aadamuss Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Hey. Do Sierakowa na przejażdżke w sobotę ktos sie wybiera? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Fat, dobrze, że nie puściłeś się z nami do Biedruska. Jak wróciliśmy to w Kuźni już było pusto. Posiedzieliśmy u Grzegorza w Murowanej. Do zobaczyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majas Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) Hey. Do Sierakowa na przejażdżke w sobotę ktos sie wybiera? Pozdr A gdzie dokladniej jest ten Sierakow czy Sierakowo? Jak daleko i w ktora strone od poznania to jest? Jest kilka miejscowosci o tych nazwach... Pozdrawiam. Dobra juz nie aktualnem, wiem gdzie jest sieraków :wink: A tak ogólnie co robicie po paradzie w Sobote??? Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez majas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) tak w ogóle to robimy kolejny bajzel :Ptemat o rozpoczęciu już był i jakoś spadł na drugi plan :banghead:wszyscy smarujemy w tym i zrobił sie jeden mega kolos którego jak widać wyżej nikt nie przeglądamajas pyta co robimy po paradzie a wystarczy spojrzeć troszkę wstecz była cała dyskusja kto co wywija po paradzie: część jedzie na bułgarską a część jedzie do Sierakowa Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 po paradzie mykam do Murowanej na rynek ma się rozumieć na kawkę do baru z kurczakami (właściciel niejaki kurak - HD softail) - po południu ognisko na rozpoczęcie sezonu oraganizuje Irek (drag star ) wew nmurowanej a po ognisku idę na piwczaka z moją małżonką (celyna z forum). Tak mało a jak cieszy pozdrawiam :banghead: :P :evil: :evil: :evil: :evil: :buttrock: :D :D :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 A niektorzy mowili cos o spotkaniu pod stadionem lecha ??? To jak to w koncu jest :banghead: pod tym lechem cos jest czy nic nie ma ?? I jak jest to o ktorej ?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 kilka osób po paradzie spotyka się na bułgarskiej ale dzis padła opcja Kąkolewa zobaczymy co będzie zapowiada się ciekawie oby się ta pogoda tylko poprawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) zmieniam posta-czyli kazdy robi co chce... Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez jacek998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 A zreszta najpierw jedziemy na malte a potem sie zobaczy, mam nadzieje ze bedzie super otwarcie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 samo otwarcie to jedna wielka kicha ale to co sie dzieje zaraz po to dopiero luta, kazdy kto jest wtajemniczony to wie o co chodzi ======== BUŁGARSKA ;) bedzie sie dzialo pod Lechem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 samo otwarcie to jedna wielka kicha ale to co sie dzieje zaraz po to dopiero luta, kazdy kto jest wtajemniczony to wie o co chodzi ======== BUŁGARSKA :icon_eek: bedzie sie dzialo pod Lechem. Pozdro Dlaczego zaraz kicha ? Mi się otwarcie podobało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 O gustach lepiej nie rozmawiac:) Mnie rowniez sie podobalo. Z zonka radio Merkury zrobilo nawet wywiad:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 rozpoczecie bylo zajebiste, szkoda tylko kilku motocykli ktore stracili plyn chlodniczy i chyba jeden B^ stracil troche oleju przy rondzie kaponiera na stadionie jeszcze lepiej, pelno sprzetow pogoda dopisała, szkoda teylko NSR-ki, no i jestem pelen podziwu dla kolesia na GSXR 1000 ktory "nie wychamowal" i wjechal poniedzy czerwono biale zapory zrywaja przy tym tasme ogrodzeniowa ;) ja np. bym nie wyrobil, o czym pewnie juz wszyscy wiedza :icon_eek: P.S jazda jako plecak jest straszna, ledwo co nie puscilem kloca w pewnych sytuacjach :D ale dzieki Domelowi za podwiezienie i koledze ( sory nie pamietam imienia ) na Xj-cie ktory dowiozl mnie na stadion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 informacyjnie pisze jutro na lotnisku w bednarach odbywa się imprezka somochodowa driftingszczegóły na www.drifting.plmy chyba się wybierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) HEY. Zdjęcie numer 80 warto zobaczyć ;) Nz żywo taki kolos robił wrażenie. Pozdrawiam Adam Oczywiście zdjęcia w innym poście, ale coś mi sie miesza na forum. Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez aadamuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi