Marta CBR Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Siwy,będziemy trzymać kciuki :buttrock: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 PIERWSZE ZAWODY CrossCountry W ŁODZI ODBEDA SIE 30 KWIETNIA NA TORZE KOLO LOTNISKA LUBLINEK. Dojazd od ulicy dubois, za krańcówka autobusowa. zapisy pewnie jak zwykle do 11 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Dlaczego pierwsze?Chyba drugie.W tamtym roku takie zawody odbyly sie na poligonie na Zlotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Pierwsze w sezonie 2006 a ogólnie to zawodów było już sporo i moim zdaniem warto się przejechać zobaczyć jak wymiatają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Procu...jesli się wybierasz to może się ustawimy jakoś?? Bo ja tez z rana jakoś tam wpadne i popatrze troszke....mysle że ok 10.30 bym się wybierał bo o 12.30 w chacie muszę być :> jak coś to na gg lub na forum:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Prosze jak to czasami wszystko się zmienia. Okazuje się że nie muszę w środę jachać do Pabianic i moge być na spotkaniu. Tylko czy o 18 czy może wcześniej coby gdzieś smignąć i jakiegoś może grillika opykać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Motorbiker ja na zawody to bardzo chętnie – myślę, że tak o 11 można tam się zjawić zazwyczaj w tedy startują młodziki z klasą turystyczną, albo quady są pierwsze? Tylko ja jeszcze na 100% nie mogę się określić – jak bym przypadkiem zabalował w Borkach to mogę mieć problem z teleportacją na zawody. W sobotę wieczorem wyśle SMSa i dam znać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Siwy,będziemy trzymać kciuki :D :D no dzięki WIELKIE z zazdroscią patrze na te umowki wasze ehh chyba nie wytrzymam długo :) nie smigając POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Niedzielne zawody niestety zostały odwołane z przyczyn niezależnych od organizatora (brak zgody ochrony środowiska) za utrudnienia serdecznie przepraszamy Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Niedzielne zawody niestety zostały odwołane z przyczyn niezależnych od organizatora (brak zgody ochrony środowiska) za utrudnienia serdecznie przepraszamy tak myslałem właśnie :D to barany :D wszędzie im nie pasuje :flesje: na lublinku nie pasuje na poligonie nie pasuje to gdzie masz to pole tym endurasem orać?? na Piotrkowskiej?? ;) poligon był moim zdaniem git...a przecież to teren wojskowy był i niekomu nie powinno przeszkadzać :crossy: tylko ludzie z pieskami się bali wychodzić ;) a to przeciez teren wojsklowy był i zakaz wstepu osobom postronnym....i co....??.....wałek....nawet z lublinka nie można korzystać :lalag: śmiech na sali :P sorka za OT :) pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Cosik sie pogoda psia mać zrypała i to akurat w długi wekend. Mam nadzieję, że długo to nie potrwa bo miełem ochotę gdziesik bryknąć na rumaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 zobacz na www.meteo.pl :) Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 tak myslałem właśnie :) to barany wszędzie im nie pasuje :P na lublinku nie pasuje na poligonie nie pasuje to gdzie masz to pole tym endurasem orać?? na Piotrkowskiej?? :D poligon był moim zdaniem git...a przecież to teren wojskowy był i niekomu nie powinno przeszkadzać :flesje: tylko ludzie z pieskami się bali wychodzić :D a to przeciez teren wojsklowy był i zakaz wstepu osobom postronnym....i co....??.....wałek....nawet z lublinka nie można korzystać śmiech na sali sorka za OT pozdrówka Dobija mnie, że każda pozytywna inicjatywa w tym kraju musi być gnębiona! Na poligonie wcale nie było tak głośno wiem bo przeszedłem prawie cały poligon szukając dobrego punktu do robienia zdjęć, wracałem też pięta palec przez okolicę do domu (dopiero w Brusie uratował mnie motorbiker i zawiózł autem pod dom ;) ) Podejżewam że ćwiczenia wojskowe były bardziej dokuczliwe. Na Lublinku komuś przeszkadza? Że co głośno ? A jak ląduje lub startuje Benek lub helikopter to im nie przeszkadza? Bez sensu! Ciekawe czemu na Piątkowisku nie zrobili? Co do pogody to, to już jest totalne przegięcie ;) Długi weekend.Jak się wkurzę to zakładam kombinezon i jadę na Borki bez względu na pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 w poniedziałek i wtorek nie ma byc tak źle chyba:) oby chociaż ze dwa dni było przyzwoicie bo szkoda czasu wolnego zmarnować..... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Ja jestem w sumie jedną nogą w kombinezonie, ale jakoś nie mogę się przełamać żeby wyskoczyć na Borki.Raz że samemu, dwa że mokro, trzy że chłodem powiewa Albo zaraz wsiądę na sprzęt albo zacznę przy nim coś kombinować, sam nie wiem za co się brać a to dopiero pierwszy dzień niepogody a co będzie jutro i pojutrze ? :) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi