super udana (wynagrodzono nam zeszly tydzien :icon_mrgreen: ) Sobie jeździliście, oglądaliście a ja dopiero co z warsztatu wróciłem. Mam już dość lakierowania na najbliższe pół roku... szkoda, że mam do pomalowania jeszcze pare rzeczy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Procu wspolczuje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Tak się jakoś ostatnio składa że jestem zajęty w środy i dawno mnie nie było - ale zamierzam to sobie odbić na bazarze na którym będę cały piatek i sobotę :biggrin: Będę próbował sprzedać swojego DR-a tak więc jeżeli ktoś wybiera się na bazar na pewno się zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Na bajzlu się pewnie zjawie, nie wiem jeszcze tylko czy w piątek czy sobotę ani o której. no i moja obecność bazarowa stoi pod znakiem zapytania :/ Edytowane 29 Czerwca 2006 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 siema o ktorej bedziecie na bajzlu??jak bede wracal do domu ok 19 to podjade tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 dziś tez bede na bajzlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi