Skocz do zawartości

[Poznań] zloty i imprezy

Rekomendowane odpowiedzi

ciekawe... bo my siedziałysmy

widocznie za krótko,

ja bylem tam kolo 3 i knajpe sprzatali

a kelnerki to sie wrecz bardzo ucieszyly widzac mnie raz kolejny tego niezapomnianego wieczoru.... :lol:

wpadłyśmy tam po raz trzeci

Czyli przyszly same....

wychyliłyśmy po bronku

Pily tez jeszcze same...

zawinęliśmy się dalej.

Ale potem nastapil jakis nagly przewrot u bohaterek opisywanych tutaj piatkowych wydarzen :buttrock: :lol:

Masz racje Lisek, Biedrusko jest ok. Ta knajpka nazywa sie ' KUŹNIA ' . Bywam tam bardzo czesto, poniewaz podaja wspaniala grochowke+wiejski chleb+smalec+ogorki - rewelacja. No i droga jest zaje..., bo swiezo po remoncie.

Joe kupuj FJ to następne spotkanie zrobimy już z jakąś przejażdżką sprzętami...co najwyżej wieczorkiem znowu zlądujemy gdzieś :buttrock: Może do ulubionych kelnerek które tak dobrze uwieczniłeś na fotkach 8)

Masz racje Lisek' date=' Biedrusko jest ok. Ta knajpka nazywa sie ' KUŹNIA ' . Bywam tam bardzo czesto, poniewaz podaja wspaniala grochowke+wiejski chleb+smalec+ogorki - rewelacja. No i droga jest zaje..., bo swiezo po remoncie.[/quote']

Popieram! Grochówa w Kuźni niszczy, smalec również, a droga rewelka. Czasem wpadam, jak zabładze w te rejony akurat. Zresztą, miejsc na ustawkę w sezonie jest sporo (ja często nawiedzam lodziarnie w Puszczykowie, również sporo sprzętów przyjeżdzą) - tylko niech się ku*wa w końcu ciepło zrobi!

Aaaa, no i niestety - zarówno w Kuźni jak i np. w Puszczykowie nie ma za dużo miejsc siedzących, może zabraknąć znów dla naszych wybrednych pań :buttrock:

Hmmm...jeżeli jesteśmy już w Puszczykowie' date='to w takim razie zapraszam do Rogalinka!!!Rzut beretem... :buttrock:[/quote']

Przez Rogalinek często za to przelatuję, bo trasa Rogalin - Śrem to mój ulubiony fragment do zapie**alania po winklach i wyżycia się :twisted:

A w sezonie to przede wszystkim trzeba będzie reaktywować Stajenkę, a najwyżej w przypadku dużego przypału z policją szukać innych miejscówek (Malta, Puszczykowo, Kuźnia itp).

biedrukso jak najbardziej za - często w kużni jadam.

- ale mam inną propozycje

21 kwietnia (piatek) spoykajmy sią w kinepolis na POlskiej premierze

The world fastet INdian

ja będę napewno z moją małą-żonką

pozdrawiam

klaus