Skocz do zawartości

[Poznań] zloty i imprezy

Rekomendowane odpowiedzi

Hey. Do Sierakowa na przejażdżke w sobotę ktos sie wybiera? Pozdr

A gdzie dokladniej jest ten Sierakow czy Sierakowo? Jak daleko i w ktora strone od poznania to jest? Jest kilka miejscowosci o tych nazwach... Pozdrawiam.

Dobra juz nie aktualnem, wiem gdzie jest sieraków :wink: A tak ogólnie co robicie po paradzie w Sobote???

Edytowane przez majas

tak w ogóle to robimy kolejny bajzel :P

temat o rozpoczęciu już był i jakoś spadł na drugi plan :banghead:

wszyscy smarujemy w tym i zrobił sie jeden mega kolos którego jak widać wyżej nikt nie przegląda

majas pyta co robimy po paradzie a wystarczy spojrzeć troszkę wstecz była cała dyskusja kto co wywija po paradzie: część jedzie na bułgarską a część jedzie do Sierakowa

Edytowane przez marco

po paradzie mykam do Murowanej na rynek ma się rozumieć na kawkę do baru z kurczakami (właściciel niejaki kurak - HD softail) - po południu ognisko na rozpoczęcie sezonu oraganizuje Irek (drag star ) wew nmurowanej a po ognisku idę na piwczaka z moją małżonką (celyna z forum).

Tak mało a jak cieszy

pozdrawiam :banghead: :P :evil: :evil: :evil: :evil: :buttrock: :D :D :crossy:

samo otwarcie to jedna wielka kicha ale to co sie dzieje zaraz po to dopiero luta, kazdy kto jest wtajemniczony to wie o co chodzi ======== BUŁGARSKA :icon_eek: bedzie sie dzialo pod Lechem. Pozdro

Dlaczego zaraz kicha ? Mi się otwarcie podobało ;)

rozpoczecie bylo zajebiste, szkoda tylko kilku motocykli ktore stracili plyn chlodniczy i chyba jeden B^ stracil troche oleju przy rondzie kaponiera

na stadionie jeszcze lepiej, pelno sprzetow pogoda dopisała, szkoda teylko NSR-ki, no i jestem pelen podziwu dla kolesia na GSXR 1000 ktory "nie wychamowal" i wjechal poniedzy czerwono biale zapory zrywaja przy tym tasme ogrodzeniowa ;) ja np. bym nie wyrobil, o czym pewnie juz wszyscy wiedza :icon_eek:

P.S jazda jako plecak jest straszna, ledwo co nie puscilem kloca w pewnych sytuacjach :D ale dzieki Domelowi za podwiezienie i koledze ( sory nie pamietam imienia ) na Xj-cie ktory dowiozl mnie na stadion