arturo1982 Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 no to rzeczywiscie nieciekawa sytuacja :D ale dobrze ze skonczylo sie tak jak sie skonczylomam pytanko odnosnie bazaruo ktorej to sie w ogole zaczyna??bo wybieram sie zeby kupic drugi kask i spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 cos kolo 6-7 rano. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Bajzel dla zwiedzających jest teoretycznie od 8, ale praktyka pokazuje, że da się wcześniej wbić. Ja będę na 12-13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Kurcze znowu mnie nie będzie na spotkaniu we środe. Pracuję 14-22.No alę życzę tym co się zbiorą mniej atrakcji typu środa z zeszłego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Koles jechal Kawa zx 7 z pasazerem i chcial smignac na gumie i przesadzil, przedobrzyl z pionem i bach :) :) Wielkie szczescie ze nikomu sie nic nie stalo. Kierowca OK a pasazer troszke pozcierany (ale podziwiam go za podejscie- jak pisal PROCU tylko sie mama przejmowal) ciekawe czy uzyl wytlumaczenia z derbami Ale wielkie :( -dla niego ten pasażer to nikt inny jak Ed manetka połwiasz rekinów i dziewic anioł szosy a po szlifie wszyscy jeszcze po odstawieniu maszyn do garażu poszliśmy na piwo... jaja były jak tą rozpieprzzoną kawe do garażu transportowaliśmy ( brak wajchy biegów i sprzęgła czyli lipa straszna) więc jakoś dwójkę sie zapieło i z pychu. na światłach jak zielone to jechał jak czerwień to stawał i czekał na resztę i tak aż do samego garażu. na Włókniarzy z Mickewicza mu padła na środku skrzyżowania, wszędzie pełno kiboli z 7 suk policjii a my dwa pasy zablokowaliśmy i przed nami chłopaki pchaja to zielone gówno :D :P :P nie no kozacko było tamtego wieczoru ale stanowczo za szybko... bedzie lekcja na przyszłość. ten kolo od Ninji to zawsze tak jeździ i raczej nie po to żeby sie popisywać... po prostu Ed też nie jest gorszy bo na swojej Mz zapie..ala ile fabryka dała. w środe na piwie była gadka:"za to że sie wyjbaliśmy to jak zrobisz fure to dajesz mi sie przejechać""ty to ja może nie bede wcale robił i od razu dam ci sie bujnąć"..... :D cholerka podstawa to jednak dobry kombinezon. kierowca nie miał nawet obtarcia. Edek marudził że gdzie on takie Levisy teraz dostanie :) no i troche koleje ale już sie rozchodził. w środe jeździmy coś?? mam nowego kapcia więc można poszaleć ;) nie no joke. szkoda znowu levisy zetrzeć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek kawasaki Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 :witam mam pytanie jak sie spotykamy w srode o 18 czy 19 ;) ciekawe jaka pogoda bedzie, na onecie zapowiadaja pochmurnie oby nie padalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Środa godzina 19 na placu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 A mnie kurka znowu nie będzie niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) :icon_twisted: Na jakim placu jest to spotkanie?? chętnie bym wpadł, ale nie wiem co i jak........ :icon_twisted: Edytowane 16 Maja 2006 przez Dzulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Na pl. Dąbrowskiego przy Teatrze Wielkim choć nie wiem czy Ci to coś mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) dzięki :icon_twisted: mówi mówi :icon_mrgreen: a co tam będzie dokładniej? takie mini zlot - spotkanie czy będziemy jeździć ?? :icon_twisted: Edytowane 16 Maja 2006 przez Dzulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 dzięki :icon_mrgreen: mówi mówi :icon_mrgreen: a co tam będzie dokładniej? takie mini zlot - spotkanie czy będziemy jeździć ?? :icon_twisted: Spotkania zwykle zaczynaja się dyskusją na temat nowych nurtów w fizyce kwantowej a kończa się samczą orgietką w parku śledzia :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 :icon_twisted: GREAT !! :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 no mi ostatnio padła płyta głowna (tylko sie zakopciło) no ale kupiłem nową i poskładałem to wszystko w całosc(czyt. kompa) :icon_twisted: co do srody jezeli sie wyrobie to wpadne. A moze widzieliscie plakaty na bajzlu były porozwieszane ze cos w tym tygodniu jest w łodzi... ja nie zauwazyłem a ponoc cos jest , chyba pokaz custom-ów ale nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Custom Show odbędzie się 27-28 maja przy ul. ks Skorupki 21 http://www.ironhorse.lodz.pl/csp_2006/csp_2006.htm ja będę :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi