Filu Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 No to nie wiem dlaczego bo Fly robi dobre spodnie wcale nie gorsze od Scotta. Jesteś pewien?Dlaczego nowe spodnie Flay-a można kupić za 140 zł i ciągle tanieją, czy za tyle kupisz nowe Scotty? Ogólnie nie mam przekonania do tej firmy może dlatego że o jej istnieniu dowiedziałem się niedawno (kilka lat) no i jest tania, o firmie Scott słyszałem już jak kupę w pieluchy waliłem.Ogólnie patrzę na to tak że Scott jest dobrą i znaną marką, robi dobre produkyt ( praktycznie każda przypadkowa osoba zapytana na ulicy odpowie że słyszała o tej firmie) , czy tak samo jest z FLY-em ? To tylko moje osobiste odczucia, nikomu nie odradzam kupna spodni FLY. Spodnie Fly'a akurat są bardzo porządne!! Akurat własnie spodnie tewyrózniają się spośród innych grubością materiału i bardzo porządnym wykonaniem moim zdaniem. Oczywiście mówie o Fly 805 i 208 a nie o tych szmacianych 303 To sie akurat do niczego nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Oczywiście mówie o Fly 805 i 208 a nie o tych szmacianych 303 To sie akurat do niczego nie nadaje. No właśnie modele z wyższej pólki, ale ich cena to już nie 140 zł jak za 303. :D Przylukaj te spodnie, bo mogą pujść za podobną kwotę co Flay-e i są nowe. http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=81505397 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Jak zapytałem się kuzyna który lata w 303 co o nich myśli to powiedział że są badziewne ale ważne jest to co się ma pod spodniami czyli dobre ochraniacze na kolana i dobre buty(to akurat nie pod spodniami :D ). Ja spodni jeszcze nie mam i zastanawiam się nad różnymi opcjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Stycznia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Kamikaze chodzi o to, żeby się od razu nie podarły. Kolega z Sokoła kupił niedawno za kilkaset zł oryginalne spodnie KTM. Co z tego, że piękne, skoro szwy się pruły po jednej jeździe?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoki Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 a jezdzi ktos z was w alpinestars racer? cena calkiem przystepna, firma tez nie najgorsza :D, design calkiem calkiem... czy moze lepiej za te pieniadze ok.350 zl kupic cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Dominik Szymańskia spodnie Sinisalo? Dobre robia? Jak bylem kilka lat temu w Holandii to tam duzo ludzi wlasnie mialo kompletne stroje tej firmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Witam :D Ja mam kurtke Sinisalo z Holandii i jestem zadowolony :P A co do Alpinestars to ja mam koszule, spodnie Shift'a, rękawice Alpinestars, kask Nitro MX411 - gogle Scott Enduro i buty Diadora ;) Pzdr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Stycznia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 co do Alpinestars to ja mam koszule, spodnie Shift'a, rękawice Alpinestars, kask Nitro MX411 - gogle Scott Enduro i buty Diadora A ja chomika, rybki i cieknący kran w kiblu... Tyle mniej więcej wniósł Twój post do dyskusji... a spodnie Sinisalo? Dobre robia? J Tak, to dość niedoceniana marka, ale naprawdę porządna, z bardzo dużymy tradycjami w konfekcji enduro. Śmiało można porównać ją do np kultowej w enduro firmy AXO. Ponadto Sinisalo naprawdę dobrze wygląda cenowo. W Polsce duży wybór oferuje Mieloch Motocykle. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Dominik Szymańskidzieki za informacje. No i jeszcze mam takie male pytanie(moze smieszne,ale serio nie mam pojecia) - jak dobrac na siebie spodnie crossowe? tzn. maja byc "troche" krotsze od zwyklych spodni, ale dokladnie jaka dlugosc jest odpowiednia(np. do kostki, ??)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Ja mam nieco ponad kostkę ale to nie wiekszej różnicy. Ale lepiej żeyby nie były na wysokości kostki bo może cie obcierać zalezy jakie spodnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 SiemaMam pytanie, chodzi mi o spodnie luźne. Wiem że chyba są spodnie obcisłe i takie bardziej skate(szerokie i luźne). Mi bardziej podobają się luźne, jakie mozecie polecić w miare niskiej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Mi bardziej podobają się luźne, jakie mozecie polecić w miare niskiej cenie ?http://www.tnt-motocykle.pl/e-shop/tnt_sho...hop.php?id=2773 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fik554 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 No i jeszcze mam takie male pytanie(moze smieszne,ale serio nie mam pojecia) - jak dobrac na siebie spodnie crossowe? tzn. maja byc "troche" krotsze od zwyklych spodni, ale dokladnie jaka dlugosc jest odpowiednia(np. do kostki, ??)Pozdrawiam Powinny byc zdecydowanie krotsze od zwyklych spodni. Producenci podaja tylko jeden wymiar - pas i w zupelnosci to wystarczy ;)Mam Acerbisy rozmiar 32 przy moim wzroscie 174cm sa one na mnie dosc dlugie, mysle ze na beda pasowaly na osobe o wzroscie nawet 190cm ! A wiec zupelnie nie zastanawiaj sie nad dlugoscia, sprawdz ile masz w pasie i mozesz smialo mierzyc spodnie :D Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Powinny byc zdecydowanie krotsze od zwyklych spodni. Producenci podaja tylko jeden wymiar - pas i w zupelnosci to wystarczy Mam Acerbisy rozmiar 32 przy moim wzroscie 174cm sa one na mnie dosc dlugie, mysle ze na beda pasowaly na osobe o wzroscie nawet 190cm ! A wiec zupelnie nie zastanawiaj sie nad dlugoscia, sprawdz ile masz w pasie i mozesz smialo mierzyc spodnie Ja mam tak samo mam chyba 34 i jak założe spodnie to są gdzieś przed kostki,ale tak ma być!!!jak i tak założysz buty crossowe po kolana :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi