Skocz do zawartości

Kto z Łodzi ??

CbR600f
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

no pogoda przepiękna oby jutro cos w podobie było ;p , dzis tez musze zając sie maszynką swoją , i przygotowac aparat :banghead:

Dzis mam jeszcze impreze na zakonczenie szkoły sredniej(ognicho) wiec musze byc tam ostrozny co by na rano sie wstawic :] mysle ze da sie rade wruce o jakiejs 12,1 i bedzie git

:P Akurat jestem przelotem w Wawie (ale jutro wracam do Łodzi) i serdecznie chciałam Wam wszystkim podziękować za spotkanie na placu i wspólne latanie w środę :banghead: Jak mi się uda to podjadę na stację jutro ok 9,będzie ktoś wcześniej??

http://zl600.fajnafotka.pl/

kilka zdjęć z placu otwarcia...

... za dużo ciekawych rzeczy nie było, jeśli w przyszłym roku znowu odbędą się jednocześnie dwie imprezy w wawie to będę musiał się poważnie zastanowić czy się wybrać.

Na szczęście parada była płynna a w drodze powrotnej wyraźnie się ociepliło i wyszło słońce.

Dokładnie Kamieniu i mysle ze wybralismy lepszą impreze ;p (takie mam odczucie)

P.S gdy znajomą podwiozłem do Sochaczewa (do rodzinki obiecłem jej ze przewioze ją :icon_eek: to pomyslałem ze nie bede sie juz wracał bo to 40 km a kropiło zresztą czułem sie (sami widzieliscie) i mowie spadam mam nadzieje ze kacper 84 przekazał wiadomosc , bo zadzwoniłem i powiedziałem ze juz mykam .

Pozdrawiam i do zobaczenia hmm mysle w srode ;)

Lyberty dzisiaj bardzo zapunktowało.

Jazdy próbne właściwie dostępne dla każdego kto tylko miał motocykl lub auto (przed jazdę zostawiało się kluczyki i dokumenty na miejscu)

Motocykl dostawało się na około 20 – 30 min. Od rana było za darmo po południu jazda kosztowała 10 zł co i tak nie ostudziło zapału gości dni.

Do dyspozycji były motocykle:

Hodna Shadow 750, CBF 600

Triumph: Rocket III nie chętnie oddawany w ręce zwiedzających, Scrambler, Sprint ST.

Husqvarna super moto

Quady

Chińskie dziwadła

Ja miałem okazje przejechać się Hondą Shadow która cholernie mnie rozczarowała i dwukrotnie na scramblerze 900 który cholernie przypadł mi do gustu.

p.s.

ROF chyba ześwirował na temat...

... Sprinta :icon_biggrin: