bedtom Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Witam,- po pierwsze jakos nie bardzo moglem sie pogodzic z tym ze ta informacje mialbym umiescic w dziale Enduro :buttrock: - po kolejne ... od wczoraj stalem sie wlascicielem Yamahy TDM 850: http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p...7868b64fd3e8d73 Jest piekna :D a najwazniejsze .. moja :lol: Podziekowania dla Dominika Szymanskiego za polecenie Eskimosa (Igora) ktory dokonal ogledzin. Teraz tylko szybki transport do Pawla Boruty, ktory zadeklarowal sie ze zrobi przygotowania do sezonu i ... niech w koncu ta zima sie konczy.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaal Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Gratulacje naprawde fajny sprzęcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Bardzo ładny sprzęt,Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Gratuluje! Masz racje niech ta wiosna juz nadchodzi bo mnie tez juz sciska :[ Wiem co to znaczy zmienic sprzeta w zimie :buttrock: Dozobaczenia na drodze... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Stycznia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 No gratulacje! Dużo pożytku z tej kozy!Żałuję, że się nie spotkaliśmy :cry: (kac nie pozwolił mi wsiąść w auto).pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 No pięknie :D Kolejna TDMa :D Fajnie :buttrock: Najlepszy wybór, oczywiście :buttrock: Będziesz zadowolony.Gratuluję, pozdrawiam i do zobaczenia na trasie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 witam no rzeczywiście ładna sztuka, siakieś pytania to śmiało..... http://www.tdm.pl/ Witam' date='- po pierwsze jakos nie bardzo moglem sie pogodzic z tym ze ta informacje mialbym umiescic w dziale Enduro :buttrock: [/quote'] to na pewno dobry dział - nie znam nikogo traktuje tdma jako enduro, choćby w wersji soft, ale na tegorocznym lisie mocno mnie korciło..... pzdr. paweł blacktdm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 bedtom zefirek sprzedany ?:buttrock: Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 bedtom Gratulacje fajna maszynka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedtom Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 bedtom zefirek sprzedany ?:buttrock: ... no niestety .. stety .. Zefirek zmienil wlasciciela :D Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 kolejny 4umowicz ktory zmienil motocykl na zime...no to teraz sie przygotuj - czeka Cie udreka i nie przespane noce :buttrock: :arrow: :? Gratuluje pieknej Yamaszki, oby Ci sluzyla! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 GRATULUJE ! ! ! ! Mam podobne emocje bo sam czekam do końca stycznia aż przywiozą mi moją nową zabawkę :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Witam. I ja przyłącze się do gratulacji :DBardzo ładna yamaszka, napewno będziesz zadowolony. Pozdrawiam i życze prstych dróg i wiele km w tym sezonie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Rozumiem, że nie przepadasz za samodzielnym grzebaniem w motocyklu - nie każdy musi :D Tak czy inaczej gratuluję, jeśli jest zadbana to bedzie służyć długo i namiętnie ;) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedtom Opublikowano 13 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Rozumiem' date=' że nie przepadasz za samodzielnym grzebaniem w motocyklu - nie każdy musi ;) Tak czy inaczej gratuluję, jeśli jest zadbana to bedzie służyć długo i namiętnie :P[/quote'] :D Staram sie jak moge nie wyreczac Pawla Boruty ... Wszystkim bardzo dziekuje ;) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi