Nitomen Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 w tej chwili obstawiajm za kurtka skórzana + spodnie texy , wszystko firmy Magna jaksa holenderska , kolega mi ja poleca. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Skóra nic innego :bigrazz: Textylia są dobre do lasu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Texy powyżej 2 pak sie rozpadają. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Texy powyżej 2 pak sie rozpadają. :icon_twisted: Posiadasz texy held to wiem ale jeździsz tylko w tym czy do zapie*dalania zakładasz skóre? Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Texy sie rozpadły, oddałem i kupiłem skórę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egzekutor Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Tez jestem za skórą raz wyglad a dwa ochrona i trwalosc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 (edytowane) Witam Ja mam kurtke Held'a i jest zajebista. Smigam w niej caly sezon i do dzis zero zniszczen, wciaz wyglada jak nowa. Poza tym w skorzanym komplecie nie pojezdzisz jak zrobi sie chlodno. U mnie za oknem jest teraz 3 stopnie, jak wyjezdzalem bylo 1. Zalozylem pod texy bielizne termoaktywna, bluzke i wszystko git, tylko rece troche zmarzly. W skorze przy takich warunkach to nawet nie ma sensu wychodzic na zewnatrz, chyba ze przejsc sie wkolo moto :) Pzdr Edytowane 20 Grudnia 2009 przez bibor80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Texy sie rozpadły, oddałem i kupiłem skórę. Rozpadły się...dosłownie ? Czytałem kiedyś temat o tym że coś tam się stało z twoimi texami-czy mowa o tych samych czy miałeś jakieś drugie? Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Rozpadły się...dosłownie ? Czytałem kiedyś temat o tym że coś tam się stało z twoimi texami-czy mowa o tych samych czy miałeś jakieś drugie? Mowa o tych samych, rozpadły się dosłownie. Oddałem w ramach reklamacji i w rozliczeniu wziąłem skóre Berika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Mowa o tych samych, rozpadły się dosłownie. Oddałem w ramach reklamacji i w rozliczeniu wziąłem skóre Berika. A jak oceniasz Berika. Tez sie zastanawialem nad kombi tej firmy, czasem mozna kupic w dobrej cenie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 wybralem texa reusch TX II Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 A jak oceniasz Berika. Tez sie zastanawialem nad kombi tej firmy, czasem mozna kupic w dobrej cenie. Pzdr Mam tego: http://www.motorhouse.pl/images/duze/3682L...K-WHITE%20F.jpg Ogólnie ocena bardzo dobra, w zimniejsze dni jest chłodno, trzeba wbić pod skóre jakiś ciasny polar. Solidny towar, dobrze uszyty, świetnie wykończony. Nie ma lipy. Mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 (edytowane) A jak oceniasz Berika. Tez sie zastanawialem nad kombi tej firmy, czasem mozna kupic w dobrej cenie. Pzdr Podobnie jak Hunter - Berik, ponad dwa sezony na sobie, jest ok, o damskiej wersji nie będę się jednak rozpisywać. Jeżeli planujesz, to chyba teraz (tradycyjnie) jest dobry czas na zakup. Dwa przykłady pierwsze z brzegu chociaż: http://www.powerbike.pl/index.php?str=822 http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/...CFUE-3godHWwWMw Edytowane 23 Grudnia 2009 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palladyn Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 (edytowane) WitajcieJa pod koniec listopada kupuje Honde Shadow, bedzie to moj pierwszy motor zatem i zamierzam sie po raz pierwszy z zakupem odpowiedniego stroju. Sporo szukam i czytam, zwlaszcza na tym forum, jednak nigdzie nie moglem znalezc informacji na temat porownania kurtki tekstylnej z kurtka skorzana. Powiedzcie szczerze jak duza jest roznica (nie mowie o wygladzie bo przeciez skory nic nie pobije;) w uzytkowaniu obu kurtek pod wzgledem roznych anomali pogodowych? Ledwo co napisalem ten post a znalazlem w innym watku odnosnik do artykulu:http://www.motogen.pl/artykuly/porady/go:4/jak-kupic-kombinezon-kompendium-wiedzy,art27.htmlNaprawde polecam ten artykul wszystkim, ktorzy maja te same watpliwosci co ja. Edytowane 26 Września 2011 przez gwynbleid2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 skora wygodniejsza od texa? chyba odwrotnie :) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi