Skocz do zawartości

[Poznań] zloty i imprezy

Rekomendowane odpowiedzi

a ja dzis zdalem egzam z termodynamiki, zwazywszy na fakt ze bylem juz na 12 terminach ustnych i 7 pisemnych, jestem niekwestionowanym rekordzista w tej dziedzinie,ogolnie jestem zajebiscie szczesliwy i .... jak sie nie zalatwie do konca to wpadneeee, pozdro dla dr Romana P. za cierpilwosc

hehe wynika z tego, że znowu może być problem z miejscem dla przybyłych w późniejszym terminie... Ja niestety pojawię się ok 22. tak więc, mam nadzieję, że gdzieś się wcisnę.

aha! oddam w dobre ręce obudowę do 3100 w Lordem Wiadro na odwrocie (taka jak była kiedyś w promocji w Judei). Znalazłem w magazynie a szkoda, żeby sie zmarnowała. Będę ją miał dziś wieczorem więc za jedno ciemne pełne przekażę do rąk własnych w obecności Komisji Forumowej.

PS. Ale mam dziś Dzień Świra w robocie :)(

hehe wynika z tego, że znowu może być problem z miejscem dla przybyłych w późniejszym terminie... Ja niestety pojawię się ok 22. tak więc, mam nadzieję, że gdzieś się wcisnę.

Teraz rezerwacja jest na 30 nie 20 osób to może nie będzie tak żle :)

no i w pi@!$@#du zaspałem :D moze wydaje sie to dziwne,i nasowa sie pytanie jak mozna zaspac na 20h jednak w mym przypadku jest to mozliwe ;) polozylem sie spac tak okolo 18, mowie sobie pospie chwilke, zeby dluzej posiedziec na spotkaniu, budze sie patzre a na zegarku 22:30 :? na dawne swoje polowinki tez zaspałem, wiec teraz juz nigdy przed jakims wyjsciem nie bede klad sie spać :P

sadze ze ktos porobi zdiecia i chociaz to mi pozostanie :buttrock:

a ja dzis zdalem egzam z termodynamiki, zwazywszy na fakt ze bylem juz na 12 terminach ustnych i 7 pisemnych, jestem niekwestionowanym rekordzista w tej dziedzinie,ogolnie jestem zajebiscie szczesliwy i .... jak sie nie zalatwie do konca to wpadneeee, pozdro dla dr Romana P. za cierpilwosc

Ja również dołączam sie do pozdrowień skierowanych w stronę PANA ROMANA P.

Zajebisty koleś...kto go poznał to wie... 8)

PS.

gratulacje JOE, wreszcie !

Dotarlem :lol:

Mysl przewodnia na nadchodzacy tydzien "one sie za rece trzymaly, a ja bylem trzeci"-Joe wymiata :buttrock: :D

Bylo fajnie, tylko co niektore z zapowiadanych uczestniczek spotkania cos sie ustalic nie mogly :P ;)