motorbiker Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 to-mas....... :notworthy: to że mnie popierasz to możesz mi powiedzieć przez ściane :lol: a teraz serio....do ciepła daleka droga ale może ktoś zna jakieś fajne miejscówki gdzie byśmy mogli się spotykać lub spotkać...?? może za wcześnie ale teraz gadajmy a później będziemy jeździć tylko :notworthy: takie pytanie mi się urodziło :lol: ......jakimi prędkościami mozecie śmigać tak żeby się nie męczył motocykl i wy....chodzi mi o średnią nie max 8) bo ja tak jak Proc preferuje jazde od 80-110-120 bez szaleństwa....czy np reszta w razie czego przystałaby na taką prędkość na wspólne wycieczki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 80-110-120 teraz to juz bankowo jestem z wami idealne predkosci :notworthy: dla INTRUZA jakieś fajne miejscówki swego czasu czesto smigałem na czarnocin sztuczny zalew ale przy fajnej drodze siadałem na ławeczce i odpoczywałem przy pieknych zachodach słonca lub poprostu w dzien mysle ze warto by tam kiedys smignąc rowniez do chociszewa do bliziutko za Zelechlinkiem a fajny dojazd i mozna zatrzymac sie na troszke posiedziec . Mowie tu o takich blizszych wypadach :notworthy: [ Dopisane: 26-01-2006' date=' 21:57[/i'] ]PROC a skąd w ogole pomysł na taki pług?? bo musze przyznac ze nie czesto sie spotyka zeby ktos dorabiał elementy z tworzyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 no ja też mówie o bliższych wypadach :notworthy: to się chyba dogadamy :notworthy: ja byłem pare razy na lub w Zgniłych Błotach(też jest woda) Grotniki, Sokolniki ale to blizsze wypady... na pierwszą wyprawe w sezonie to obrałem sobie Spałe...konkretnie bunkry wojskowe(cholernie długie i głębokie)....jak będe się wybierał to dam znać......no a później może Zalew Sulejowski...a po drodze znam bar "naleśnikowy" gdzie za dosłownie grosze robią pyszne naleśniki na 100 sposobów :buttrock: pychota....aż już mi się zachciało jazdy :mrgreen: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 jak będe się wybierał to dam znaćO.K. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Ogólnie jak gdzieś jeździmy z osobami z grupy Centrum to właśnie tak prędkościami od 80 do 120 oczywiście zależy od drogi. Możemy też spotkać się kiedyś u mnie na działce, można też w Konstantynowie nad stawami - jest tam taki parking wystarczających rozmiarów i jest bardzo spokojnie - nie zrobimy tam sensacji i nikt nie będzie przeszkadzał (chyba) Pług? Widziałem coś takiego w motocyklach typu Eliminator V-max itp. na kilku stronach wyglądało ciekawie i już od dawne (jeszcze w czasach MZ) chciałem coś takiego mieć w motocyklu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 YARECK jakie spalanko ma XJR1300?? trasa / miasto Jak jest zimno i jazda po mieście to maksymalnie zjadl mi 8,6 8O a jak bylismy Grupą Centrum w Toruniu to przy prędkości 100-120 w dwie osoby zjadł mi 5,75 (tak! dokładnie tyle, PROC'u świadkiem). Tak jak pisał PROC preferowana prędkość to 100-120, zawsze wcześniej ustalamy przed wyjazdem. W Chociszewie mam z WIEWIÓRKĄ działkę więc tam też możemy się spotkać. Warunki skromne ale jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 (tak! dokładnie tyle' date=' PROC'u świadkiem)[/quote'] Potwierdzam tą informację, byłem przy tym, widziałem liczby :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 predkosc 100-110 jest idealna.. nie ma co jechac szybciej a moja Suza smigalem co prawda 150 (gonilem kolege na Bandit1100) ale na dluzsza mete jest to meczace.. w okolicach Lodzi jest duzo fajnych miejsc i mozna sobie jezdzic bo samemu to tak niefajnie jest.. juz nie moge doczekac sie ciepla i wiosny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 to się nasze grono powiększa :) oby tak dalej jak dla mnie to po takich mrozach jakie były to nawet dzisiajsza pogoda jest już super ;) to już chyba tzw"chcica" motocyklowa :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 W Chociszewie mam z WIEWIÓRKĄ działkę więc tam też możemy się spotkać. Warunki skromne ale jest spoko. wiec spoko, my tam kiedys no na jakis 6 motocyklach chcielismy zrobić ognicho i na noc zostac tam ale troszke były obawy o moto.. jak dla mnie to po takich mrozach jakie były to nawet dzisiajsza pogoda jest już super Dokładnie naprawde mi tez w słonku ciepło sie wydawało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 no zawory są już wyregulowane – właśnie skończyłem - jeszcze tylko zobaczę jak tam łańcuszek sprzęgłowy się trzyma i jak będzie OK to już składam maszynę :) Tylko nie wiem czy zdążę lakier jakiś ładny na pługu zrobić do Bemowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Tylko nie wiem czy zdążę lakier jakiś ładny na pługu zrobić do Bemowa. Ojj tam napewno zdązysz a jezeli nie to bez pojedziesz :) ja tez mam element do pomalowania ale zbieram sie juz 2 tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to-mas Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Chlopaki skladajcie maszyny i lecimy gdzies jak bedzie cieplej boja tez juz nie wytrzymuje musze sie tez gdzies przejechac!! :) POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Pozdrawiam weteranów z Łodzi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ja rowniez z Łodzi :) Na bemowo jak najbardziej za :P [ Dopisane: 14 ]a co do zlocikow to bylem w zeszlym roczku jeszcze bez moto pod selgrosem i troszke sprzetow bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi