Radarek Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Robil ktos z Was zakupy poprzez louis.de?!Jakie sa koszty przesylki i czas oczekiwania?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 A nie lepiej ściągnąć sobie katalog w wersji PDF i zamówić przez polską firmę która ściąga po cenach katalogowych? http://www.alinmoto.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Jest firma http://www.sklepmotocyklowy.pl która zajmuje się sprzedażą rzeczy z katalogu Louisa po cenach takich samych jak w katalogu. Kiedyś u nich zamawiałem i wszystko było OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubey Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 tylko ze na stronie www louisa masz obnizki (czasem ponad 50 proc.) na wiele produktow, a te polskie firmy sprowadzaja zawsze po cenach katalogowych, nawet te produkty obiete teraz promocja. lepiej przez net zamowic i zrobic przelew. poszukaj w archiwum, kiedys o tym pisano duzopozdrodub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 No szkoda że właśnie najlepsze w Lousie są promocje a po katalogowych cenach to już nie to :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamperov Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Z tego co wiem to przesyłka kosztuje ok 15 euro do Polski. Ale myśle że i tak warto. Najlepiej jak masz kogoś w niemcowni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Tylko że także przelew do Niemiec troche kosztuje :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 można zapłacic kartą kredytową, a zamawiająć ich kartę macie - 3% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 a wiecie może tak orientacyjnie ile kosztuje przelew do niemcowni??? PILNE.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 żeby zrobić przelew to nie taka łatwa sprawa, musisz mieć konto wealutowe założone w którymś naszym komunistycznym banku, mało tego musi być w walucie któą chcesz przelać, tak poprostu nie zrobisz przelewu choć by niewiem co- poronione ale tak jest. Pozostaje westerunion , ale mają chore ceny, pozostaje karta kredytowa- chyba najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 ale może można pójść i wpłacić walutę w okienku na zagraniczny rachunek? Jak będę miał czas to się przejdę do swojego banku i zapytam, tak z ciekawości. Płatniczej karty kredytowej,takiej którą mógłbym zapłacić przez internet niesety nie mam, więc odpada. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 ale może można pójść i wpłacić walutę w okienku na zagraniczny rachunek? Oczywiście że można, sam tak niedawno robiłem. Będziesz potrzebował do tej opeacji kod SWIFT, nazywa się to "Polecenie wpłaty w obrocie dewizowym". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 a ile Cię to kosztowało? i w jakim banku? dzięki, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Wpłacałem 200€ w PKO BP. Płaciłem w złotówkach i wyszło mnie to co za euro + 45zł. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon72 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 witamod zeszłego roku jest otwarty sklep POLO w Cottbus tj. jakieś 40 km od granicy w Olszynie,lepiej samemu się wybrać bo daleko nie jest...Pozdrawiam Leon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi