PROC Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Halo Łódź! Jak weekend.Dzisiaj były dni otwarte w Liberty i chyba za tydzień też coś będzie albo śle zrozumiałem kolesia. Na jazdach próbnych były Honda Shadow CBR600RR którą miałem okazję się przejechać i Triumph ST. Powiem tyle plastik is niszt fantastik :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 szkoda ze nie wiedzialem :D bo za mna chodzi wlasnie rr na nastepne moto i chcialbym wiedziec jak to sie zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Mi ten sprzęt zupełnie nie odpowiada.Pozycja za kierownica strasznie niewygodna pół dnia bolały mnie plecy.Owiewka mało skuteczna cały pęd centralnie w kask.Hamulce świetne – chciałbym takie w Kawie :DZawieszenie o dziwo radzi sobie bardzo dobrze z naszymi drogami –byłem tym zaskoczony bo niektóre miejsca wybierała znacznie lepiej niż ZL Prowadzi się niesamowicie precyzyjnie można porównać do skalpela wycinającego wzory w papierze – przy pewnej ręce można wycinać piękne łuki a przy małej wprawie ciężko wyciąć prostą kreskę.Musiałbym pojeździć nią kilka ładnych dni żeby trochę pewniej się na niej poczućOsiągi? Raptem wykręciłem trochę ponad 10 - 11 tyś obr czyli ledwo zaczął się etap wściekłości. Przyśpiesza chyba nieźle ale akurat na tym się nie skupiałem.Stylistycznie sprzęt OK. Wynik testu.Plastik nie dla mnie.No może poświęciłbym się dla GSXR750 z 90 91r lub Fireblada z 95 96r. Ale dla tej CBR to nie bardzo. Daytona 675 też bym nie pogardzić mimo tego że pewnie jest tak samo niewygodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 ja dojechałem RR-ke w sobote i naprawde to smiga:)))) ale dopiero powyżej 11 tyś obr......pojechałem za oczyszczalnie i tam dopiero było katowanie:P ale powyżej 220 bałem się jechać:D za tydzień Yamaha się otwiera i na R1 to chyba nie ma co liczyć ale R6 też dojade :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Ja wziąłem Shadow'kę bo Karolina chciała zobaczyć jak się prowadzi takie moto. Ogólnie nie dla mnie (zbyt spacerowe moto plus ta szyba) i nie dla Karoli (ciężkie i zwaliste bydle).Za tydzień ma być scrumbler no i jestem ciekaw co tam Yamaha udostępni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Serdecznie dziekuje Kamieniowi za poinformowanie o dniach otwartych i mozliwosci przejechania sie RR-ką :P Sorki Arti ze nie zadzwonilem (nie pomyslalem) ;) :rolleyes: A RR-ka jest zajebista jesli sie chce wyjechac na godzinke i posmigac powyzej 180 km/hPodpisuje sie pod tym ze prawdziwy kop powyzej 10 tys, a przy ostrym hamowaniu na koncu tyl sie podnosi ;) - hamulce brzytwaProwadzi się niesamowicie precyzyjnie można porównać do skalpela wycinającego wzory w papierze – przy pewnej ręce można wycinać piękne łuki ;) :biggrin: slowa w pelni oddajace charakter RR-ki jesli chodzi o prowadzenie.Stabilna przy predkosci 240 km/h - sprawdzalem :D A teraz najlepsze pozycja strasznie niewygodna na dluze, spokojne wypady. Moja F3 to przy RR olbrzymi turystyk ;) Dla mnie gdyby byl to drugi moto w garazu to OK :evil: P.S Jest sliczna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 RR-ka bardzo przyjazna dla kogos kto lubi sportowe maszyny ale nie zbiera się, ogolnie mojej żonie bardzo sie podobała-taki damski motocykl. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Jak dla mnie, to ta RRka jest zajebistą porażką :D !! To coś nadaje sie tylko i wyłącznie na tor, do jeżdżenia po ulicy w żadnym wypadku sie nie nadaje,Triumph bardziej do mnie przemawia (za przejażdżkę na nim dostałem zjebki, wróciłem prawie po godzinie :D )Reasumując: nigdy bym nie zamienił swojej cebry na żadnego z nich, a na Rrke nawet za dopłatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 RR gabarytowo jest odrobinę większa niż np Aprillia RS125Co ciekawe Aprillia RS jest o niebo wygodniejsza :D Kamieniu podobnie jak ty z ulgą wsiadłem po RR na swoją poczciwą Kawe. Tylko tego hamulca mi było brak bo mój sprzęt w porównaniu do Hondy ma spowalniacze od przyśpieszacza a nie hamulce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 KIEDY JEST MOTO BAJZEL ???? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 w ten weekend 30.06 1.07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) He he he ja tez bym nie zmienil :D Tylko jak po jezdzie wsiadlem na swoja to wydawala mi sie taka ogromna :D , a Kamieniu wie ze w porownaniu do jego moja jest pszczólka :P Edytowane 26 Czerwca 2006 przez kacper_84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 w ten weekend 30.06 1.07 dziękować :D Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Wybiera sie ktos na MWB z okolic Fabrycznego?? :-> Bo jak zwykle mam problemy z transportem... Stawiam bilecik wejściowy... Najlepiej w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Jutro sroda wiec normalnie o 19 na placu. Mam nadzieje ze pogoda w koncu dopisze :D Jakies propozycje na jutro ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi