enduromaster Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 byłem dzisiaj za Łaskiem i pogoda była nawet nawet, deszczu spadło może z 20 kropelek. gdy wyjeżdżałem z Łodzi lało, wracałem też lało. Widocznie łódź bez wody nie może istnieć Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Dla odmiany dzisiaj też jest zimno i mokro pies to je.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Na szczęście aż tak nie pada jak wczoraj (na razie). Ja dziś do pracy więc wyciągnąłem maszynę i do przodu - pogoda mi nie straszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Pytanie co robimy ze środą? Spotkanie tradycyjne? Grill? Jakiś wypad?Możliwości w sumie jest kilka tylko się zgadywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 ja się dostosuję :icon_mrgreen: przede wszystkim zalezy od pogody...ja obstawiałbym za jakąś przejażdżką i grillem a jechać mozna np do slesina, bełchatowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 no tez bym proponował jakoas wycieczke a nie latanie po miescie jako ze swieto bedzie i nie bede pracowal to chetnie odwiedze was:) i mozna gdzies posmigac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Pytanie co robimy ze środą? Spotkanie tradycyjne? Grill? Jakiś wypad?Możliwości w sumie jest kilka tylko się zgadywać.Procu!!Zrób jak ostatnio z Bemowem. Powiedz gdzie i o której. Ja będe, reszta jak będzie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Można by było się tak zorganizować żeby wyjechać koło południa do jakiegoś fajnego miejsca zrobić grilla itd. i wrócić wieczorem. Tylko pytanie gdzie? Ewentualnie wbicie się na jakąś działkę :bigrazz: Lub totalny spontan – spotkanie np. na placu szybka decyzja zakupy po drodze :icon_mrgreen: Edytowane 2 Maja 2006 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 ahhh jak to czytam mnie skreca, moze podpowiem , grila spokojnie mozna zrobić nad zalewem w czarnocinie tam od jednej strony jest spokojnie , duzo miejsca trawka piasek kto co woli moto w zasiegu wzroku i jest tak zacisznie (tylko nie mowie tu od drogi) bo tam są ławeczki , chodzi mi ze tak powiem od dupy strony wjechac :icon_mrgreen:) POZDRAWIAM P.S w nastepną srode jestem jezeli pogoda bedzie , oby ... bo juz czuje sie przytłoczony tą maturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Procu!!Zrób jak ostatnio z Bemowem. Powiedz gdzie i o której. Ja będe, reszta jak będzie chciała No to środa Plac godzina 13.00. Spotykamy się szybka decyzja gdzie jedziemy, jakieś zakupy po drodze i będzie OK. Jeśli ostatecznie nie wykombinujemy niczego konkretnego to możemy zrobić jakąś rundę i skończyć u mnie na działce, szybko się wszystko ustawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Proponuje swoją działkę, tj. wioska Pustkowa Góra w drodze między Grotnikami a Ozorkowem (jakieś 30 km. od Łodzi).Moglibyśmy zrobic tam ognicho i troche sobie posiedzieć. Bliziutko jest też do budowanej autostrady i z tego co widziałem niektórzy tam przyjeżdżają testować maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 YARECK to ja jestem ZA!Napisz co potrzeba zabrać lub przygotować i gdzie i o której się spotykamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Każdy zabiera co lubi (chodzi o żarełko i picie) choć dokładnie na przeciwko jest sklep i w razie braku można conieco dokupić.Bliziutko działki jest lasek z którego ściągniemy trochę drwa i się zrobi ognicho. Grill też jest ale taki mały typu kociołek żeliwny więc jakby kto chciał to i na grilu tez może sobie coś przygrzać. Nie pamietam tylko czy jest węgiel to najwyżej kupię.Szczególnych wygód jednak proszę się nie spodziewać - basenu i takich tam atrakcji nie ma.Myślę że czas zbiórki to tak 13-14 np. na pl. Dąbrowskiego (chyba że są inne propozycje). Ponieważ właśnie kończę pracę nie będzie mnie już do środy na 4um. W razie pytań podaję nr komórki: 501066466Do zobaczenia jutro - oby pogoda nie podjęła za nas decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 to ja jestem za kompromisem 13:30 na placu.kto się zjawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 no ja będę, ale chyba jakąś wycieczke zrobimy wczesniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi