siwypfk Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 oo uszy mi sie obiło ze 23 kwietnia w czestochowie, ale głowy uciąc sobie nie dam :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 No Panowie jak jest z waszą gotowością bojową? Bo u mnie bardzo dobrze :D Zostało mi jeszcze dolanie płynu do układu chłodzenia (kupiłem za mało) i wymiana oleju w dyfrze no i to zrobię jeszcze dziś. Na zakończenie synchronizacja gaźników ale to już w czekam na ładną pogodę :DA no i oczywiście dopieszczenie przez mycie i polerowanie. To była pracowita zima.Mam nadzieje że zaprocentuje to w nowym sezonie. A ten cholerny pług musze jeszcze przerobić http://www.bikepics.com/pictures/523268/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis76 Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 No to jeszcze ja się zgłaszam z Łodzi :D Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 witamy kolejnego Intruza:) Panowie jak tak dalej pójdzie to ja zakładam gąsienice na bajka i w pole się wbijam :D :D bo wiosny to ja nie czuje :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 bo wiosny to ja nie czuje :cry:Wiosna zaatakuje nagle!Ja to już czuje. Przeraża mnie trochę fakt, że kolejny raz nadejdą powodzie i że nikt się do tego nie szykuje p.sSprzęt gotowy do odpalenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Sprzęt gotowy do odpalenia Smile no to pal Kawke i lecimy na tor który zaczeliśmy budować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 motorbiker a teraz poważnie jest godzina 9:45u mnie na termometrze jest 5 stopnia główna droga jest wysychająca. jeśli ten stan rzeczy się utrzyma to idziemy pośmigać po głównej drodze w tą i na zad - na bocznych jest dużo wody a mi żal brudzić moje kolektory wydechowe :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Procu nie wytrzymał i ubrudził swoją Kawke :D mozna powiedzieć że sezon jest otwarty :) ale ja wyjade na droge jak będzie sucho :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Ubrudził, ubrudził, ale było warto.37,8 km zrobiłem :Dmotorbiker Zgierska za Królakiem do Rąbienia była suchutka - jeździłem w tą i z powrotem :) Przerąbane z tym brudem bo trochę mi zajęło umycie sprzęta a i tak jeszcze trzeba teraz wszystko dopolerować itd. No nic, mam zajęcie przynajmniej :D Pisałem już że było bardzo fajnie? Bo tak serio to było super ;) Zwłaszcza na wspomnianej Zgierskiej – droga sucha a dookoła białe pola, słońce świeci, 5 stopni na plusie, koła się kręcą, wiaterek szumi a silnik nuci swoją melodie a wszyscy w około robią wielkie wytrzeszcz oczu i zapewne stwierdzili że wiosna już blisko skoro ten debil na motocyklu już jeździ. Ja chce jeszcze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łała Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Moje gratulacje Procu , podobno pierwszy moto na drodze zwiastuje szybkie rozpoczęcie sezonu,nie wiem kiedy jeżdziłeś ale ja miałem możliwość widzieć motocykl o 4 rano w czwartek tj. 16-02-br. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 nie wiem kiedy jeżdziłeś Sobota 18 Luty około godziny 13-14 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Ja wczoraj zalałem oba motorki pod korek i nawet się Gazelką bryknąłem po sniegu zalegajacym wokól garażu :) tak wię sezon mozna uznac za rozpoczety. Niestety wygląda na to że ani do Czestochowy ani na Bemowo nie pojadę - ten weekend mam zajęty. A może by tak urządzić małe spotkanko łodzkiej ekipy pierwszego dnia wiosny np. na Placu Dąbrowskiego? Godz. 18 - powiedzmy ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Dobra myśl. Jeśli tylko nie będę pracował po południu to przybędziemy (Ja i WIEWIÓRKA). Nie wiem też czy na rumaku czy inaczej ale to się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 http://www.bikepics.com/pictures/523268/Tak z ciekawości spytam :) To Twój pokój jest? :D Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Tak z ciekawości spytam Smile To Twój pokój jest? Razz można tak powiedzieć bo spędzam tam większość wolnego czasu, ale jeszcze łóżka i kompa tam nie wstawiłęm – nie ma miejsca. siwypfk sprzęt zmieniłeś? kubaDR600 jestem za takim spotkaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi