Rof Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 w weekendy nie ma jakiś spotkań cyklicznych :P w tygodniu to środa o 19 na placu dąbrowskiego, tam spotykamy się co tydzień, w weekend ew. na piotrkowskiej przy barze YEMY, ale tam to różnie bywa z towarzystwem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMEK75 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Witam wszystkich po dłuższej przerwie...i od razu pytanko, czy lata ktoś może dziś około 19.00? Jeśli tak dajcie sygnał (601 808 773), to będzie można gdzieś razem wyskoczyć. A tak ku wyjaśnieniu to po wyjęciu ręki z gipsu, długo nie nacieszyłem się jazdą na motorku, bo niestety mój sradzik uległ dość poważnemu wypadkowi i jak narazie ujeżdzam sprzęt brata, który walnie przyczynił się do braków w mojej stajni. Jeśli dziś nie uda się z nikim spotkać to napewno wybieram się w środę na plac i wspólną polatawkę (wreszcie!!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 powaznemu wypadkowi? mam nadzieje ze tym razem nie z toba w roli glownej :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMEK75 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ze mną na szczęście nie - w roli głównej wystąpił mój brat, ale jemu nic się nie stało nie licząc przetartych szwów w spodniach...Gorzej z moto, bo niestety nie bardzo opłaca się go robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Róg traktorowej i rojnej ale w jagnie jestem jakieś 4-razy w tygodniu,moze kiedys zbierzemy jakąs ekipe i wystartujemy w miasto.POZDRO :DJa mieszkałem do niedawna przy rogu Traktorowa-Rojna (blok 33), ale nadal mam zakład na Traktorowej przy Klaretyńskiej, jak co to zawsze można by się jakoś spotkać, tylko info potrzebuje dzień wcześniej bo moto trzymam na wsi i musiałbym niunią przyjechać do MIASTA Łodzi na wspaniałe osiedle TEOFILÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piters301 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Mam propo może ustawimy sie na przyszłą sobotę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PunkStar Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 W przyszłą sobotę jest zlot w Kole i wszyscy tam jada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 hehe co sie dzieje ;) wszyscy z teofilowa :bigrazz: pozdro dla wszystkich TEO rulez ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 w najbliższą środę zgłaszam swoją nieobecność w najlepszym przypadku bardzo duże spóźnienie (czyt. odwiedzenie Irona około 21-22) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Slyszalem ze spora grupa w srode zawita w Sokolnikach. Dajcie znac gdzie jecie tą szarlotkę.... w 40stce.. czy w Naszej Chacie.. Mam tu działencję... i klincuję już kilka tygodni kosząc trawę i takie tam pierdoły... Jak bym jeszcze siedział w lesie... podjechałbym się spotkać... Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Jak masz działencję i tak ją wypielęgnowałeś to grilla zrób :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 No jak tam z jutrzejszym spotkaniem?Jakieś konktretne plany czy zobaczymy na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Slyszalem ze spora grupa w srode zawita w Sokolnikach. Dajcie znac gdzie jecie tą szarlotkę.... w 40stce.. czy w Naszej Chacie.. Mam tu działencję... i klincuję już kilka tygodni kosząc trawę i takie tam pierdoły... Jak bym jeszcze siedział w lesie... podjechałbym się spotkać... Pozdro... Oczywiście w Naszej Chacie :wink: Jeszcze nie wiemy,jak spora....z pewnością będzie nas 7 motongów,a może więcej.Wszystko zależy od bywalców placu,czy się przyłączą na swoich :crossy: Byłoby nas jakoś ponad 20 :wink: No i ta pogoda...zapowiadają deszczycho :clap: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Deszcz. . . :) Kurcze, żeby na weekend była pogoda. . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) No to fajosko... W takim razie dajcie ino znać mniej więcej o której zamierzacie być w Soko.. albo o kórej spod placu wyjeżdżacie. Na działencji grilla se ne da niestety narazie zrobić.. ale w przyszłości.. kto wie... Co do pogody to na dzisiaj zapowiadali lanie.. a tu słoneczko świeciło jak trza.. więc z tymi prognozami to chyba monetą rzucają. Ino pizga nieco na trasie jak się człowiek w jeansy ubierze. Pozdrawiam i oby do zobaczenia jutro ... Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez Priest666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi