Magister Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 ja pisze sie na wyjazdi zapisuje w kalendarzu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Jeżeli jest to wyjazd weekendowy ( a zapewne tak ) to będe musiał wracać tego samego dnia solo (o ile dostanę urlopik na ten dzień :?: ) Mój wyjazd zatem jest jeszcze niewiadomą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Dajcie jakiś znak po jakim się rozpoznamy. Ja będę na Was czekał na pewno :P. [ Dopisane: 17-03-2006, 22:49 ]Trzeba aparat załatwić :P. Jak coś może swój wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 :-) Nie zdobyłem sie na przejrzenie całych 7 stron tematu.Ale ... jako,że to moj region od urodzenia to mogę sie podjąć roli przewodnika po swiętokrzyskim;-)Na lipcowy weekend jak ajbardziej się piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Odnośnie wyjazdu do Częstochowy 23.04.2006 - czy byliby chętni na dodatkową "plastikową :icon_razz: " grupę z przelotową powiedzmy 160km/h ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Z prędkością na trasie to jest tak, że niektórzy jadą grubo ponad 150 km/h i co jakiś czas zatrzymują się na CPNach oczekując na resztę więc nie trzeba oddzielnej grupy. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Janusz,o której będziecie w okolicach Piotrkowa.Dołącze do ekipy na gierkówce ,będe czekał na parkinguMcDonalda koło stacji benzynowej Preem.Moje moto to biało- niebieska suzka.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Myślę, że jak wystartujemy o 7.00 :biggrin: z okolic Nadarzyna to w Piotrkowie będziemy koło 8.30-9.00 więc nas wypatruj.Przy którym zjeździe jest to stacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Stacja i McDonald jest około 2km za wiaduktem gdzie skreca sie na Wrocław,Bełchatów.Winformacjach o mnie jest nr.mojej komórki. to może ktoś zadzwonić z ekipy,że jesteście blisko.Pzdr. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Wiem gdzie jest ten wiadukt więc na pewno stacji nie przegapimy. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo_g Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam ja równiez piszę się na wyjazd do Częstochowy tylko muszę sie upewnić czy to miejsce co napisał GalarTak jak w zeszłym roku. Skrzyżowanie katowickiej z drogą nr 721 z Piaseczna i Magdalenki 23.04. godz. 7.00 jest tam co sprzedaja jakieś futrzaki? już chyba wiem to jest to skrzyżowanie przed Nadarzynem? Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez daroo_g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Dość szybko odpowiedziałeśsobie sam na pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 To gdzie ja mam czekac w Czestochowie na Was? Na stacji BP tej kolo Tesco (przy pasie od Warszawy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Dokładnie tam.I proszę pozostałych forumowiczów o nie mieszanie w temacie miejsca spotkania w Częstochowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal gsxf Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Witam,Chętnie się wybiorę do Częstochowy. W ubiegłym roku sam wyjechałem i niestety w Rawie Maz. miałem mały wypadek. Mam nadzieje, że tym razem uda mi się dojechać :wink: . Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi