PROC Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 No to ja dzisiaj przygotowuje sprzęt do drogi :banghead:Wrzucę może jakieś mocowania pod aparat (na kierownice i gdzieś przy ramie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 no pogoda przepiękna oby jutro cos w podobie było ;p , dzis tez musze zając sie maszynką swoją , i przygotowac aparat :banghead: Dzis mam jeszcze impreze na zakonczenie szkoły sredniej(ognicho) wiec musze byc tam ostrozny co by na rano sie wstawic :] mysle ze da sie rade wruce o jakiejs 12,1 i bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Ja może wpadnę życzyć wam szerokiej drogi :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 No to się doczekaliśmy ku...wa pogody na sobotę.Zapowiadają 14C i deszcz od rana :banghead: Pozostaje tylko wskoczyć w kombinezon i w drogę, tylko po jakiego grzyba polerowałęm sprzęta :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoldar Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja wypolerowałem motorek w zeszłym tygodniu,niestety teraz łykam antybiotyk.Trzymam kciuki za pogodę i życze fajnej zabawy. To pewnie pierwszy dłuższy wypad :banghead: Pozdrawiam Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez stoldar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 :P Akurat jestem przelotem w Wawie (ale jutro wracam do Łodzi) i serdecznie chciałam Wam wszystkim podziękować za spotkanie na placu i wspólne latanie w środę :banghead: Jak mi się uda to podjadę na stację jutro ok 9,będzie ktoś wcześniej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 http://zl600.fajnafotka.pl/ kilka zdjęć z placu otwarcia...... za dużo ciekawych rzeczy nie było, jeśli w przyszłym roku znowu odbędą się jednocześnie dwie imprezy w wawie to będę musiał się poważnie zastanowić czy się wybrać. Na szczęście parada była płynna a w drodze powrotnej wyraźnie się ociepliło i wyszło słońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 ;) Ta stronka nie chce sie załadować :icon_eek: a obejrzał bym co było na otwarciu, ja z Kacprem, Siwym, Sznurkiem i jeszcze paroma kolesiami byliśmy na imprze obok (extreme) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Dokładnie Kamieniu i mysle ze wybralismy lepszą impreze ;p (takie mam odczucie) P.S gdy znajomą podwiozłem do Sochaczewa (do rodzinki obiecłem jej ze przewioze ją :icon_eek: to pomyslałem ze nie bede sie juz wracał bo to 40 km a kropiło zresztą czułem sie (sami widzieliscie) i mowie spadam mam nadzieje ze kacper 84 przekazał wiadomosc , bo zadzwoniłem i powiedziałem ze juz mykam . Pozdrawiam i do zobaczenia hmm mysle w srode ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Siwy, a może dzisiaj na Maratońskiej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Na Maratońskiej można się dzisiaj skumać p.s.serwer dobrebopolskie.com coś szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 o ktorej bedziecie na maratonskiej ??to moze tez podjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 a dokładniejszy adres i godzina?? i co tam bedzie bo własnie zaraz zamierzam przeleciec sie gdzieś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Lyberty dzisiaj bardzo zapunktowało.Jazdy próbne właściwie dostępne dla każdego kto tylko miał motocykl lub auto (przed jazdę zostawiało się kluczyki i dokumenty na miejscu)Motocykl dostawało się na około 20 – 30 min. Od rana było za darmo po południu jazda kosztowała 10 zł co i tak nie ostudziło zapału gości dni. Do dyspozycji były motocykle:Hodna Shadow 750, CBF 600Triumph: Rocket III nie chętnie oddawany w ręce zwiedzających, Scrambler, Sprint ST.Husqvarna super motoQuadyChińskie dziwadła Ja miałem okazje przejechać się Hondą Shadow która cholernie mnie rozczarowała i dwukrotnie na scramblerze 900 który cholernie przypadł mi do gustu. p.s.ROF chyba ześwirował na temat...... Sprinta :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 :icon_biggrin: Procu jest wielki, pomógł mi w bardzo przyziemnej aczkolwiek w miare ostotnej.zięki Procu :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi