Kamieniu Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Musi, a czemu ty dalej masz cebre w profilu?? przecież kto inny już ją ujeżdża :cool:Najpierw zmień swój profil Gabryś, Ty też masz stare moto w opisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 oj nie takie stare bo SV jeszcze w garażu stoi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Spoko spoko juz zmieniam :bigrazz: Do jutra!! Wpada ktos w ogole dzisiaj na plac??Jakos szro sie robi za oknem... Ja na pewno bede wiec do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 witam wiecie cos moze czy sie odbedzie i kiedy jezeli tak zlot w NIEBOROWIE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoDiabel Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 MotoDiabel też jest z łodzi :) Pozdrawiam all i Ekipe Biker Boys :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostdooog Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 witam w nowym roku... panowie i panie budzić się powoli ze snu zimowego, szykować sprzęty, czyścić, smarować, wymieniać etc. :icon_twisted: bo nie znacie dnia ani godziny, kiedy zrobi się jakiś ładny dzionek na śmiganie i wtedy będzie tylko płacz i szloch, że jestem jeszcze nie gotowy(a) do sezonu... :evil: a tak przy okazji to jak to możliwe, że na najbardziej obleganym łódzkim temacie forumowym jest CISZA??? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 (edytowane) Siema Mirek :) jeszcze zima i sen zimowy panie. Budzik nastawiny na kwiecien :) Pochwal sie lepiej co tam zanabyles za potwora :) P.S. Musimy sie jakos ustawic. Mamy niedokonczona sprawe z busem. Sry ze to tyle trwa, ale zrozum... zycie. Edytowane 19 Stycznia 2009 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostdooog Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 P.S. Musimy sie jakos ustawic. Mamy niedokonczona sprawe z busem. Sry ze to tyle trwa, ale zrozum... zycie. nie ma sprawy, pewnie że się jakoś musimy ustawić, a mam nadzieję, że w lutym już jakoś na Dellu :biggrin: wiosna w lutym panie (oby :banghead: ) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 a mam nadzieję, że w lutym już jakoś na Dellu :biggrin: wiosna w lutym panie I za te slowa to bym chetnie z toba jakiegos kielonka wychylil :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 nie ma sprawy, pewnie że się jakoś musimy ustawić, a mam nadzieję, że w lutym już jakoś na Dellu :biggrin: wiosna w lutym panie (oby :banghead: ) :flesje: To ja zapitalam do Proca po autobus i też mogę się ustawić :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 (edytowane) To ja zapitalam do Proca po autobus i też mogę się ustawić :crossy: Siemka to autobus już sprawny :icon_question: Musimy znowu na autostradę polecieć :crossy: Edytowane 23 Stycznia 2009 przez romek77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 łooooo Pany!! jakie tutaj poruszenie hehe odwilz za oknem a wy na co czekacie?? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witam. mam pytanie apropo miejsca spotkań w nadchodzącym sezonie. Myśleliście już nad jakąś miejscówką? Bo myślę, że na Selgrosie to już lipa jest, policja już tam zawsze stoi o odpowiedniej godzinie... tak samo z M1. Zacząłem jeździć od zeszłego sezonu więc pewnie jeszcze o wielu miejscach nie wiem ;p :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witam. mam pytanie apropo miejsca spotkań w nadchodzącym sezonie. Myśleliście już nad jakąś miejscówką? Bo myślę, że na Selgrosie to już lipa jest, policja już tam zawsze stoi o odpowiedniej godzinie... tak samo z M1. Zacząłem jeździć od zeszłego sezonu więc pewnie jeszcze o wielu miejscach nie wiem ;p :biggrin: poki sezon nie wpelni :icon_razz: to mysle ze mozna teraz smialo latac pod selgrosem :icon_twisted: a tak to w sezonie to Dell i Strykow przychodzi mi do glowy. I cos jeszcze.. pod Belchatowem lotnisko tak zeby pocwiczyc z moto upadanie ;P PS. Duzo ci pali ten VTR-a? Bo slyszalem ze potrafi zdrowo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 (edytowane) Duzo ci pali ten VTR-a? Bo slyszalem ze potrafi zdrowo.. Trochę palił, ale muszę sprawdzić na początku sezonu. Moto miałem sprowadzone z Niemiec, i gościu wymienił dysze na jakieś sportowe ale było mu mało i jeszcze je rozwiercał... :eek: Jak dałem do serwisu żeby ją obejrzeli to mechanik za głowę się złapał jak to zobaczył. Teraz spalanie na pewno będzie dużo mniejsze. Powinno koło 8 przy w miarę spokojnej jeździe, a 10 i więcej jak się ciśnie:) ale jak zmierzę pochwale się wynikami :cool: :bigrazz: a tak to w sezonie to Dell i Strykow przychodzi mi do glowy...... Na delu też często stoją. Lipa, ze nie ma jakiejś spokojnej miejscówki gdzie wszyscy mogą się zebrać Edytowane 24 Stycznia 2009 przez kr69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi