Elvis76 Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Z chęcią się zjawię na spotkaniu, tylko nie wiem czy do 1 kwietnia sprzęt uruchomię...Ma iść na oczywiscie na wiosenny przegląd i przygotowanie do sezonu, tylko przed zimą wstawiajac go do garażu niestety nie udało mi się wyjać akumulatora - jedna śruba się tak zapiekła że poległem...poza tym wyjmowanie aku w intruderze do najłatwiejszych zadań nie należy, kto ma ten wie :D Także najpierw chyba go "dopcham" do serwisu, a potem zobaczymy co dalej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Z chęcią się zjawię na spotkaniu, tylko nie wiem czy do 1 kwietnia sprzęt uruchomię...Ma iść na oczywiscie na wiosenny przegląd i przygotowanie do sezonu, tylko przed zimą wstawiajac go do garażu niestety nie udało mi się wyjać akumulatora - jedna śruba się tak zapiekła że poległem...poza tym wyjmowanie aku w intruderze do najłatwiejszych zadań nie należy, kto ma ten wie :D Także najpierw chyba go "dopcham" do serwisu, a potem zobaczymy co dalej :) Osobiscie Intruza nie posiadałem ale kumpel który ma - ma jakiś patent na bezproblemowe wyjęcie aku w ciągu kilkudziesieciu sekund bez podnośnika i nnych specjalistycznych narzędzi. Rączek też wybitnie filigranowych nie posiada bo waży coś koło 120 kg. Jak będę się z nim słyszał to zapytam. A w temacie motocykla w pokoju - swojego czasu przez dwa miesiące składałem Iża 49 w pokoju na 6-tym pietrze ;) - potem musiałem go troszkę rozkręcić żeby wszedł do windy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis76 Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Osobiscie Intruza nie posiadałem ale kumpel który ma - ma jakiś patent na bezproblemowe wyjęcie aku w ciągu kilkudziesieciu sekund bez podnośnika i nnych specjalistycznych narzędzi. Rączek też wybitnie filigranowych nie posiada bo waży coś koło 120 kg. Jak będę się z nim słyszał to zapytam. To jak już poznasz tajniki tej cudowej metody to daj proszę znać, z chęcią się nauczę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 PROC tak to musiało sie stac w dązeniu do wielkiego sprzetu :buttrock: ale to nie zmienia faktu ze jedziemy na bemowo :lol: Elvis76 Fatk przerąbane z akumulatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwirka Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Witam! To ja też się z Wami zabieram na Bemowo, jeśli można oczywiście? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 A może by tak urządzić małe spotkanko łodzkiej ekipy pierwszego dnia wiosny np. na Placu Dąbrowskiego? Godz. 18 - powiedzmy ????? no ja jestem za :banghead: tylko jak oczywiście zima odejdzie planowo :buttrock: ja chyba bede musiał system nitro założyć bo widze że z czopków to ja zostałem chyba sam :cry: ale dam rade :D [ Dopisane: 22-02-2006, 18:37 ]a nie wybaczcie jeszcze Elvis 76 jest ale spoko damy rade 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 widze że z czopków to ja zostałem chyba sam spoko spoko ja powroce :twisted: (choc w tym sezonie bede fazerował :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 siwypfk zapodałbyś jakieś foto Fazera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 zapodałbyś jakieś foto Fazera nie mam narazie zbyt ... ale są jakies w galerii osobistej Pozdrawiam i naprawde jak najszybciej do tej wiosny :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis76 Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 ja chyba bede musiał system nitro założyć bo widze że z czopków to ja zostałem chyba sam :cry: ale dam rade ;) [ Dopisane: 22-02-2006, 18:37 ]a nie wybaczcie jeszcze Elvis 76 jest ale spoko damy rade 8) Damy rade, spokojna głowa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 No i okazało się że 21 marca pracuję po południu. Oj nie dobrze bo chętnie bym się zjawił na pl. Dąbrowskiego. Ale widzę że na Bemowo to kawał ekipy się szykuje. Bardzo mnie to cieszy że Łódź będzie mieć tak silna reprezentację. Z radością poznam nowe Koleżanki i kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 w tym roku pierwszy dzień wiosny wieczorem 20 marca , wiec nie pomylmy dni bo ja tez sie zjawie :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 to jak już będziecie wiedzieć gdzie kiedy i o której to dajcie znać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Otóż to bo 20 marca by mi odpowiadał. Mam wolne po południu.Spotkajmy się 20 marca. :mrgreen: Proszę bardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 20 marzec - poniedziałek - mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi