Domel Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 studiujesz na MRiT ?? jedziemy na tym samym wózku...I to w wiele osób ;) No jutro z Joe podskoczymy wyczaić z ta rezerwacją :D Z rozpoznaniem chyba nie będzie tak żle ...najgłośniejszy stolik(albo i dwa)to będzie forum :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 no to bedzie trzeba sobie znajomosci porobic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 ma tu gagd gadu a z Japonkami? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 kurka ile tu się nagle ziomali pojawiłojak były inne tematy o pyrlandi to było tylko pięciu na krzyżnic tylko się cieszyć nowi znajomi mile widziania jeszcze do tego ilu ludzi z tej elitarnej uczelni :D :mrgreen: ehh sesja dobrze że ja mam to już za sobą ale zawsze będę mile wspominał czas spedzony na polibudzie :mrgreen: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 kurka ile tu się nagle ziomali pojawiłojak były inne tematy o pyrlandi to było tylko pięciu na krzyż Odpowiednie osoby musiały sie za to zabrać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 a ja właśnie siedze i ryje prawo gospodarcze na jutrzejsze zaliczenie o godz. 16.00 wiec trzymać za mnie kciuki :!: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 właśnie siedze i ryje prawo gospodarcze włąśnie widze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 studiujesz na MRiT ?? pewnie ze tak Jasne. Potrzebujesz jakieś dragi' date=' nieletnią do zabawy' date=' broń,... wal śmiało [/quote'']to ja poprosze 2 sztuki, ale moga byc pełnoletnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudłatyKutno Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 szkoda że mnie nie bedzie na browarku :(sesja prawie zaliczona i siedze w domu, a z miła chęcią napiłbym sie piwka w Poznaniu.Kiedy nastepny termin bo juz jestem chetny !!!!1 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 na nastepny termin wybralbym sie chetnie swoja nowa maszyna wiec moze jakos w marcu :D pieknie by to wygladalo jak by 20 chlopa i kilka kobitek wyjezdzalo swoimi pieklielnym sprzetami spod pubu ..... na jakas wycieczke po miescie ;) tyklo wtedy niektorzy nie mogliby sie troszczeczku napic zlocistego trunku :P ja mam jutro poprawke cwiczen z termy wiec kciuki trzymane za mnie mile widziane :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Tym razem nie uda mi się wypić z Wami piwka ale mam nadzieję, ze to nie ostatnie spotkanie :DBawcie się dobrze i wypijcie też za mnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Wezmę aparat. Nie wiem czy nie będzie ze mną jednak trzech osób :D W czwartek egzam z PEIE, a w piątek z TS :? ale i tak przyjdę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 7 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 egzaminy sa byly i beda, a 1 spotkanie juz sie nie powtorzy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Tym razem nie uda mi się wypić z Wami piwka ale mam nadzieję' date=' ze to nie ostatnie spotkanie SmileBawcie się dobrze i wypijcie też za mnie Wink[/quote'] Takie wypowiedzi rodzą nadzieje że nastepne spotkanie nie bedzie już tylko w męskim gronie :D Bo rozumiem że tym razem pierwiastka ludzkiego (kobiet) na spotkaniu zabraknie :cry: Pomyslałby kto że w Poznaniu brakuje miłośniczek dwóch kółek. A wiem że nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Ej mała zmiana planów-byliśmy dzisiaj z Joe w Cornerze i za rezerwacje trzeba płacić chyba 100zł a za free możemy zarezerwować w Proletaryacie-babka powiedziała że żaden problem...i jak byśmy chcieli możemy mieć tylko dla nas beczke piwa z kijem do nalewania za 300zł(60piw). http://www.proletaryat.pl/ Jest to na Wrocławskiej.Wszystkim pasuje miejsce??W sumie tego piwa nie trzeba brac można indywidualnie kupować :D Miejsce wygląda spoko..nawet kanciapa jedna będzie jak zdążymy zarezerwować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi