paluch Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 hehe o ile tego tematu też nam nie usuną :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 ). Anyway sprawy spotkania przy piwie które ma nastąpić za niedługo przenosimy oficjanie do tego tematu. Pozdrawiam Jak już dojdzie do spotkania to niech ktoś te bliżniaczki zmontuje...mogą być nawet 19 letnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 temat o piwnym spotkaniu juz nie istnieje, wiec co z tym piwem ?? widze ze nie tylko ja marze o blizniaczkach japońskich ;pdobrze ze moja dziewczyna tego nie czyta ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Mysle że musisz dać ludzią chwile jeszcze aż sesje wszyscy pozdają :? widze ze nie tylko ja marze o blizniaczkach japońskich Coż moge powiedziec... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SartaB Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 hmmm... piwko... toć dobrze godo! Barman polej mu ode mnie! :) :mrgreen: Ale ja już nie student. I co z tym fantem zrobić? :D Znaczy to że nie mogę się z Wami "zakolegować"? ;) Jestem otwarty na nowe kontakty. Moim znajomi mają mnie za świra z tym całym moto. A co będzie gy w końcu zrobię (dokończę) prawko i kupię gieesa? to normalnie mnie chyba z rodziny wyrzucą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Ale ja już nie student. I co z tym fantem zrobić? Znaczy to że nie mogę się z Wami "zakolegować"? załatw te Japonki to coś sie wymyśli... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 hahaha jak juz by byly japonki to mysle ze wszystkich by nie obleciały wiec ... zalatw ich wiecej, tylko blizniaczki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SartaB Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 eee tam zaraz japonki... nie lubie jak coś mi się między paluchy wrzyna :)a zwykłe sandałki nie starczą???Dobra przyniosę parę! Może być?Mam nadzieje, że cała impreza dojdzie do skutku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 nie lubie jak coś mi się między paluchy wrzyna palucha nie tykaj !! :) ja właśnie oblałem administracje wiec mi się sesja przedłuży :D jak co roku :D byle by przed sezonem sie uporać ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 ja mam fize w plecy wiec sie nie martw :D ale jakies spotkanie w tygodniu moglo by sie przydac :)tak na rozluznienie dla studentow w czasie sesji a dla osob pracujacych .... zeby odpoczeli chcwilke od zgielku zycia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Może wstępnie przyszły piątek??Mi sesja z poprawkami też pewnie do marca potrwa :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Może wstępnie przyszły piątek??Mi sesja z poprawkami też pewnie do marca potrwa Jestem za. Wprawdzie moja sesja jeszcze trwa ale jak bedziemy za dlugo zwlekać to do maja się nie poznamy. Piszcie kto chętny to ustalimy miejsce i godzine pierwszego poznańskiego spotkania 4um 8) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 ja moze wyrwe sie dziewczynie w piatek i tez sie zjawie :)tylko zeby za pozno nie bylo i jakies dobre miejsce :Dprzy starym rynku od strony ul solnej jest jakis pub, staly tam w wakacje motocykle wiec moze jest jakis motocyklowy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Ja sem chetny :) Reszta pijakow tez sie wpisywac :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Reszta pijakow tez sie wpisywac :mrgreen:Ja nie piję, mówiłem już ;-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi