Domel Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 To może do Corner pubu na Taczaka,tam jest sporo miejsca :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SartaB Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 To może do Corner pubu na Taczaka' date='tam jest sporo miejsca :P[/quote'] a obok Cornera (już o tym pisałem) jest Akademik Pub i też tam jest sporo miejsca :PJestem "za" podumowaniem liczby "gości" coby ustalić ile miejsc będzie potrzeba. Aha! I jeszcze jedno: siakiś znak rozpoznawczy, koszulka forumowa na klacie jednego z gości, lub cokolwiek, żebym wiedział gdzie się dosiąść i jakiejś gafy na wejściu nie walnąć. Jak wiadomo pierwsze wrażenie to podstawa :) Piątek wieczorem kolo godz. 22 jestem na miejscu spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Ale w piatki jest masa ludzi.....To może do Corner pubu na Taczaka' date='tam jest sporo miejsca Smile[/quote'] obok Cornera (już o tym pisałem) jest Akademik Pub i też tam jest sporo miejsca WinkTylko w piatki tam jest dosc duzo ludzi z reguly :roll: stem "za" podumowaniem liczby "gości" coby ustalić ile miejsc będzie potrzeba. Ze mna przyjda chyba ze dwie' date=' albo trzy osoby I jeszcze jedno: siakiś znak rozpoznawczy, koszulka forumowa na klacie jednego z gości, lub cokolwiek, żebym wiedział gdzie się dosiąść i jakiejś gafy na wejściu nie walnąć. Jak wiadomo pierwsze wrażenie to podstawa WinkPiątek wieczorem kolo godz. 22 jestem na miejscu spotkania.Jak przyjdziesz o tej porze, to na pewno nasz rozpoznasz :P O tej porze polowa juz bedzie na kole smigala :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 ja sie pisze - jedna osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 to kaleka też sie zjawi ;p sam albo z kimś kto mnie odwiezie do domu ;p pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Też się dopisuję - dwie osoby :!: Dajcie tylko znać gdzie i o której godzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Widze że całkiem sporo osób planuje przybyć. Nie ukrywam że mnie to cieszy. Podejrzewam że każdy ma inny pomysł odnośnie miejsca spotkania. Moja propozycja to Korner (jeżeli przekręciłem nazwe to mnie poprawcie). Lokal jest na rogu Taczaka i Kościuszki. Tanie piwo a i miejsc jest sporo co daje duże szanse że znajdzie sie jakiś wolny stolik. Godzine spotkania proponuje 20. Część przyjdzie punktualnie a część się spoźni wiec nie ma co wydziwiać z godziną. Czekam na opinnie..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Już wyżej proponowałem to miejsce ale Zajc pisał że w piątki to tam jest sporo osób...a godzina pasuje :banghead: Trzeba ustalić jakieś miejsce,najwyżej się zmieni a do osób chcących się spóżnić można zawsze napisać jak ostatecznie zlądujemy :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 W piątki to raczej wszędzie jest pełno. Myślę, że KORNER sie nadaje. Jak nie będzie miejsca to sie poszuka gdzieś indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 No to ok, niech bedzie Korner. Jakby miejsc nie bylo to zawsze mamy alternatywe w postaci bliskosci Alibi :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 To ja też się pisze, Hmmm ale czy starego przyjmiecie do towarzystwa :?: Szczeże to żadko bywam w knajpach z braku czasu aten tydzieńmam cały wolny :banghead: więc mi pasuje.Jedna osoba. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Hmmm ale czy starego przyjmiecie do towarzystwa damy się uprosić kolejką piwa :banghead: to jesteśmy umówieni w piątek w Kornerze!!!!pozdrawiamp.s założe koszuklę zebyście mnie poznali (bo ja moge przypadkiem słabo rozpoznawać znajomych nawet :evil: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SartaB Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Oka. To decyzja zapadła na Cornera (czy jak mu tam). Mam tylko nadzieje, że miejsca wystarczy bo spora grupa się szykuje. Generalnie jest sporo czasu do namysłu, ale fajnie, że doszliśmy do konstruktywnych wniosków w dość krótkim czasie :evil: Pozostaje jeszcze kwestia: co ze spóźnialskimi, czyli m.in. ze mną. Niestety tak jak pisałem już wcześniej mogę być najwcześniej o 22 i fajnie by było gdyby ktoś się zdeklarował i poinformował "spóźnialskich" o ewentualnych zmianach np sms`em. No i ładnie proszę o założenie koszulki forumowej jeśli ktoś posiada cobym nie przysiadł się do nie tego stolika (no chyba, że przy innym będą piękne panie :twisted: ). A jeśli chodzi o "starość" to powiem tak: stary to jest pies pzry budzie, tak więc przybywaj Rafał22 i niech młodość doda Ci skrzyydeł :banghead:)Ehh ale mnie poetycki nastrój wziął... Wybaczcie za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 To super dzięki za przyjęcie :banghead:będę napewno. Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgier Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Kurna też bym się chętnie z wami piwka napił, ale siedze w robocie do 21 i w sobote od rana ide. Niestety odpadam bo po imprezie nie wytrzymam 12 godzin w pracy... Bawcie się dobrze :banghead: P.S Licze na kolejne poznańskie spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi