SartaB Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Kurna też bym się chętnie z wami piwka napił' date=' ale siedze w robocie do 21 i w sobote od rana ide. Niestety odpadam bo po imprezie nie wytrzymam 12 godzin w pracy... Bawcie się dobrze :banghead: P.S Licze na kolejne poznańskie spotkania.[/quote'] SPOXIK!!!Ja mam podobnie! :evil:) Kończę o 21 i w sobotę na rano na 12h... Co tam, że będę gadał od rzeczy, ale raz na jakiś czas można się lekko sponiewierać!! :twisted: A dniem następnym się nie martwię. Zrobię wszystko aby nie chorować na syndrom "dnia następnego", a poznać MotoPyry będzie bardzo miło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Pozostaje jeszcze kwestia: co ze spóźnialskimi' date=' czyli m.in. ze mną. Niestety tak jak pisałem już wcześniej mogę być najwcześniej o 22 i fajnie by było gdyby ktoś się zdeklarował i poinformował "spóźnialskich" o ewentualnych zmianach np sms`em.[/quote'] Prosze do mnie na prv nr telefonow osób które wiedzą (lub podejrzewają) że się spóźnią. Powiadomienie nadejdzie sms-em :banghead: No i ładnie proszę o założenie koszulki forumowej jeśli ktoś posiada cobym nie przysiadł się do nie tego stolika (no chyba' date=' że przy innym będą piękne panie). [/quote'] Z rozpoznawaniem bedzie problem. Chyba większość jednak nie ma takiej super koszulki. Ale jak już zobaczą ciebie przy stoliku to już napewno nie będzie żadnych wątpliwości. Ewentualnie można ustalić jakiś znak. W jakimś filmie była to róża włożona w książke... :evil: Hmmm ale czy starego przyjmiecie do towarzystwa Gdyby ktoś miał podobną wątpliwość przypominam że jest to spotkanie motocyklistów a nie studentów. Jednym słowem wszyscy super mile widziani! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 rozumiem że cały czas mowa jest o piątku 10.02musze sobie zorganizować żebym wpadł choć na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 rozumiem że cały czas mowa jest o piątku 10.02 tak 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 dobra wiec klub jest ustalony :D spotykamy sie w CORNERze ;) o 20 :Pjesli ktos moglby wziac ze soba kask lub jakas rzecz zwiazana z motocyklem, wtedy ustawi sie to na stoliku i bedzie wiadomo :Pja sie pisze na 10-tego.02 :P mam piatek wolny wiec wpadne :)mysle ze wszystko jest ustalone :) P.S spoznialscy niech wezma numer "SzymonKa" i gdyby nas nie znalezli to niech dzwonia do niego a on wszystkich poinformuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 jak zdarze to jutro sie tam przejde, moze uda sie jakas rezerwacje zrobic tak na ok 20 osob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 jak zdarze to jutro sie tam przejde' date=' moze uda sie jakas rezerwacje zrobic tak na ok 20 osob[/quote'] Byloby zajebiscie! Jednak ktos mysli w tym pijackim towarzystwie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 wrazie czego mozna zrobi zrzutke po 2 zł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 spoznialscy niech wezma numer "SzymonKa" Wsumie faktycznie lepiej będzie jak spoźnialscy wezmą mój numer. Wiec podaje: 696 484 549. Dzwonić wrazie emergency :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Ja będe miał na sobie koszulkę jedynie słusznej marki - poza tym mnie się nie da nie rozpoznać ;-) ;-) Pewnie wpadnę koło 21-22. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 hmmm' date=' u mnie standardowo :mrgreen: sesja poprawkowa to obowiazek! a w piatek mam jakis egzam z silnikow spalinowych, ale do wieczora sie chyba wyrobie... [/quote'] studiujesz na MRiT ?? jesli tak to jestesmy na tym samym wydziale tylko ja jeszcze siedze na 3 semestrze :D P.S moze ktos jakis aparcik skombinuje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Ja będe miał na sobie koszulkę jedynie słusznej marki -załozysz koszulke z napisem YAMAHA ? 8) :D studiujesz na MRiT ?? jedziemy na tym samym wózku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 to juz wiesz co czuje ...... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgier Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Okej namówiliście mnie ;) SzymonKa jakby co to będe dzwonił :D Do zobaczenia przy piwku 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Okej namówiliście mnie :D SzymonKa jakby co to będe dzwonił. Do zobaczenia przy piwku Jasne. Potrzebujesz jakieś dragi, nieletnią do zabawy, broń,... wal śmiało 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi