Skocz do zawartości

[Poznań] zloty i imprezy

Rekomendowane odpowiedzi

Kurna też bym się chętnie z wami piwka napił' date=' ale siedze w robocie do 21 i w sobote od rana ide. Niestety odpadam bo po imprezie nie wytrzymam 12 godzin w pracy...

Bawcie się dobrze :banghead:

P.S Licze na kolejne poznańskie spotkania.[/quote']

SPOXIK!!!

Ja mam podobnie! :evil:) Kończę o 21 i w sobotę na rano na 12h... Co tam, że będę gadał od rzeczy, ale raz na jakiś czas można się lekko sponiewierać!! :twisted:

A dniem następnym się nie martwię. Zrobię wszystko aby nie chorować na syndrom "dnia następnego", a poznać MotoPyry będzie bardzo miło :)

Pozostaje jeszcze kwestia: co ze spóźnialskimi' date=' czyli m.in. ze mną. Niestety tak jak pisałem już wcześniej mogę być najwcześniej o 22 i fajnie by było gdyby ktoś się zdeklarował i poinformował "spóźnialskich" o ewentualnych zmianach np sms`em.[/quote']

Prosze do mnie na prv nr telefonow osób które wiedzą (lub podejrzewają) że się spóźnią. Powiadomienie nadejdzie sms-em :banghead:

No i ładnie proszę o założenie koszulki forumowej jeśli ktoś posiada cobym nie przysiadł się do nie tego stolika (no chyba' date=' że przy innym będą piękne panie). [/quote']

Z rozpoznawaniem bedzie problem. Chyba większość jednak nie ma takiej super koszulki. Ale jak już zobaczą ciebie przy stoliku to już napewno nie będzie żadnych wątpliwości. Ewentualnie można ustalić jakiś znak. W jakimś filmie była to róża włożona w książke... :evil:

Hmmm ale czy starego przyjmiecie do towarzystwa

Gdyby ktoś miał podobną wątpliwość przypominam że jest to spotkanie motocyklistów a nie studentów. Jednym słowem wszyscy super mile widziani!

Pozdrawiam serdecznie

dobra wiec klub jest ustalony :D spotykamy sie w CORNERze ;) o 20 :P

jesli ktos moglby wziac ze soba kask lub jakas rzecz zwiazana z motocyklem, wtedy ustawi sie to na stoliku i bedzie wiadomo :P

ja sie pisze na 10-tego.02 :P mam piatek wolny wiec wpadne :)

mysle ze wszystko jest ustalone :)

P.S spoznialscy niech wezma numer "SzymonKa" i gdyby nas nie znalezli to niech dzwonia do niego a on wszystkich poinformuje :)

hmmm' date=' u mnie standardowo :mrgreen: sesja poprawkowa to obowiazek! a w piatek mam jakis egzam z silnikow spalinowych, ale do wieczora sie chyba wyrobie...

[/quote']

studiujesz na MRiT ?? jesli tak to jestesmy na tym samym wydziale tylko ja jeszcze siedze na 3 semestrze :D

P.S moze ktos jakis aparcik skombinuje ??