oscar Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Wcale nie. Proszę: http://moto.allegro.pl/item563844231_buty_...lpinestars.html Sprawdzone - w zeszłym tygodniu kolega od niego brał buty. Jak najbardziej gościa polecamy. Sam bralem od tego kolesia - buty zamowilem w piatek po poludniu, we wtorek (weekend w srodku) byly u mnie nowiutenkie, w pudelku. Tez smialo moge polecic tego goscia. I radzilbym sie pospieszyc bo ceny wszedzie ida w gore (nawet u niego). Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 A ja zamówiłam dziś Pumy 1000 i czekam z niecierpliwością :icon_biggrin: Więcej info po otrzymaniu przesyłki hehe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 A ja z kumplem zamieniłem się za połówkę na takie cuś (on kupił nowe bo te od początku były na niego za duże): Jakaś firma AMX. Na obecny sezon wystarczy. http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0309/img_0856b742.jpg http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0309/img_0857477f.jpg Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spili gonzales Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 to są buty tylko na słoneczne dni :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto_bandyta Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Jak jezdzilem jako kurier to w safety boots'ach, takich wysokich traperech z blachą na palcach. Tanie i wytrzymałe, na deszcz mialem pokrowce na buty. Teraz dla lansu mam SIDI, maja pare bajerów i są czarno czerwone z bialą wstawka na piecie. Fajny but ale nie do jazdy po miescie w cieple dni bo troche za gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 A ja mam już moje Pumy 1000. Cóż są ciężkie, wyglądają jak buty narciarskie robocopa ;) i są poprostu... REWELACYJNE :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bika Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 słyszałam, ze w całej Polsce sprzedają te pumy z napraw, ze niby zamki np poszly i za smieszna kase ida, nie kojarze teraz dokladnie ale 300 zł chyba. zastanawia mnie skad tyle tych butów napłyneło, czy są aż tak awaryjne ze po kilka razach pada zamek itp.? wiecie cos na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 (edytowane) słyszałam, ze w całej Polsce sprzedają te pumy z napraw, ze niby zamki np poszly i za smieszna kase ida, nie kojarze teraz dokladnie ale 300 zł chyba. zastanawia mnie skad tyle tych butów napłyneło, czy są aż tak awaryjne ze po kilka razach pada zamek itp.? wiecie cos na ten temat za 300 zł to co najwyżej możesz sobie kupić jakąś dobrą pastę do nich. http://www.i-honda.pl/item.php?kategoria=188&id=30146401 Poczytaj, spójrz na cenę a później wyrażaj opinię. Znam Niemców co w nich na torach jeżdża, gdyż póki to jedne z najwyższej półki butów do jazdy sportowej. Każdy but może się rozlecieć nawet taki dobry jak ten czy Alpiny lub też Sidi. To wszystko co do Twojej "profesjonalnej" opinii. Edytowane 10 Marca 2009 przez IsKra66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bika Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Iskra nie wsiadaj na mnie tylko przeczytaj uważnie co napisałam i spróbuj zinterpretować moje słowa. Nie wydałam opinii tylko podzieliłam się zasłyszaną informacją na temat butów firmy Puma. Skoro jesteś taka mądra to spójrz na tę aukcję i popukaj się w łepek zanim coś napiszesz http://moto.allegro.pl/item574087573_puma_...owe_okazja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Iskra nie wsiadaj na mnie tylko przeczytaj uważnie co napisałam i spróbuj zinterpretować moje słowa. Nie wydałam opinii tylko podzieliłam się zasłyszaną informacją na temat butów firmy Puma. Skoro jesteś taka mądra to spójrz na tę aukcję i popukaj się w łepek zanim coś napiszesz http://moto.allegro.pl/item574087573_puma_...owe_okazja.html Nawet jeśli mają coś naprawione nie znaczy, że są złe. Gość widzę ma na aukcjach również Beriki etc. poprostu konkretnie jakieś tam pary z reklamacji z Anglii i that's all. Nie oznacza to, że buty Pumy są do D... Ja się sugeruję opinią ludzi, którzy w nich jeżdżą a nie tych co słyszeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Bo Iska to konkretna kobieta i wie o czym mówi a czytając niektóre posty biki to zaraz zacznie nap*** jaki to ładny dzień mamy albo o kwiatkach i pierdółkach. Buty Pumy 1000 koleżanko Biko to w tej chwili najwyższa półka jak to Iskra powiedziała. Sam na nie poluje ale nie mam gdzie przymierzyć a słyszałem, że z numeracją różnie. Bika jakby one kiepskie były to by raczej w nich zawodnicy GP nie jeździli. Szacun dla Pumy za stworzenie tych butów. Co do aukcji bika, buty są dobre tylko po naprawach drobnych typu wymiana sznurowań. Mój kumpel zamawiał Alpiny od tego gościa i były Nowe, służą mu już chwilę. Miały tylko sznurowanie we wkłądce wymieniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 P.s Nigdy nie byłem w Rzeszowie. :bigrazz: Sorry za off ale ZAPRASZAMY , dużo się dzieje :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Nie no widze ze wyznaczniki w kwestii doboru butów zajebiste. Cięzkie i jak buty robocopa. nawet bym tego nie olał gratulacje ;) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Nie no widze ze wyznaczniki w kwestii doboru butów zajebiste. Cięzkie i jak buty robocopa. nawet bym tego nie olał to nie wyznaczniki ;) Okazały się takie po tym jak dostałam przesyłkę, nie miałam okazji ich wcześniej mierzyć. Ale nie jest źle - więcej się wypowiem jak zaczne w nich jeździć. Póki co znałam samych samców co jeżdżą w 1000 tak więc im chyba ciężar nie przeszkadza. Napewno nie są to buty do turystyki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Cięzkie i jak buty robocopa. nawet bym tego nie olał gratulacje ;) Dlatego jeździj dalej w japonkach, skoro nie lubisz ciezkich butów :icon_mrgreen: Supertechy też są w ch*j ciężkie, a mówią że to jedne z "bezpieczniejszych" butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi