Strzalek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Stronka jeszcze musi sie rozwinąć ale zapowiada sie fajnie. Szczególnie podoba mi się pod wgledem graficznym.Najbardziej rozbwił mnie tekst z testu DT - dlaczego warto ją mieć :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Stycznia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Z tymi naklejkami KTM to musicie raczej uważać. Bo jeśli je sprzedajeciem i to oficjalnie, poprzez sklep (a nie np allegro) to możecie mieć prpblemy z prawami autorskimi do logo. Generalnie nie można wykorzystywać logo bez zgody właściciela w celach zarobkowych. Pewnie nikt się do tego nie przyczepi, ale na problem potencjalny uczulam. Wiem, że w Poznaniu taki przypadek miał Motosprzęt, ktory musiał usuwać loga producentów motocykli z banera nad witryną sklepu - że niby wykorzystane bezprawnie.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 co do grafiki, to rzuca mi sie w oczy motocykl, a dokladniej felgi, widac w nich bloto? a tlo jest innego koloru, to jednie minus jaki zauwazylem stronka fajna, oby tak dalej :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Stycznia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 m' date='zoe macie jakies materialy (artykuly) lub cos w tym stylu? [/quote'] Ustawa Prawo Autorskie. http://prawo.interia.pl/kodeksy?aid=7585 Genaralnie:Rozdział 1Przedmiot prawa autorskiegoArt. 1. 1. Przedmiotem prawa autorskiego jest każdy przejaw działalności twórczej o indywidualnym charakterze, ustalony w jakiejkolwiek postaci, niezależnie od wartości, przeznaczenia i sposobu wyrażenia (utwór).2. W szczególności przedmiotem prawa autorskiego są utwory:1) wyrażone słowem, symbolami matematycznymi, znakami graficznymi pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Jako administrator mógłbyś popracować trochę nad pisownią. 8O :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 chodzi o pisaoniwe na forum? o pisaoniwe :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnik. Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Jeżeli nikt mnie nie zlinczuje (mam nadzieje że tak się niestanie) to polecę także moje forum o tematyce Leśno - Łowieckiej. Wiem że to nie ta tematyka , ale brak pieniędzy na reklamę zmusza mnie do szukania innych źrudeł do zachęcenia potencjanych użytkowników. :roll: Jeżeli kogo kolwiek interesuje ta tematyka, bądź poprostu lubi Las, to zapraszam do odwiedzenia i zarejestrowania na moim forum :buttrock: Zachęcam do "galerii" gdzie można znaleźć sporo pięknych zdjęć krajobrazów i nietylko. Dla uczacych się na kursach Myśliwskich polecam dział "Szkolnictwo Leśne, oraz Myśliwskie." Można w nim znaleźć naprawde sporo arykułów pomocnych do pomyślnego zdania tegoż kursu, oraz sprawdzenia swej wiedzy na powyższy temat. W "Giełdzie" można zamieszczać ogłoszenia dotyczace sprzedaży/kupna akcesoriow Łowieckich itp. Można pogawędzic także lużno na forum "Hydepark". Znajdziecie także sporo więcej ciekawostek na Forum Leśnika :crossy: --------> www.lesnik.fora.pl <-------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Fajna stronka, ale mi tam nic nie działa :buttrock: . Włączam i chce zobaczyc test DT i mam tylko takie coś:Test Yamahy DT80-Galeria zdjęć z testu-Zalety-Wady-DT na początek?-Dlaczego warto ją mieć?-Ceny na rynku: ...polskim ...niemieckim :? Pozdrawiam, Mr.Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Fajna stronka, ale mi tam nic nie działa . Włączam i chce zobaczyc test DT i mam tylko takie coś: ja mam tak samo :? , ale pozatym stronka całkiem fajna i wierze ze sie rozwinie bo wchodzac na nia spodziewalem sie kolejnych badziewnych stron czyt.blogów dwóch "panów" a tu prosze jednak można zrobic stronke gdy sie chodzi do szkoly i to na dodatek całkiem niezła, oby tak dalej petra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnik. Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 przeciez mozemy wsolpracowac :-) - wyscigi enduro itp edbywaja sie w lesie - wkoncu mozna polaczyc to ze soba,nie? :>... jesli jestes ziantereoswnay to napisz do mnie na gie gie: 3852043pozdrawaim ;-)Chętnie... tylko jak to by mialo wyglądać :?: Przeciez ja nie jestem Administratorem Lasu w kturym można było by jeździć motorami, tylko forum o Lesie!! Można było by polecać swoje strony, czyt. ty moją, ja twoją. Mógł bym także wżucić kilka tematów na forum o tematyce enduro/motocross podpożądkowanych twoim wymaganiom. Tylko napisz prosze jak twoim zdaniem miała by wyglądać ta współpraca. Bo narazie coś mało napisałeś :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel119 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 [ Dopisane: 08-01-2006, 22:27 ]Chętnie... tylko jak to by mialo wyglądać Przeciez ja nie jestem Administratorem Lasu w kturym można było by jeździć motorami, tylko forum o Lesie!! Można było by polecać swoje strony, czyt. ty moją, ja twoją. Mógł bym także wżucić kilka tematów na forum o tematyce enduro/motocross podpożądkowanych twoim wymaganiom. Tylko napisz prosze jak twoim zdaniem miała by wyglądać ta współpraca. Bo narazie coś mało napisałeś np. z łowiectwa... pogoń za lisem 2006 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Stycznia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Chętnie... tylko jak to by mialo wyglądać Przeciez ja nie jestem Administratorem Lasu w kturym można było by jeździć motorami, tylko forum o Lesie!! Można było by polecać swoje strony, czyt. ty moją, ja twoją. Mógł bym także wżucić kilka tematów na forum o tematyce enduro/motocross podpożądkowanych twoim wymaganiom. Tylko napisz prosze jak twoim zdaniem miała by wyglądać ta współpraca. Bo narazie coś mało napisałeś Pogadajcie sobie o tej sprawie na PW.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobuz26 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Stronka całkiem całkiem. Jak się chce to można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi