PGR Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Pietra nie denerwuj mnie że sobie pośmigać nie możesz - ja nie wiem czy będę miał na czym jechac ale obiecałem że się wyrobię i mam zamiar dotrzymać... Dobra kurde to ile noclegów dokładnie ma byc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 A piatkowi goscie gdzie maja sie zjawic ?? :D :clap: Miklas!!! Wiesz jak pojedziesz autem to przyczynisz się dla dobra ogółu bo wtedy bedę majty mogł cześciej zmieniać a inni to odaczują a raczej nie odczują na sobie :clap: :P :clap: :clap: PoZdrO !!! Hehe, ale uzyta bielizna laduje w boxie na dachu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 He he dawno mnie nie było w tym temacie. Dzisiaj zaglądam a tu takie ciekawe rzeczy się dzieją :)Ja niestety nie jadę z Wami na Węgry..... :DJadę za to z ,,mym mężem, co lubi tygrysy" :P na Pojezierze Drawskie Bawcie się wyśmienicie!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Co do noclegów to jak PROT napisał jest lista a ja sobie ją pozwolę uzupełnić: Pietra x 2Gerard x 2Staszek_S x 2Prot x 2Marlew x2 - nocuje po drodzeBrowar x 2 - garaż - zakupić sianaZbyhu x 1 - dojeżdza w sobotęMarian x 1 - dojeżdza w sobotęRosiu x2i następni co do których nie wiem czy jadą sami czy z plecakiem:Słony x2Miklasx1 Może dojedzie też Astarte i bliżej niesprecyzowana ilościowo ekipa ale oni będą w sobotę Możecie się chłopaki wypowiedzieć? Jeżeli jadą sami to potrzebujemy 6 pokoi + siano w szopie dla Browara :) - chyba że się kolega jednak zdecyduje spać w hotelu - ale nie wiem za ile - PGR wie Jak na razie jedzie 10 motocykli i jeden Matiz :D Pozdrawiam EDIT:PS. Może mi ktoś podać numer telefonu do tego hotelu ETAP w Budapeszcie bo jakoś go znaleźć nie mogę? Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez Pietra Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (...) Miklas (...) Możecie się chłopaki wypowiedzieć? Jade sam. Jak jest z tym hotelem ETAP?? Mam sam sobie zarezerwowac pokoj, czy do kogos sie dokwateruje i podziele kosztami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 .... EDIT:PS. Może mi ktoś podać numer telefonu do tego hotelu ETAP w Budapeszcie bo jakoś go znaleźć nie mogę? Address :Tö Utca 1 PF.402045 TOROKBALINTHUNGARY Tel : (+36) 23 33 77 36 Fax : (+36) 23 33 77 37 Proszę bardzo :D adres jako Gratisa dołączam żeby tylko pogoda była bo prognozy jakos nie budzą zaufania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 No prognozy nie teges ni a nic ale może się obejdzie strachem (oby) DObra to szukam nclegowni dla 6 osób czyli 3 dwójki w Goorce za 28 na 29 tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 PGRZ tego co pamiętam to załatwiłeś już 4 miejsca w Melaxie, dla Staszkax2 i dla mnie X2, czyż nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) PGR Potrzebujemy 6 pokoi 2 osobowych czyli spanko dla 12 osób...przy założeniu że Browar z oblubienicą śpi w szopie...bo jak się zadecyduje spać w hotelu to jeszcze jeden pokój Niezła impreza się w tej twojej Goorce zapowiada Taki lekki off topic - a daleko jest od ciebie do zakładu Żywca /wody/?Bo tam moja firma w zeszłym roku dużą instalację stawiała to sobie chociaż z zewnątrz obejrzę EDIT:Dobra - zarezerwowałem w Melaxie 6 pokoi 2 osobowych.Właściciel twierdzi że nie ma innych rezerwacji tak więc pomyślałem także o Procie i Staszku. Nie załatwiałem nic dla Browara bo on jak wiadomo śpi w szopie :D Rezerwacja jest na nazwisko Pietrasik, zapowiedziałem nas na około 16-17.Jedyny warunek to że mamy wyjechać przed 11 rano bo ludzie na długi weekend przyjeżdzają. Ceny: Za pokój 85 zł + 15zł śniadanie jak ktoś chce.Może coś się uda z tym zrobić gdyż:Po pierwsze primo - jesteśmy grupąPo drugie primo - moja firma ma tam zniżkę a przynajmniej miała rok temu Z właścicielem mam pogadać na miejscu. Link do strony hotelu:http://www.melaxa.com.pl EDIT 2:Oczywiscie jak ktoś uważa że to za drogo to pewnie PGR może załatwić coś taniej - ja po prostu poczułem pewien dyskomfort i z rozpędu zamówiłem pokoje dla całej bandy - ale można odmówić zawsze - tylko czasu już mało zostało Pozdrawiam i szacuneczek Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez Pietra Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slony Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ja jade tak jak pisałem z plecaczkiem :) Zjawie się w sobote bo w pt. nie dam rady.Jaki jest w końcu plan trasy?A czy nie lepiej byłoby np. pojechać od razu do Hajduszob. wyszukać kwaterki i np. pojechać na 1 dniową wycieczkę do Budap. ?? Tak by było chyba ok,co Wy na to? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Czolgiem! No wlasnie... Nad mapa sobie siedze, trase majstruje i nie wiem, gdzie mamy dotrzec pierwszego dnia. Do Koszyc, Tokaju, czy Hajdu :)? Pozdro PSSplodzilem cos takiego:http://republika.pl/zbyhu1/wegry.jpg I to juz ma 710km! Oraz...:http://republika.pl/zbyhu1/moto/wegry.htm :D Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Marlew możesz proszę wyjaśnić swoje zamysły trasowe? Jak ja zdołałem wydedukować to jest tak:29.04 - Goorka - Tokaj - traskę przygotowuje PGR a w tokaju mamy miejscówkę z piwnicą pełną wina po przystępnych cenach 30.04 - Tokaj - Hajdu - lajtowa jazda do lajtowego miejsca - tam też logujemy się na dwie noce a między nocami moczymy się w ciepłej wodzie. 1.05 - Robimy nic na basenach :D 2.05 - Hajdu - Budapeszt - tam śpimy w hotelu Etap jako Marlew polecał - ja dzisiaj zarezerwowałem 2 pokoje, 33 jewro za noc za pokój dwuosobowy, nie trzeba podawać numeru karty kredytowej, trzea za to przespelować nazwisko - a pani nie bardzo rozumie :) 3.05 - rozjeżdzamy się - niektórzy do domu, niektórzy na Prater do Wiednia, niektórzy do Chorwacji a niektórzy na Mazury Jak coś pomyliłem to mnie poprawcie. Oczywiście w Goorce można plany zmieniać,, mielić odmieniać itp Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Czolem! Noo, takie cos to rozumiem!Ech, zeby kasa byla, to tez bym Wieden zobaczyl!Ale co tam. Moze kiedys wdrozymy pomysl "Kawa w Wiedniu" - jednodniowy wyjazd :D Pozdrawiam Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) :D hej !! zbyhu ufff traska twoja niezła ale troszke nie na moją kieszeń :clap: Zostańmy może przy starej trasie :clap: PGR - pytanie !! czy wymiana tych amorów u mnie może odbyć sie w sobote z rana czy przyjechać mam w piątek ???? No i ile jest namiotów ??? brać, czy nie brać ???? Napiszcie jaka będzie różnica w kosztach przy spaniu w namiocie a spaniu w jakis domkach czy cuś bo jak bedzie roznica 5 zł od noclegu to sie nie oplaca taszczyć namiotów :clap: No i ja z hotelu chyba też odpadam, poszukamy moze czegoś tańszego co chłopaki ???? Chyba ze w sakwie u Prota się kimne :) :P Jak inni biedniejsi :clap: widzą spanie w hotelu ? za czy przeciw ?? PoZdRo !!! Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Motocykl mam gotowy!!!!!!!!PGR - co z twoim złomem? W sobotę melduję sie ok. 11 w Melaxie. Ze zbyhem. Zbyhu - nie p**dol, Wiedeń zobaczysz i Pragę też, juz jesteśmy poumawiani. Nie wiem na kiedy rezerwować Etapa, ale jeśli to ma byc 02.05 to może i w sobote telefonicznie z Górki da radę. W ostatecznosci kimnę w innym hotelu (znam fajny na przedmiesciu - wyraźnie droższy od Etapa, ale z basenem i WĄTRÓBKĄ GĘSIĄ W WINIE!!!!!!!! mmmmmniam!) Astarte, jest sponsor! Wchodzisz? :D Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez MarianKa Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi