Skocz do zawartości

jeden motocykl i dwie kierownice czyli czeski film :-))

panz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No niemuwie...

W sezonie 2005 zrobiłem ponad 22 tys km po Warszawie' date=' w roli gadatliwego plecaczka. Kursant prowadzi a ja się mądrzę w mniej lub bardziej dyplomatyczny sposób. Musiałem obniżyć w GS500 podnóżki pasażera bo mi nogi cierpły, a roboty było sporo bo okazało się ze trzeba zmienić geometrie wydechu. SR'ka była dużo wygodniejsza, lecz słabsza niestety.

Na tylnym siedzeniu przejeździłem cztery pełne sezony z kursantami. Średnio jest to 9-11 godzin w trakcie kursu, gdzie walczymy w ruchu miejskim. [/quote']

Chętnie bym sie do ciebie zapisal na kurs. I to mimo posiadania juz prawka :)

pozdrawiam

Chętnie bym sie do ciebie zapisal na kurs. I to mimo posiadania juz prawka

Gwarantuję Ci, że mimo posiadania już prawka, czegoś się nauczysz ;)

A w ogóle to dlaczego te kierownice są obie skręcone w tę samą stronę :?: :?: :?:

:laughing:

Już wiem jak zrobić sobie więcej miejsca pod wiatą. Powiem Gadajowi że przerabiam jego motocykl na czeską modłę.

Zabierze wszystkie do siebie...

kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKO

Uwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy:

• teoria: Mokotów-Służew
  • praktyka: Ursus

podobno kiedyś, na jakichś festynach na stadionie dziesięciolecia jeździł pewien charakterystyczny zaprzęg. w koszu siedział milicjant, a na motocyklu... pies. jednakże ku zdziwieniu gawiedzi, pies ten nie potrafił sterować zaprzęgiem - w koszu znajdowały się ukryte stery pojazdu :mrgreen: . tak mi sie przypomniało... :D