Tommi Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 chętnie dołączymy do ekipypozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Ja też z przyjemnością wezmę udział w tej imprezie zwłaszcza że mam dość blisko.PZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 chętnie dołączymy do ekipy To znaczy ,że Darek też śmignie :?: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 JĘDRZEJ Tommi jedziecie do Częstochowy czy w Świętokrzyskie? Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 januszm wyedytuj pierwszy post w tym temacie i na bieżąco pisz jak wygląda sprawa wyjazdu (łatwiej będzie znaleźć zmiany bo do wyjazdu sporo czasu a temat ma już 5 stron) wstępnie piszemy się na obie wycieczki rebel chodziło o mojego plecaczka ale może Darka też wyciągniemy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 no Witam i czekam na jakis konkretniejszy termin - ja sie dostosuje.PISZE sie na 100% i noze jeszcze zwerbuje dwoch kolegow :P Taki wypadzik to swietna sprawa :P :P POZDRAWIAM i czekam na wiosne... :P [ Dopisane: 26-02-2006, 08:49 ]Ps tylko piszczie z jakims wyprzedzeniem bo musze przekonac moja ukochana Zoneczke - Ona tez by pojechala ale urodzila nam sie coreczka i jeszcze jest za malutka aby ja zostawic Babci...Jeszcze raz POZDRAWIAM i czekam na jakies konkretne ustalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka2 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Janusz bardzo dobry pomysł. Jestem jak najbardziej za. Chociaz nie mam duzego doswiadczenia jazdy motorkiem, to wydaje mi sie, ze w rupie bedzie latwiej:) Do "madee"- damy rade :P Moge napisac jakie weekendy na pewno mi odpadają: 04-05 III, 18-19 III, 31 III-01-02 IV, 08-09 IV, 28-29-30 IV,13-14 V, 26-27-28 V,03-04 VI. W pozostale weelendy mi pasuje. Wydaje mi sie, ze najlepeij by bylo tak miedzy kwietniem a majem jakos :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 januszm wyedytuj pierwszy post w tym temacie i na bieżąco pisz jak wygląda sprawa wyjazdu Popieram :P Możesz zrobić listę forumowiczów na Częstochowę i Świętokrzyskie.Ja piszę się na oba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Na wyjazd w Świętokrzyskie 1.07.06 r. zrobię liste, co do Częstochowy to nie będzie listy tak jak wspomniał Galar spotykamy się 23.04.06 r. pod Warszawą bądź w Częstochowie. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Januszm.Do Częstochowy jadę na bank,co do Gór Świętokrzyskich to termin koliduje mi z innymi sprawami ale postaram sie tez przyjechać.Pozdrawiam. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka2 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Janusz co do Czestochowy to jade na bank, a co do Świętokrzyskich to jeszcze dam znac, bo nie wiem kiedy mam obrone. Tylko pozniej jakos podaj miejsce dokladne , gdzie tego 23.04.06 w Warszawie sie spotykamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ja tez jade do Czestochowy i chetnie bym sie zobaczyl z ludzmi z forum. Ja ma jakies 80km/h od siebie do Czestochowy, a poza tym to jezdze motoroweren i bede musial jechac bocznymi drogami chociaz moge leciec 100km/h bez problemu. Jak cos to zobaczymy sie na miejscu. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Dajcie znac jaki termin na swietokrzyskie - ja sie pisze... - na Czestochowe tez jade ;) [ Dopisane: 26-02-2006, 16:40 ]POZDRAWIAM i czekam na blizsze informacje. [ Dopisane: 26-02-2006, 18:33 ]:lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 gdzie tego 23.04.06 w Warszawie sie spotykamy.Ja wiem że temat się rozciągnął jak rzeka ale przeglądajcie dokładnie temat bo będziemy Januszem co kto zajży do tematu w kółko pisali o której i gdzie.Miejsce spotkania w W-wie na wyjazd do Częstochowy i w samej Częstochowie już dawno ustalony w góry świętokrzyskie nie. [ Dopisane: 07-03-2006, 06:12 ]Widzę, że jak towarzystwo lekko zdyscyplinowałem to teraz nikt się nie odzywa.Ponieważ organizator pielgrzymki prosił mnie o przybycieDnieprem co by przeora wozić przy święceniu motocykliprzeto są dwie sprawy:1. Jak mam jechać dnieprem to jadę o 6.00, a Janusz poprowadzi grupętak jak się wcześniej umawialiśmy.2. Chyba, że ktoś posiada wiedzę i pewność, że będą ruskie sprzęty z koszami i poinformuje mnie w temacie to jadę tak jak się wczesniej umawialiśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi