ghostdooog Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Witam wszystkich! Rozumiem że ekipa dzisiaj sie zbiera na placu, czy może są jakieś inne plany? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMEK75 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Po długiej przerwie będę o 19.00 na placu - do zobacznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ja bede gnil w robocie :icon_mrgreen: milego smigania, a niedziele planuje jechac na airshow do radomia, jak ktos jest chetny i nie jedzie do kola na zlot to zapraszam :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Fajno było się z wami spotkać... Mam nadzieję, że wszyscy cało dojechali do domów... Widok tylu maszyn przed Chatą był imponujący.. Pozdro wielkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zmarzliście chyba nieco? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zmarzliście chyba nieco? :icon_mrgreen: co ty było spoko a jak się lata z kamieniem po mieście to o mroźie nawet się nie pomyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMEK75 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Śmiganko super. Fajnie było zobaczyć ekipę po dłuższej przerwie i razem poburczeć po okolicy. Wprawdzie rękę rano miałem sztywną i obolałą, ale po małym masażu już lepiej. Co do zimna, nie było tragedii, a gorsze dni dopiero przed nami. Do zobaczenia na placyku za trzy tygodnie - niestety taką mam pracę. Pozdrówki dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 No i zawiało jesienią jak to zwykle we wrześniu bywa.Za chwilę będzie już problem z wczesnymi ciemnościami i chłodem. W tą środę nie będzie mnie kolejny raz, w najlepszym przypadku wpadnę na parę minut do Irona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Trza chyba przesunąć godzinę spotkań na placu z 19.00 na 18.00.Wcześnie robi się ciemno.Z czasem i tak przeniesiemy się do Irona :biggrin: Dajcie znać, kto będzie w środę na placu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 ja również nie pobawię z wami :buttrock: kolejny raz mam nockę w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Ja jutro chcę się w końcu pojawić na placu ale jak patrze na prognozę pogody to aż mnie ściska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piters301 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Mam pytanko dlaczego-kurde-nie spotykacie się np w soboty-ja jeszcze nigdy nie byłem na takim spotkaniu,kusi mnie jak nie wiem co ale w tyg.raczej nie mogę,a po tym sezonie i ciągłym lataniu samemu to juz się zastanawiałem czy nie sprzedac moto ;)Muszę w koncu złapac jakies fajne towarzystwo :) :rolleyes: :lapad: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 :) ty sie nie łam, przecież były wyjazdy na zloty w weekendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 jak pogoda dopisze to ja się pojawie.a co do wcześniejszej godziny spotkań to raczej nie bo nieraz pracuje do 19 i cięszko mi by było zdążyć na 18 :notworthy: ,ale to tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Trza chyba przesunąć godzinę spotkań na placu z 19.00 na 18.00.biorąc pod uwagę, że trochę ludzi pracuje do 17 - 18 to zapowiada się liczna ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi