Fat Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Chcialem poinformowac, ze tegoroczne spotkanie poznanskich motocyklistow z okazji Wielkiej Orkiestry Swiatecznej Pomocy, polaczone oczywiscie z kwestowaniem na rzecz dzieciakow, jak najbardziej sie odbedzie :-) Miejsce akcji i samej zbiorki: Aleje Niepodleglosci, fragment miedzy Zamkiem a Krzyzami.Czas: mniej wiecej od godz. 12.00 Kazdy, komu zimno nie straszne i chcialby chociaz troche pomoc w slusznej sprawie (a przy okazji przewietrzyc troche sprzet i kosci ;-) ) jest jak najbardziej mile widziany! Im nas wiecej tym lepiej :-) DOPISANE No i impreza sie odbyla, bylo milo i milo ;) Frekwencja, pomimo mrozu, dopisala: Dzieciaki siadaly na motocyklach i robily fotki: A nasze rozowe wolontariuszki dzielnie dawaly rade i zbieraly kabone: Siadali mali... ... i duzi: Byly zdjecia solo... ... w duecie... ... i rodzinne. Wszyscy mieli ogromna radoche :D Bylo zimno, wiec trzeba bylo nieco podgrzac atmosfere ;-) No dobra, troche nas ponisolo :twisted: Wpadli tez forumowicze i od razu dosiedli sie do najlepszego motocykla ;) L3fta to rozumie, w koncu swoj chlop. Ale nawet chondziarz Zajc nie mogl sie oprzec urokowi zielonej Kawki ;-) Ogolnie bylo super! Fajnie bylo wywolac usmiech na twarzacj tylu malych ludzi, a i wspomoc szczytny cel. Dozo za rok! ;) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Hyhy, moja siostra też nie mogła się oprzeć urokowi zielonego :buttrock: http://www.poznan.riders.pl/wosp2006/?name...me=DSCF0033.JPG A wszystkie fotki razem cuzamen i w kupie, o tu:http://www.poznan.riders.pl/wosp2006/ --pzdryahoo & 636 '02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 L3fta to rozumie, w koncu swoj chlop. Ale nawet chondziarz Zajc nie mogl sie oprzec urokowi zielonej Kawki Wink Co mialem zrobic, jak mnie sila zmuszali :oops:Poza tym calkiem milo spedzilem czas, szkoda ze sprzeta nie bmilame w Poznaniu....A jak sie chlopaki rozjechaliscie, to wygralem przejazdzke po torze Poznan z mistrzem Ryszardem Kopczykiem-bylo calkiem niezle, jak przewiozl nas po oblodzonym torze bujajacym sie Nissanem Navara :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 A jak sie chlopaki rozjechaliscie, to wygralem przejazdzke po torze Poznan z mistrzem Ryszardem Kopczykiem-bylo calkiem niezle, jak przewiozl nas po oblodzonym torze bujajacym sie Nissanem Navara :) Tej, a widać na Torze, żeby się coś działo, w kontekście obiecanego remontu nawierzchni? --pzdryahoo & 636 '02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Tej, a widać na Torze, żeby się coś działo, w konteście obiecanego remontu nawierzchni? Tej, poza lodem ,na torze to nic nowego od jesieni sie nie pojawilo :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Tej, a widać na Torze, żeby się coś działo, w kontekście obiecanego remontu nawierzchni?Ponoc maja zaczac na przelomie stycznia i lutego, choc kraza glosy, ze juz maja opoznienie. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zaczynam nie lubić swojej pracy bo imprezy mnie omijają fajne. Tak to może bym się odważył przykulać w te mrozy z Turku :) Fotki super. Fat teraz zagadka ;)Kawasaki jest dłuższe czy zieleńsze? :P Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 ehhh imprezka musiała być wypas :!: szkoda ze u mnie nic takiego nie bylo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Wiedziałem to zawsze....a oto dowód , że Kawasaki to " nudne i smutne motocykle i to w całym zakresie obrotów "..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Wiedziałem to zawsze....a oto dowód ' date=' że Kawasaki to " nudne i smutne motocykle i to w całym zakresie obrotów "..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote']Z dziecmi to jak w zyciu - zawsze sie znajda jakies marudne jednostki, ktorym ciezko dogodzic ;-) Lepiej zobacz, ilu z nich mialo banana na twarzy, a nie mi tu jakies jednostkowe przypadki wyciagasz ;) (a poza tym to tego malego slonce oslepialo :) ) No i wiadomo, ze Kawasaki sa zielensze niz dluzsze :lol: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 No i wiadomo' date=' ze Kawasaki sa zielensze niz dluzsze[/quote']A to cfaniak ;) Wiedział :)Co do tego małego to pewnie załamkę przeżywał bo pomyślał "a ja głupi gixxera kupiłem" :P:P Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Stycznia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Ponoc maja zaczac na przelomie stycznia i lutego' date=' choc kraza glosy, ze juz maja opoznienie.[/quote'] Haha, pewnie skończą w lipcu :? Kurde, mogłem odpalić KTMa i podjechać tam troszku poszaleć z Wami :buttrock: Dałem dooopy :oops: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 KUR** nie było mnie :D ;) ;) musz zacząć zagladać do tego działu :P pozdro dla was panowie dobrze że takie akcje są robine!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 a ja jeszcze tedy nie miale motocykla, ale jak wszystko dopisze to za rok wpadne i tez dam cos od siebie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi