edison Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 A może w niedziele zorganizujemy jakieś śmiganko,jakiś wypad nad wode albo cuś :crossy: Chętni proszeni są o zgłaszanie się na forum ,gg lub pod numerem telefonu 508 143 372 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 A może w niedziele zorganizujemy jakieś śmiganko,jakiś wypad nad wode albo cuś ;) Chętni proszeni są o zgłaszanie się na forum ,gg lub pod numerem telefonu 508 143 372 :) Siema :) bardzo chetnie ale dołączył bym dopiero wieczorkiem. Ja bym się tym razem pisał na jakis spontan nad Sulejów. Poooooczekaj poczekaj Marcin :) Przecież masz cebre bez wydechu :wink: tak więc jeżeli by komuś to nie przeszkadzało to na mojej poczciwej Wiesi najwyżej... :crossy: ... bym gdzieś śmignął. Ale może jednak gdzieś bliżej... No nic trocheę dzisiaj zakręcony jezdem więc wybaczcie mi. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Witam po krótkiej przerwie, w środę najprawdopodobniej sie zjawie. Mam nadzieje że pogoda sie troszkę poprawi jutro bo chętnie bym pośmigał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Kamieniu! Rof! Ile to już lat :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Kamieniu! Rof! Ile to już lat :flesje:Nie przesadzaj Procu, to nie aż tak długo.Niestety nie z mojej winy wynika ta absencja, w ubiegłym roku pominąłem tylko jedną środe (byłem na wczasach), w tym jeszcze wszystko nadrobię.Lampa zrobiona (mam nadzieje że znowu nie wypadnie), więc w środę (o ile nie będzie padało) melduje się na placu.Siemka ludziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 z racji ze czwartek wolny tez wpadne na plac o 19 są spotkania? P.S do ozorkowa nikt nie jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMEK75 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Mam nadzieję, że wreszczie uda mi się dotrzeć na spotkanko, wprawdzie nie będzie to 19.00 (będę wracał z Zielonej Góry, a jeszcze muszę odebrać moto od mechaniora), ale będę kontaktował się telefonicznie i jakoś spróbuję dołączyć :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Może i ja się w końcu wybiorę. . . :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 z racji ze czwartek wolny tez wpadne na plac o 19 są spotkania? P.S do ozorkowa nikt nie jedzie? Ja bendę. :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 A ja niemoge przyjechać :) Pierwsza środa jaką opuszczam od początku sezonu niewiem jak ja to przeżyje,może złagodze ból zimnym piwkiem ;) Miłego smiganka i smacznego schabika.Pozdrawiam Edi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 schabika nie było za to chłopaki zafundowali sobie po łososiu :lalag: potem kamieniu uciekał policji i ogólnie było fajnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Ale tego "Łosia" za 40 zeta cały czas nie mogę przeżyć.Mówiłem żeby jechać na schabika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 schabika nie było za to chłopaki zafundowali sobie po łososiu :P potem kamieniu uciekał policji i ogólnie było fajnie :DDzięki Gabryś, Ola miała sie ku*wa nie dowiedzieć, dzięki Tobie już wie.Właśnie wyzywa mnie od przestępców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 sorry, nie wiedziałem że to tajemnica :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 sorry, nie wiedziałem że to tajemnica :DA Twoja kobieta o wszystkim wie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi