Skocz do zawartości

Motocyklowy WOŚP w Poznaniu - fotki

Fat
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialem poinformowac, ze tegoroczne spotkanie poznanskich motocyklistow z okazji Wielkiej Orkiestry Swiatecznej Pomocy, polaczone oczywiscie z kwestowaniem na rzecz dzieciakow, jak najbardziej sie odbedzie :-)

Miejsce akcji i samej zbiorki: Aleje Niepodleglosci, fragment miedzy Zamkiem a Krzyzami.

Czas: mniej wiecej od godz. 12.00

Kazdy, komu zimno nie straszne i chcialby chociaz troche pomoc w slusznej sprawie (a przy okazji przewietrzyc troche sprzet i kosci ;-) ) jest jak najbardziej mile widziany! Im nas wiecej tym lepiej :-)

DOPISANE

No i impreza sie odbyla, bylo milo i milo ;)

Frekwencja, pomimo mrozu, dopisala:

011pb1.jpg

027bt1.jpg

Dzieciaki siadaly na motocyklach i robily fotki:

033zj.jpg

A nasze rozowe wolontariuszki dzielnie dawaly rade i zbieraly kabone:

042tq.jpg

Siadali mali...

059tl.jpg

... i duzi:

065wh.jpg

Byly zdjecia solo...

077vh.jpg

... w duecie...

084eq.jpg

... i rodzinne.

093tg.jpg

Wszyscy mieli ogromna radoche :D

104al.jpg

Bylo zimno, wiec trzeba bylo nieco podgrzac atmosfere ;-)

111ax.jpg

121iy1.jpg

No dobra, troche nas ponisolo :twisted:

132xu.jpg

144xt.jpg

159ki.jpg

Wpadli tez forumowicze i od razu dosiedli sie do najlepszego motocykla ;)

168lp.jpg

L3fta to rozumie, w koncu swoj chlop. Ale nawet chondziarz Zajc nie mogl sie oprzec urokowi zielonej Kawki ;-)

170rm.jpg

Ogolnie bylo super! Fajnie bylo wywolac usmiech na twarzacj tylu malych ludzi, a i wspomoc szczytny cel.

184fg.jpg

Dozo za rok! ;)

Fat napisał:
L3fta to rozumie, w koncu swoj chlop. Ale nawet chondziarz Zajc nie mogl sie oprzec urokowi zielonej Kawki Wink

Co mialem zrobic, jak mnie sila zmuszali :oops:

Poza tym calkiem milo spedzilem czas, szkoda ze sprzeta nie bmilame w Poznaniu....

A jak sie chlopaki rozjechaliscie, to wygralem przejazdzke po torze Poznan z mistrzem Ryszardem Kopczykiem-bylo calkiem niezle, jak przewiozl nas po oblodzonym torze bujajacym sie Nissanem Navara :buttrock:

zajc napisał:

A jak sie chlopaki rozjechaliscie, to wygralem przejazdzke po torze Poznan z mistrzem Ryszardem Kopczykiem-bylo calkiem niezle, jak przewiozl nas po oblodzonym torze bujajacym sie Nissanem Navara :)

Tej, a widać na Torze, żeby się coś działo, w kontekście obiecanego remontu nawierzchni?

--

pzdr

yahoo & 636 '02

yahoo napisał:

Tej, a widać na Torze, żeby się coś działo, w kontekście obiecanego remontu nawierzchni?

Ponoc maja zaczac na przelomie stycznia i lutego, choc kraza glosy, ze juz maja opoznienie.

Zaczynam nie lubić swojej pracy bo imprezy mnie omijają fajne. Tak to może bym się odważył przykulać w te mrozy z Turku :) Fotki super.

Fat teraz zagadka ;)

Kawasaki jest dłuższe czy zieleńsze? :P

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl

Cytat
Wiedziałem to zawsze....a oto dowód ' date=' że Kawasaki to " nudne i smutne motocykle i to w całym zakresie obrotów "..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote']

Z dziecmi to jak w zyciu - zawsze sie znajda jakies marudne jednostki, ktorym ciezko dogodzic ;-) Lepiej zobacz, ilu z nich mialo banana na twarzy, a nie mi tu jakies jednostkowe przypadki wyciagasz ;) (a poza tym to tego malego slonce oslepialo :) )

No i wiadomo, ze Kawasaki sa zielensze niz dluzsze :lol:

Cytat
No i wiadomo' date=' ze Kawasaki sa zielensze niz dluzsze[/quote']

A to cfaniak ;) Wiedział :)

Co do tego małego to pewnie załamkę przeżywał bo pomyślał "a ja głupi gixxera kupiłem" :P:P

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl

• Administrator
  Cytat
Ponoc maja zaczac na przelomie stycznia i lutego' date=' choc kraza glosy, ze juz maja opoznienie.[/quote']

Haha, pewnie skończą w lipcu :?

Kurde, mogłem odpalić KTMa i podjechać tam troszku poszaleć z Wami :buttrock: Dałem dooopy :oops:

pzdr