DrDredd Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 pod selgrosem dobre kilkadziesiat motocykli przyjezdzalo.. a tu widze ze konkretna ekipa sie szykuje :) fajnie fajnie.. gorzej bo niektorzy beda musieli sie do naszego wolniejszego tempa przystosowac w razie jakichs wypadow dalszych.. ewentualnie beda czekac co 50km na kawce :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Spoko, tempo się ustali wspólne, a jak trzeba będzie to się jakoś podzielimy i ci co szybsi co jakis czas będą studzić maszyny na parkingach.Jak będzie duża grupa to i tak trzeba będzie się podzielić bo jak jedzie więcej motocykli w jednym szyku to się źle jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koold Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 jest też Bełchatów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 panowie :) na latanie nie mamy takich dróg w kraju :) a co do prędkości to się dogadamy napewno :P ja wiem że napewno bede podrózował czesto z plecaczkiem i wtedy powyżej 100-120 nie jade...ale to chyba jest i tak wystarczająca predkość jak nie za duża jak na nasze niektóre warunki drogowe..... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Będzie dobrze - byle tylko zacząć jeździć i potrafić się dogadać. Nie wiem jak jest u Was, ale ja już zaczynam czuć zbliżający się sezon i coraz bardziej sprężam się do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Procu---> ja to już maszyne grzeje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Procu---> ja to już maszyne grzeje :)motorbiker---> ja to już w maszynie grzebie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 a którędy lecicie na Bemowo - trasą Katowicką ?jak coś to podczepiam się po drodze, pewnie jeszcze kilka osób będzie chętnych (Darka się wyciągnie ze Mszczonowa :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 no panowie Luty juz prawie :) tylko nieh jeszcze "on" zleci i bedzie marzec a to juz bliziutko i coraz to lepiej. Co do tych predkosci rowniez ja tak do 120 , mysle ze sam nie bede musiał sie tak "wlec" dla niektorych bo jest pare osob ktorzy deklarowali taką predkosc :P . [ Dopisane: 30-01-2006, 15:04 ]A co do bemowa to jak bedziemy smigac?? ja kiedys jechałem , przez Stryków---> Łowicz---> Sochaczew--->Wawa , wiem ze PROC-u tez wracał tedy bo stojąc na stacji widziałem jak smignoł jeszcze z kims jechał , tyle ze zanim zjadłem (bar) to nie dogoniłem go :) leciałem sobie 110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Procu to tylko tak mówi że jeździ 110 a zawsze koło mnie to chyba budzik zamyka :D bo najpierw słysze jak startuje a później tylko gwizd, trzask i go nie ma :P [ Dopisane: 30-01-2006, 21:35 ]ten trzask to chyba były zawory ale z tego co pisze to chyba już wyregulowane :) pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 ja ostatnio prawie co wieczor schodze do garazu zeby poglaskac i przytulic moja maszynke :D zdejmuje majestatycznie przescieradlo i ogladam jej kraglosci :P hehe.. wiem, moze i przegiecie ale co tam.. wyczyszczona i wypieszczona kazda czesc czeka na pierwszy powiew wiosennego powietrza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 ten trzask to chyba były zawory ale z tego co pisze to chyba już wyregulowane heeeee wyczyszczona i wypieszczona kazda czesc czeka na pierwszy powiew wiosennego powietrza..ahh wiem coś o tym :r Juz niedługo :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 No siwypfk chyba nawet machałem :DA jechał ze mną YARECK i jeszcze 2 kumpli z grupy którzy na pewno tez będą jechać na Bemowo. Procu to tylko tak mówi że jeździ 110 a zawsze koło mnie to chyba budzik zamyka Buttrock bo najpierw słysze jak startuje a później tylko gwizd, trzask i go nie ma WinkTo jakieś pomówienia. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Raczej będziemy jechać przez Stryków bo od razu po wjeździe do W-wy skręca się w lewo na Bemowo i już, a przez Janki to trochę jeszcze trzeba kręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 ja ostatnio prawie co wieczor schodze do garazu zeby poglaskac i przytulic moja maszynke Wink zdejmuje majestatycznie przescieradlo i ogladam jej kraglosci Razz hehe.. to ja ide krok dalej :lol: bo jeszcze na koniec pieszczot to dosiadam swoja maszynę :D :P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi