PROC Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Jutrzejsza "próba schaba" ciągle aktualna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Z mojej strony jak najbardziej niewiem jak inni :P Jak myslisz Procu damy rade?Ja zamierzam niejeść przez cały dzień hehe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) Ja tez jutro będę ale mogę sie spóźnić wiec poczekajcie :) o co chodzi z tym "schabem"?? Edytowane 8 Maja 2007 przez arturo1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 :) działa... a co robicie w weekend??? ja musze wpaść zmienić łańcuch, bo się niestety skończył.... też bym się wybrał na "schaba", ale dopiero w weekend...Artur moto zrobione??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) zrobione ale nie obyło się bez niewielkiego poślizgu w terminach :) a w sobotę ja wybieram się na bajzel ktos jeszcze chętny?? Edytowane 8 Maja 2007 przez arturo1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 ja w weekend bawie na zlocie MZ w nieborowie, moze ktos reflektuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 piękną mamy dziś pogodę...jeśli będzie padać cały dzień to na placu się nie zjawie. Niestety na zlot MZ się nie wybiorę, mam parę rzeczy w weekend do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 ciagle pada... na zlot MZ tez sie nie wybiore bo po prostu nie mam czym/jak/kiedy pojechac. Rof zrobisz mi duuuzo zdjec MZtek? Prooooszeee... z uwagi na urocza aure pogodowa ja, WiolaSzpila i Jaga bedziemy wysiadywac dzisiaj kanape w Ironie w okolicach godziny 21gdyby ktos mial ochote pomoc w wysiadywaniu to zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Rof zrobisz mi duuuzo zdjec MZtek? nie ma problemu :D psjak sie udał "schabik" ;) był ktokolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Nie zważając na pogodę na placu stawili się:Jarek Piotrek Kuba Artur i ja.Było słońce i był deszcze, ale najważniejsze że był schabik :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) "na zlot MZ tez sie nie wybiore bo po prostu nie mam czym/jak/kiedy pojechac" - To pojedz jako plecak Tita.Chyba dziewczyna Rofa jedzie to zgadaj sie z Rofem. Edytowane 10 Maja 2007 przez NEMO491 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 To pojedz jako plecak Tita. Chyba dziewczyna Rofa jedzie to zgadaj sie z Rofem. nie wypada tak Rofa nekac i kanape z tylu mu wysiadywac... zreszta plecakowanie to nie to samo co wyprawa na wlasnej Eci.. buuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) Wierze Ci Tita, ale zlot chociaz zaliczysz.A Rof napewno zgodzi sie. Edytowane 10 Maja 2007 przez NEMO491 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Hejka. Powiedzcie mi prosze, gdzie znajde jakis fajny rowny asfaltowy placyk do pocwiczenia? Najlepiej w okolicach Tofilowa/Balut. Musze troche pocwiczyc 8 i hamowanie. Kurna, 6 lat przerwy i jezdze jak noga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 jedź na jakiś hipermarket :icon_biggrin: w mało uczęszczanych częsciach możesz walić 8 do woli. przy tesco na pojezierskiej jest nawet placyk dla aut (nie wiem czy dla motocykli) wieczorem przy świetle możesz nawet pośmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi