kakanogaja Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 PGR znajać świat to ta menta bedzie już tam siedziałą :) tego rzepa ciężko sie pozbyć :) moze cos wychlejemy w tym tyg ? co Ty na to? Z kim ty gregu bys pil gdyby nie my :twisted: A tak powaznie to chyba temat o majowce wiec ja sie pisze jak i na wegry to i zdecydowanie na BUŁGARIE:http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=36699 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Cholercia, żebym tylko do tego czasu prawko zrobiła :| Niech ten śnieg się szybciej rozpuszcza no! :twisted: Czy w razie niemożności ktoś mnie weźmie na plecy? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Czy w razie niemożności ktoś mnie weźmie na plecy?Niemozliwe ! Zdążyłem pierwszy ??? Pewnie, że Cię ktoś weźmie :twisted: Zgadnij kto ! Nie, nie ! Nie Mishel Twój brzydki brat bliźniak ! Lekarze mu wmówili, że w tym roku nie powinien jeździć na moto. Miejsce na XVS-ie mi się zwolniło, jak doskonale wiesz :) !!! Jak Ci drżenie pomiędzy nogami pochodzące od ... V-ki nie przeszkadza to u mnie masz miejsce :mrgreen: Kupić Ci Adusiu oparcie ? :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Niemozliwe ! Zdążyłem pierwszy ??? Protku, jaki Ty dobrotliwy :) A to, że miejsce się zwolniło to doskonale wiem! :) Oparcie to mi możesz zamontować ewentualnie w piaskownicy, co bym się nie obaliła przy robieniu babek :mrgreen: Mój brat to psychotropy bierze, to nigdy nie wiadomo, co mu się na głowę rzuci :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Czy w razie niemożności ktoś mnie weźmie na plecy? Mr. Green Plecy to ja mam duze wiec mi wystarczy ale ADU na twoje zawsze-, jak tylko zejdziesz z pleckow Porta:mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Plecy to ja mam duze wiec mi wystarczy ale ADU na twoje zawsze-' date=' jak tylko zejdziesz z pleckow Porta:mrgreen: [/quote']Uważaj! Bo może się okazać, że Adu to Miriam! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A tego chyba byś nie chciał..... :) :twisted: P.S. Nauczcie się wreszcie dobrze wypowiadać! PROT a nie Port :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 No widzisz Adu, wziąłbym Cię ale już masz takie branie, że będę mógł robić triki po drodze :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 No widzisz Adu' date=' wziąłbym Cię ale już masz takie branie, że będę mógł robić triki po drodze [/quote']PeGieR przyczepię się do nogi, tylko mnie weź! weź! weź! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Nie pie**olic tu o dupie maryni :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Nie pie**olic tu o dupie maryni :twisted: Ty to brutal jesteś Pablo :) :) :) Dobra to w temacie konkretnym podaję że:odległosci w km wynoszą:- Węgierska Górka - Hewiz 440 km- Hewiz - Hajduszoboszlo - 400 km- Hajduszoboszlo - Tokaj - 100 km- Tokaj - Węgirska Górka - 415 km a w kwesti dojazdu do Węgierskiej Górki - z Poznania- 415 km, z Wrocławia 288 km i z Wawy 377 km Więc plan jest ambitny i jak ktoś mało jezdził to dość ciężki... grupa szybka czyli Pablo i takie tam składają zobowiązanie że poświęcą się dla dobra ogółu jadąc szybciej i znajdą nocleg co by maruderzy przyjechali na gotowe i zostali przywitani symboliczną butlą wina :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Raczej symboliczna beczka wina :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 No ja jestem Za Chłopaki 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 No ja jestem Za Chłopaki 8) no to znów parę konkretów: Tutaj macie kampingi nad Balatonem : http://www.siotour.hu/index_en.html opis po angielsku' date=' każdy ma raczej również domki ale nie każdy będzie otwarty w majua tutaj Hajduszoboszlo - http://www.hajdutourist.hu/index_f.html a w Tokaju znaleźć nie umiem chociaż wiem że zaraz za mostem tuż nad rzeką jest .... :oops: i za osobę w namiocie wychodziło w zeszłym roku kolo 25-30 pln jeszcze coś : w Tokaju możemy znaleźć http://www.tokaj.hu kwatere za 30 pln od osoby bez problemu... i to z piwnicą pełną wina z beczek za niewielką dopłatą :):):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Nie pie**olic tu o dupie maryni Twisted Evil Chyba o ADU(pa) maryni :) Asymboliczna to proponuje przed wyjazdem :) MARLEW szacun :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Dopisuje reszte mojej ekipy Jedziemy ja+3 osoby :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi