Słońce Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 ciekawe... bo my siedziałysmy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 ja wrocilem.... spotkalem tylko kelnerki i szefa :mrgreen:Powaznie wrociles??Ale z powodu spotkania kelnerek to chyba nie plakales?? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 ciekawe... bo my siedziałysmy widocznie za krótko, ja bylem tam kolo 3 i knajpe sprzatalia kelnerki to sie wrecz bardzo ucieszyly widzac mnie raz kolejny tego niezapomnianego wieczoru.... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Serio serio...wpadłyśmy tam po raz trzeci,wychyliłyśmy po bronku i zawinęliśmy się dalej... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 wpadłyśmy tam po raz trzeciCzyli przyszly same....wychyliłyśmy po bronkuPily tez jeszcze same...zawinęliśmy się dalej.Ale potem nastapil jakis nagly przewrot u bohaterek opisywanych tutaj piatkowych wydarzen :buttrock: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Eeeee...tego...bo....nie byłyśmy same... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finko Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Masz racje Lisek, Biedrusko jest ok. Ta knajpka nazywa sie ' KUŹNIA ' . Bywam tam bardzo czesto, poniewaz podaja wspaniala grochowke+wiejski chleb+smalec+ogorki - rewelacja. No i droga jest zaje..., bo swiezo po remoncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Joe kupuj FJ to następne spotkanie zrobimy już z jakąś przejażdżką sprzętami...co najwyżej wieczorkiem znowu zlądujemy gdzieś :buttrock: Może do ulubionych kelnerek które tak dobrze uwieczniłeś na fotkach 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Masz racje Lisek' date=' Biedrusko jest ok. Ta knajpka nazywa sie ' KUŹNIA ' . Bywam tam bardzo czesto, poniewaz podaja wspaniala grochowke+wiejski chleb+smalec+ogorki - rewelacja. No i droga jest zaje..., bo swiezo po remoncie.[/quote']Popieram! Grochówa w Kuźni niszczy, smalec również, a droga rewelka. Czasem wpadam, jak zabładze w te rejony akurat. Zresztą, miejsc na ustawkę w sezonie jest sporo (ja często nawiedzam lodziarnie w Puszczykowie, również sporo sprzętów przyjeżdzą) - tylko niech się ku*wa w końcu ciepło zrobi! Aaaa, no i niestety - zarówno w Kuźni jak i np. w Puszczykowie nie ma za dużo miejsc siedzących, może zabraknąć znów dla naszych wybrednych pań :buttrock: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Hmmm...jeżeli jesteśmy już w Puszczykowie,to w takim razie zapraszam do Rogalinka!!!Rzut beretem... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Hmmm...jeżeli jesteśmy już w Puszczykowie' date='to w takim razie zapraszam do Rogalinka!!!Rzut beretem... :buttrock:[/quote']Przez Rogalinek często za to przelatuję, bo trasa Rogalin - Śrem to mój ulubiony fragment do zapie**alania po winklach i wyżycia się :twisted: A w sezonie to przede wszystkim trzeba będzie reaktywować Stajenkę, a najwyżej w przypadku dużego przypału z policją szukać innych miejscówek (Malta, Puszczykowo, Kuźnia itp). Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Joe kupuj FJ to następne spotkanie zrobimy już z jakąś przejażdżką sprzętamia co teraz sie ze mna nie przejedziesz??? tak cie objade... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 biedrukso jak najbardziej za - często w kużni jadam.- ale mam inną propozycje21 kwietnia (piatek) spoykajmy sią w kinepolis na POlskiej premierze The world fastet INdianja będę napewno z moją małą-żonką pozdrawiamklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 21 kwietnia (piatek) 21 kwietnia jest ślub Liska!http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=40391 Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi