karpik Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Tez sie pojawie :) w sumie dowiedziałem się dzisiaj rano,ale co tam :!: Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 a ja dzis zdalem egzam z termodynamiki, zwazywszy na fakt ze bylem juz na 12 terminach ustnych i 7 pisemnych, jestem niekwestionowanym rekordzista w tej dziedzinie,ogolnie jestem zajebiscie szczesliwy i .... jak sie nie zalatwie do konca to wpadneeee, pozdro dla dr Romana P. za cierpilwosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgier Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Tym razem niestety beze mnie będzie się forum bawić, ale co tam zrobi się ciepło to się zaczną imprezki. Na jedną już jesteśmy umówieni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SartaB Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 hehe wynika z tego, że znowu może być problem z miejscem dla przybyłych w późniejszym terminie... Ja niestety pojawię się ok 22. tak więc, mam nadzieję, że gdzieś się wcisnę. aha! oddam w dobre ręce obudowę do 3100 w Lordem Wiadro na odwrocie (taka jak była kiedyś w promocji w Judei). Znalazłem w magazynie a szkoda, żeby sie zmarnowała. Będę ją miał dziś wieczorem więc za jedno ciemne pełne przekażę do rąk własnych w obecności Komisji Forumowej. PS. Ale mam dziś Dzień Świra w robocie :)( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 hehe wynika z tego, że znowu może być problem z miejscem dla przybyłych w późniejszym terminie... Ja niestety pojawię się ok 22. tak więc, mam nadzieję, że gdzieś się wcisnę.Teraz rezerwacja jest na 30 nie 20 osób to może nie będzie tak żle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Mówie Wam będzie GIT :lol: ja już wychodze niestety jestem dziś skazany na MPK :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 no i w pi@!$@#du zaspałem :D moze wydaje sie to dziwne,i nasowa sie pytanie jak mozna zaspac na 20h jednak w mym przypadku jest to mozliwe ;) polozylem sie spac tak okolo 18, mowie sobie pospie chwilke, zeby dluzej posiedziec na spotkaniu, budze sie patzre a na zegarku 22:30 :? na dawne swoje polowinki tez zaspałem, wiec teraz juz nigdy przed jakims wyjsciem nie bede klad sie spać :P sadze ze ktos porobi zdiecia i chociaz to mi pozostanie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 sadze ze ktos porobi zdiecia i chociaz to mi pozostanie Też tak sądze :buttrock: choć sobie obejże.Ja niestety siedze w pracy, a tak chciałem iść na to spotkaniea tu dupa nikt się zemną nie zamienił w pracy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 a ja dzis zdalem egzam z termodynamiki, zwazywszy na fakt ze bylem juz na 12 terminach ustnych i 7 pisemnych, jestem niekwestionowanym rekordzista w tej dziedzinie,ogolnie jestem zajebiscie szczesliwy i .... jak sie nie zalatwie do konca to wpadneeee, pozdro dla dr Romana P. za cierpilwoscJa również dołączam sie do pozdrowień skierowanych w stronę PANA ROMANA P.Zajebisty koleś...kto go poznał to wie... 8) PS.gratulacje JOE, wreszcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Było zajebiście :!: Jutro coś więcej napisze :D FAT - kebab był zarąbisty :!: :!: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 hehe wreszcie kojarze niektore szacowne "mordy" forumowiczow. potwierdzam bylo calkiem przyzwoicie 8) pozdrawiam, malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Hehe było miło ale się skończyło :D został bym jeszcze troszkę ale i tak cudem zdążyłem na nocny :buttrock: pozdr dla całej ekipy!! (ide spać…) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Dotarlem :lol: Mysl przewodnia na nadchodzacy tydzien "one sie za rece trzymaly, a ja bylem trzeci"-Joe wymiata :buttrock: :D Bylo fajnie, tylko co niektore z zapowiadanych uczestniczek spotkania cos sie ustalic nie mogly :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał K1100rs Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Zajc przyznaje racje Joe dzisiaj z tekstami wymiatał. Było miło i oby więcej takich spotkań z ciekawymi barmankami. Czekam na foty he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 W koncu wiem jaki masz nick na forum :buttrock: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi