legut7 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Sidi Vertigo... Swietne buty! Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 ja jeżdżę w glanach i bardzo je sobie chwalę.nie podzielam pochwal - w glanach jezdzilem raz i od razu mi nie podeszla taka jazda w ktorej nie czuje dzwigni zmiany biegow. przymierzalem sie do kupna butow Probiker Traveller takich jak tu: http://allegro.pl/show_item.php?item=80209138 - ale wole kupic torby. przy okazji - czy ktos mial stycznosc z firma probiker i z ich butami? jak z z jakoscia? ceny niskie - to napewno.narazie jezdze w butach do chodzenia po gorach (Salomonach) :) przy duzym deszczu - przemakaja... PozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ja sobie pomykam w butach wojskowych tyle ze to jest taki nowy typ. Sa bardzo wygodne, nie przemokna (moim 2 hobby sa polowania - na polowaniu na gesi stalem na mokradlach w wodzie powyzej kostki przez ponad 2 h i nie przemokly), sa bardzo wygodne. Raczej nie bede ich zmienial przez najblizyszy czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Do jazdy turystyczno-rekreacyjnej zakładam turystyczne Uvexy, takie zwykłe czarne skórzane, bez żadnych fajerwerków, zapinane na suwak, po mieście natomiast często śmigam w policyjnych glanach z ARMEX-u, zwłaszcza gdy jazda ma charakter czysto użytkowy i miast motocyklowych portek mam na sobie "cywilne" jeansy. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BELIAR Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ja używam wysokich glanów, może dla kogoś kto nigdy nie używał tego typu butów do jazdy problemem mogą być ich gruba podeszwa i twarde czubki, ale mi to całkowicie nie przeszkadza jest sucho, wygodnie po prostu ok. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 JA planuje zakup sidi b-one. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ja tam jeżdze w zwykłych adidasach a jak jest zimno to założe ze 2 pary skarpet :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 FORMA :) pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 poki co w wojskowych magnumach. Sa calkiem niezle ale juz mocno wysluzone wiec powoli bede sie rozgladal za jakimis laczkami typowo na moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Odkad buty motocyklowe uratowaly mi stope docenilem ich znaczenie.Teraz jezdze w alpinestars i jestem bardzo z nich zadowolony tylko czesto patrze czy jeszcze nie zgubilem slizgow ktore sa na rzepy ;) mala wada FML i alpinestar to jest w nich zawsze troche cieplo choc maja systemy wywiecznikowWczesniej jezdzilem w motocyklowych policyjnych skorzanych butach ktore byly wzmocnione blacha, troche bardziej stylu kruzera (ale do zbijania refrektorof niesfornym kierowca byly w sam raz :twisted: ) Bylem z nich bardzo zadowolony i wlasnie one podczas slizgu uratowaly mi stope (az podeszfa piety mi odpadala ale przybilem gwozdziami i jeszcze sezon w nich chulalem) ale noga byla cala :) Wiec jezeli nie masz kasy na porzadne buty na scigacza to zainwestuj w skorzane motocyklowe buty wzmocnione blacha (czasami sprzydaja sie gdy zsiądziesz z motocykla -wiele spraw mozna wyjasnic SKODZIARZĄ LUB INNYM DAEWOOWCA :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 To pewnie Modeka Jaguar. To Modeka ASCA II - naprawdę polecam jak za te pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Sidi Vertigo - jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Alpinestars SMX 3 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom. Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Daytona Road Star GTX - bardzo wygodne, nieprzemakalne i świetnie wykonane. Jedyna ich wada to że podeszwa jest z miękkiej gumy przez co dość szybko się zużywa (oczywiście firma wstawi nowe za troche więcej niż pare złotych :buttrock: ), ale za to nie ślizgają się na asfalcie i są dość wygodne podczas chodzenia.Kumpel jeździ w wojskowych butach firmy Matterhorn i bardzo je sobie chwali. Nie do zdarcia, wygodne i z Gore-texem. Za dwa, trzy sezony sam takie zamierzam kupić. http://www.shoestoboot.com/category.cfm/162http://www.shoestoboot.com/moreinfo.cfm?Pr...26&Category=162 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Alpinestars GPS GORETEX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi