Skocz do zawartości

Pomysł na weekend 1.07.06 oraz wyjazd Częstochowa 23.04.06

Januszm
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

januszm wyedytuj pierwszy post w tym temacie i na bieżąco pisz jak wygląda sprawa wyjazdu (łatwiej będzie znaleźć zmiany bo do wyjazdu sporo czasu a temat ma już 5 stron)

wstępnie piszemy się na obie wycieczki

rebel chodziło o mojego plecaczka ale może Darka też wyciągniemy :P

no Witam i czekam na jakis konkretniejszy termin - ja sie dostosuje.

PISZE sie na 100% i noze jeszcze zwerbuje dwoch kolegow :P

Taki wypadzik to swietna sprawa :P :P

POZDRAWIAM i czekam na wiosne... :P

[ Dopisane: 26-02-2006, 08:49 ]

Ps tylko piszczie z jakims wyprzedzeniem bo musze przekonac moja ukochana Zoneczke - Ona tez by pojechala ale urodzila nam sie coreczka i jeszcze jest za malutka aby ja zostawic Babci...

Jeszcze raz POZDRAWIAM i czekam na jakies konkretne ustalenia.

Janusz bardzo dobry pomysł. Jestem jak najbardziej za. Chociaz nie mam duzego doswiadczenia jazdy motorkiem, to wydaje mi sie, ze w rupie bedzie latwiej:) Do "madee"- damy rade :P Moge napisac jakie weekendy na pewno mi odpadają: 04-05 III, 18-19 III, 31 III-01-02 IV, 08-09 IV, 28-29-30 IV,13-14 V, 26-27-28 V,03-04 VI. W pozostale weelendy mi pasuje. Wydaje mi sie, ze najlepeij by bylo tak miedzy kwietniem a majem jakos :P

Pozdrawiam

Janusz co do Czestochowy to jade na bank, a co do Świętokrzyskich to jeszcze dam znac, bo nie wiem kiedy mam obrone. Tylko pozniej jakos podaj miejsce dokladne , gdzie tego 23.04.06 w Warszawie sie spotykamy.

Ja tez jade do Czestochowy i chetnie bym sie zobaczyl z ludzmi z forum. Ja ma jakies 80km/h od siebie do Czestochowy, a poza tym to jezdze motoroweren i bede musial jechac bocznymi drogami chociaz moge leciec 100km/h bez problemu. Jak cos to zobaczymy sie na miejscu. 8)

gdzie tego 23.04.06 w Warszawie sie spotykamy.

Ja wiem że temat się rozciągnął jak rzeka ale przeglądajcie dokładnie temat bo będziemy Januszem co kto zajży do tematu w kółko pisali o której i gdzie.

Miejsce spotkania w W-wie na wyjazd do Częstochowy i w samej Częstochowie już dawno ustalony w góry świętokrzyskie nie.

[ Dopisane: 07-03-2006, 06:12 ]

Widzę, że jak towarzystwo lekko zdyscyplinowałem to

teraz nikt się nie odzywa.

Ponieważ organizator pielgrzymki prosił mnie o przybycie

Dnieprem co by przeora wozić przy święceniu motocykli

przeto są dwie sprawy:

1. Jak mam jechać dnieprem to jadę o 6.00, a Janusz poprowadzi grupę

tak jak się wcześniej umawialiśmy.

2. Chyba, że ktoś posiada wiedzę i pewność, że będą ruskie sprzęty

z koszami i poinformuje mnie w temacie to jadę tak jak się

wczesniej umawialiśmy.