Skocz do zawartości

Kto z Łodzi ??

CbR600f
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

to-mas....... :notworthy: to że mnie popierasz to możesz mi powiedzieć przez ściane :lol:

a teraz serio....do ciepła daleka droga ale może ktoś zna jakieś fajne miejscówki gdzie byśmy mogli się spotykać lub spotkać...?? może za wcześnie ale teraz gadajmy a później będziemy jeździć tylko :notworthy:

takie pytanie mi się urodziło :lol: ......jakimi prędkościami mozecie śmigać tak żeby się nie męczył motocykl i wy....chodzi mi o średnią nie max 8) bo ja tak jak Proc preferuje jazde od 80-110-120 bez szaleństwa....czy np reszta w razie czego przystałaby na taką prędkość na wspólne wycieczki??

80-110-120

teraz to juz bankowo jestem z wami idealne predkosci :notworthy: dla INTRUZA

jakieś fajne miejscówki

swego czasu czesto smigałem na czarnocin sztuczny zalew ale przy fajnej drodze siadałem na ławeczce i odpoczywałem przy pieknych zachodach słonca lub poprostu w dzien mysle ze warto by tam kiedys smignąc rowniez do chociszewa do bliziutko za Zelechlinkiem a fajny dojazd i mozna zatrzymac sie na troszke posiedziec . Mowie tu o takich blizszych wypadach :notworthy:

[ Dopisane: 26-01-2006' date=' 21:57[/i'] ]

PROC a skąd w ogole pomysł na taki pług?? bo musze przyznac ze nie czesto sie spotyka zeby ktos dorabiał elementy z tworzyw.

no ja też mówie o bliższych wypadach :notworthy: to się chyba dogadamy :notworthy:

ja byłem pare razy na lub w Zgniłych Błotach(też jest woda) Grotniki, Sokolniki ale to blizsze wypady... na pierwszą wyprawe w sezonie to obrałem sobie Spałe...konkretnie bunkry wojskowe(cholernie długie i głębokie)....jak będe się wybierał to dam znać......no a później może Zalew Sulejowski...a po drodze znam bar "naleśnikowy" gdzie za dosłownie grosze robią pyszne naleśniki na 100 sposobów :buttrock: pychota....aż już mi się zachciało jazdy :mrgreen:

pozdro

Ogólnie jak gdzieś jeździmy z osobami z grupy Centrum to właśnie tak prędkościami od 80 do 120 oczywiście zależy od drogi.

Możemy też spotkać się kiedyś u mnie na działce, można też w Konstantynowie nad stawami - jest tam taki parking wystarczających rozmiarów i jest bardzo spokojnie - nie zrobimy tam sensacji i nikt nie będzie przeszkadzał (chyba)

Pług? Widziałem coś takiego w motocyklach typu Eliminator V-max itp. na kilku stronach wyglądało ciekawie i już od dawne (jeszcze w czasach MZ) chciałem coś takiego mieć w motocyklu.

YARECK jakie spalanko ma XJR1300?? trasa / miasto

Jak jest zimno i jazda po mieście to maksymalnie zjadl mi 8,6 8O a jak bylismy Grupą Centrum w Toruniu to przy prędkości 100-120 w dwie osoby zjadł mi 5,75 (tak! dokładnie tyle, PROC'u świadkiem).

Tak jak pisał PROC preferowana prędkość to 100-120, zawsze wcześniej ustalamy przed wyjazdem.

W Chociszewie mam z WIEWIÓRKĄ działkę więc tam też możemy się spotkać. Warunki skromne ale jest spoko.

predkosc 100-110 jest idealna.. nie ma co jechac szybciej a moja Suza smigalem co prawda 150 (gonilem kolege na Bandit1100) ale na dluzsza mete jest to meczace..

w okolicach Lodzi jest duzo fajnych miejsc i mozna sobie jezdzic bo samemu to tak niefajnie jest..

juz nie moge doczekac sie ciepla i wiosny..

W Chociszewie mam z WIEWIÓRKĄ działkę więc tam też możemy się spotkać. Warunki skromne ale jest spoko.

wiec spoko, my tam kiedys no na jakis 6 motocyklach chcielismy zrobić ognicho i na noc zostac tam ale troszke były obawy o moto..

jak dla mnie to po takich mrozach jakie były to nawet dzisiajsza pogoda jest już super  

Dokładnie naprawde mi tez w słonku ciepło sie wydawało :)

no zawory są już wyregulowane – właśnie skończyłem - jeszcze tylko zobaczę jak tam łańcuszek sprzęgłowy się trzyma i jak będzie OK to już składam maszynę :)

Tylko nie wiem czy zdążę lakier jakiś ładny na pługu zrobić do Bemowa.