SzymonKa Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 No niemuwie...W sezonie 2005 zrobiłem ponad 22 tys km po Warszawie' date=' w roli gadatliwego plecaczka. Kursant prowadzi a ja się mądrzę w mniej lub bardziej dyplomatyczny sposób. Musiałem obniżyć w GS500 podnóżki pasażera bo mi nogi cierpły, a roboty było sporo bo okazało się ze trzeba zmienić geometrie wydechu. SR'ka była dużo wygodniejsza, lecz słabsza niestety.Na tylnym siedzeniu przejeździłem cztery pełne sezony z kursantami. Średnio jest to 9-11 godzin w trakcie kursu, gdzie walczymy w ruchu miejskim. [/quote'] Chętnie bym sie do ciebie zapisal na kurs. I to mimo posiadania juz prawka :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Chętnie bym sie do ciebie zapisal na kurs. I to mimo posiadania juz prawka stary mamy podobne sprzęty na wiosne lecimy do warszawy się szkolić!! mi to tez od dawna chodzi po głowie :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 stary mamy podobne sprzęty na wiosne lecimy do warszawy się szkolić!! mi to tez od dawna chodzi po głowie Jestem za :) Zwlaszcza za wspolnym lataniem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panz Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 kilka scenek rodzajowych :) każdy znajdzie coś dla siebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Chętnie bym sie do ciebie zapisal na kurs. I to mimo posiadania juz prawka Gwarantuję Ci, że mimo posiadania już prawka, czegoś się nauczysz ;) A w ogóle to dlaczego te kierownice są obie skręcone w tę samą stronę :?: :?: :?: :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 O cholera samobujstwo takikm tworem techniki jezdzic - te kierownice sa ze soba polaczone (instruktor tez skreca).Wspolczuje instruktorowi i kursantowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 a sa takie scigacze? moge usiasc z tylu i przewiezc jakas dziunie :mrgreen: . bedziea miala widok na... hmmm... no w kazdym razie dlugo zapamieta :mrgreen: :mrgreen: jednak maja + te bajki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Już wiem jak zrobić sobie więcej miejsca pod wiatą. Powiem Gadajowi że przerabiam jego motocykl na czeską modłę. Zabierze wszystkie do siebie... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Już wiem jak zrobić sobie więcej miejsca pod wiatą. Powiem Gadajowi że przerabiam jego motocykl na czeską modłę. Zabierze wszystkie do siebie...Boskie ;) :D ;) ;) :P Dawno się tak nie uhahałem :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COLIO Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Moim zdaniem ta kierownica utrudnia jazde.....w koncu nie mozna sie "zgiac" podczas szybszej jazdy.... Ale fajnie to wyglada :) ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dee Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 a kto szybko jeździ na elce ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Oto przykład podobnej maszyny z książki "abc motocyklisty" z 1955 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panz Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Ten patent jest lepszy niż ¨pepikowy½ bo nie ogranicza ruchów kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 podobno kiedyś, na jakichś festynach na stadionie dziesięciolecia jeździł pewien charakterystyczny zaprzęg. w koszu siedział milicjant, a na motocyklu... pies. jednakże ku zdziwieniu gawiedzi, pies ten nie potrafił sterować zaprzęgiem - w koszu znajdowały się ukryte stery pojazdu :mrgreen: . tak mi sie przypomniało... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi