Marlew Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 To wersja krótka- teraz pytaniaCo to są "dołki" ? [ Dopisane: 07-03-2006' date=' 22:26[/i'] ]i czy oprócz Adu ktoś jeszcze jedzie w wolnej grupie ? Dołki są wtedy jak sie najaram i łażę i marudzę wszystkim o bezsensie żywota... że kobiety są do bani, praca nudna, kierat itd :lol: wiec lepiej nie palic... Adu zachęć kogoś do wolnej jazdy... jakos ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 mniej wiecej o to mi chodzilo ... jeszcze w kwesti scislosci .. w samije bulgari jesetsmy tylko tydzien?? ;) od pn do pn ?? traska w jedna manke to ok 1200 km ?? tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 czy oprócz Adu ktoś jeszcze jedzie w wolnej grupie ?Jesli bede mial kaske na ten wyjazd (w sumie mam, ale nigdy nie wiadomo jakie bede mial wydatki do wakacji) i zalatwic urlop na ten czas to pewnie bede jechal w wolnej grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 ... Po tygodniu zwijamy się i wolno jedziemy z powrotem aby na piatek sobote przyjechac do domu. Pełne dwa tygodnie ;)To wersja krótka- teraz pytania :P Zapomniałeś dodać, że wracając przez Rumunię w dzień powszedni będziecie walczyć w górach z niekończącymi się korkami, śmierdzącymi ciężarówkami, a przejazdy przez miasto będą drogą przez mękę. Bo niestety tam ulice są dobre poza miastami, miasta są jeszcze "zabawniejsze" niż Warszawa po zimie... Zwłaszcza w godzinach szczytu gdzie wszystko co się rusza wyturalne jest na szosę. I oczywiście wielka przygoda - obwodnica Bukaresztu w dzień powszedni... ...nie zapomnijcie masek gazowych, lub chociaż masek jak dla pracujących w dużym zapyleniu. Niestety, ciężarówki jeżdżące po naszych drogach spełniają już normy EU 2100 w porównaniu z Rumuńskimi. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Adu zachęć kogoś do wolnej jazdy... jakos Hmm... Adu - czekam. Na pewno bedzie milo i latwo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 ... Po tygodniu zwijamy się i wolno jedziemy z powrotem aby na piatek sobote przyjechac do domu. Pełne dwa tygodnie :PTo wersja krótka- teraz pytania ;) Zapomniałeś dodać' date=' że wracając przez Rumunię w dzień powszedni będziecie walczyć w górach z niekończącymi się korkami, śmierdzącymi ciężarówkami, a przejazdy przez miasto będą drogą przez mękę. Bo niestety tam ulice są dobre poza miastami, miasta są jeszcze "zabawniejsze" niż Warszawa po zimie... Zwłaszcza w godzinach szczytu gdzie wszystko co się rusza wyturalne jest na szosę. I oczywiście wielka przygoda - obwodnica Bukaresztu w dzień powszedni... ...nie zapomnijcie masek gazowych, lub chociaż masek jak dla pracujących w dużym zapyleniu. Niestety, ciężarówki jeżdżące po naszych drogach spełniają już normy EU 2100 w porównaniu z Rumuńskimi.[/quote'] Maniek to czarnowidz ale troche racji ma - w gorach i koło Bukaresztu poza weekendem jezdzi się cięzej. Więc jak tylko czasu chwilke znajde to pomysle nad taka trasą powrotną żeby zupełnie ominąc Ruse i Bukareszt a wrócić promem przez Vidin i zobaczyc przy okazji Żelazną Bramę (przełom Dunaju)... omijamy większość newralgicznych miejsc - korki od Bukaresztu to Sinai a jednoczesnie obejrzyumy coś na co od dawna mam chrapkę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 witam wszystkich planuje wraz z zonka wyjazd ok 15 lipca do bulgari i licze ze pojedziemy w waszej wolniejszej grupie [ Dopisane: 11-03-2006, 10:53 ]chetnie polecimy z tdm [ Dopisane: 11-03-2006, 11:16 ]CHETNIE POJEDZIEMY Z TDM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Mam jeszcze wolne miejsca w wolnej grupie dolnośląskiej. Tylko, że startuję z okolic Rzeszowa, Tarnowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 dzieki miejsce startu jest nam obojetne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Maniek a co sie stało że w tym roku wymiększa i nie jedziesz z nami ?? Przecież fajnie było :) Bedzie zajebiscie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 witam, Czy opcja Bulgaria 2006 jest nadal aktualna oraz czy mozna dolaczyc do waszej ekipy?...co prawda mialem inne plany urlopowe... ale jak to bywa z planami... ulegly one zmianie... ...aha i jaki bylby ostateczny termin tego tripu (bo troche sie zgubilem)... druga polowa lipca? ps. jest mi obojetne - moge jechac w grupie szybkiej lub wolnej... pozdr,w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej_gsxr750 Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Witam. Chętnie nawinę z wami troszke kilometrów. Czekam na szczegółowe informacje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Witam...Ja także chętnie bym się wybrał z Wami... Oczywiście w wolnaj grupie (GSik rulez ;) ) terminy mi wszystkie odpowiadają bo właśnie po maturze jestem (4 miechy wakacji) tylko nie znam szczegółów wyprawy (wiec prosze o jakieś konkrety)... jeśli będzie miejsce dla mnie to chętnie skorzystam POZDR 4 ALL :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptyś Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Czy ktoś zna terminy zlotow odbywających się w sierpniu w Bułgarii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptyś Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 czyta to ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi