Zachari Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 quote]zastanow sie co piszesz.takich bzdur dawno nie czytalem :D ;) ;) :P :P :) :D Wiesz trojkąt bez urazy ale jeżeli świata poza emką i Milanówkiem nie widziałeś to nic na to nie poradzę, moje "bzdury" każdy może interpretować jak chce, niemniej nie bardzo wiem o co Ci chodzi, ale OK, ja jestem wyrozumiały. Cytuj Ogrody Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loopy1 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Kolejna Sahara na allegro, a nawet 2 :D http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=81619405 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zly_wujek_trojkat Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 quote]zastanow sie co piszesz.takich bzdur dawno nie czytalem :D ;) ;) :P :P :) :D Wiesz trojkąt bez urazy ale jeżeli świata poza emką i Milanówkiem nie widziałeś to nic na to nie poradzę' date=' moje "bzdury" każdy może interpretować jak chce, niemniej nie bardzo wiem o co Ci chodzi, ale OK, ja jestem wyrozumiały.[/quote']...od dzisiaj nie bede wkrecal na obroty i trzymal powyzej dwuch minut swojego zundappa ks750 bo mi sie korbowody poukrecaja......no chyba ze zdradzisz mi namiary do twojego cudownego szamana zwanego, dziadkiem z sasiedztwa :lol: :lol: i powiem ci zachari ..moja dwuletnia corka zna sie na motorach lepiej od ciebie..super znawco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny płaszcz Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Witam Ale chłopaki się zachowujecie jak łepki z podstawówki. O tych korbowodach to też coś słyszałem i ponoć można je przerobić na panewki. Ale tak na prawdę to nie sądze by na forum było więcej jak 3-5 posiadaczy KS 750 - więc o co się sprzeczacie? Mnie interesuje inna rzecz - wszyscy się podniecają R75 lub KS750 jakie to zarabiste sprzęty - a tak naprawdę nawet na ruskach mało ludzi jeździ w konkretnym terenie lub w dalsze trasy. Jak się chce zorganizowac jakiś wyjazd lub spotkanie to przyjeżdzają 3 motocykle. Mnie ciekawi jak się skończy ta cała historia i czy ta R75 zostanie kupiona i np w tym temacie za 2 lata pojawią się jej fotki - czy za 3 może za 3 tygodnie bedzie do sprzedania na allegro. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachari Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Wójek upierdliwy jesteś jak Roman Giertych a czytać ze zrozumieniem to umiejętność której uczy się już w podstawówce, nie wiem czy Cię nie było akurat na tych lekcjach bowiem ani jednego wyrazu nie napisałem o swoim "znastwie" dotyczącym motorów. Ale jak będę miał tyle lat co Ty to chyba zacznę pisać książki. Na tym kończę wywody z Tobą bo szkoda forum. No i gratuluje oczywiście córki że jest taka bystra. Cytuj Ogrody Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzytwa Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Hej, Trójkąt! A znasz może takiego faceta z Milanówka, który jakie 5 lat temu handlował częściami do rusków? Miałem u niego kupić suwaki do emki, byłem u niego trzy razy zapowiadając się wcześniej telefonicznie i za każdym razem nieodmiennie słyszałem, że suwaki leżą i na mnie czekają. Zrobiłem w sumie ponad 600 km łącznie i co? I nic, bo za każdym razem jak przyjechałem, to albo go nie było, a brat ani ojciec nic nie wiedzieli (a podobno w razie czego mieli mi to sprzedać), albo gość był i zaczynał kręcić, że suwaki owszem są, ale w sąsiedniej wsi u kolegi, którego nie ma akurat w domu. Znasz może tego leszcza i krętacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 ja bym chyba zabił jakbym miał jechać 600km i pocałować klame.Poprostu żenada, trzeba się takich ludzi wystrzegać, bo myślą że cały świat to debile. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zly_wujek_trojkat Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Hej' date=' Trójkąt! A znasz może takiego faceta z Milanówka, który jakie 5 lat temu handlował częściami do rusków? Miałem u niego kupić suwaki do emki, byłem u niego trzy razy zapowiadając się wcześniej telefonicznie i za każdym razem nieodmiennie słyszałem, że suwaki leżą i na mnie czekają. Zrobiłem w sumie ponad 600 km łącznie i co? I nic, bo za każdym razem jak przyjechałem, to albo go nie było, a brat ani ojciec nic nie wiedzieli (a podobno w razie czego mieli mi to sprzedać), albo gość był i zaczynał kręcić, że suwaki owszem są, ale w sąsiedniej wsi u kolegi, którego nie ma akurat w domu. Znasz może tego leszcza i krętacza?[/quote']...generalnie w swoim czasie w milano czesciami do roskow chandlowalo ze 4 osoby miedzy innymi ja .wiec to moze o mnie chodzi [ Dopisane: 15-01-2006, 13:27 ]i jeszcze jedno Ziomek.jak sie kogos na forum publicznym od leszczy wyzywa to kultura nakazuje przedstawic sie .bo sam leszcz jestes i ja to napisalem tomasz witecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzytwa Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Pewnie, że jestem leszcz. Wypaliłem 50 litrów ropy na darmo, straciłem trzy słoneczne niedziele i nie usłyszałem nawet słowa "przepraszam". A teraz nazywam rzeczy po imieniu - jeżeli ktoś mówi, że coś ma, a tego nie ma - to jest krętaczem i oszustem. Chyba, że ktoś uważa, że jest on "mówiącym prawdę inaczej". To pisałem ja-Ziemek Łączyński. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zly_wujek_trojkat Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 a ja myslalem ze jezdziles do mojego kolegi i sasiada bogiego ktory skladal ci te samy/ktore rzekomo sam splodziles :lol:buchacha /a nie do mnie .u mnie placku to mogles byc przy okazji.wiec nie widzde rzadnego problemu..... A JAK MASZ JAKIS PROBLEM...... to wiesz gdzie mieszkam a nie zasmiecasz forum :) :) ;) .miej cywilna odwage i powiedz mi to w twarz a nie oczerniasz ,mnie publicznie.......lub napisz do ojca dyrektora...moze udziel ci pomocy i odpowie na dreczace cie pytania.....zakonczylem z taba dyskusje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Panowie, troszke klasy bo czytac hadko !Jak macie jakies nierozliczone interesy, czy zale do siebie to istnieje mase mozliwosci skomunikowania sie poza forum.Macie obaj ponad trzydzieche a zachowujecie sie jak pietnastolatki. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzytwa Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Bogdan ma klasę - w przeciwieństwie do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Po tej tradycyjnej wymianie uprzejmości nadal nie wiadomo co z sednem tematu- Sahara została zakupiona wreszcie, czy nie???? Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 No jestemNiestety wielce szacowna Pani musi jeszcze sie namyslić :)(Poprostu emocje po mężu - co jestem w stanie zrozumieć i poczekać Nie omieszkam Was Panowie o finale tej sprawy poinformować PozdrawiamDarekP.S. No ale widzę , że dyskusja troszkę odeszła od tematu :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Wójek upierdliwy jesteś jak Roman Giertych a czytać ze zrozumieniem to umiejętność której uczy się już w podstawówce' date=' nie wiem czy Cię nie było akurat na tych lekcjach bowiem ani jednego wyrazu nie napisałem o swoim "znastwie" dotyczącym motorów. Ale jak będę miał tyle lat co Ty to chyba zacznę pisać książki. Na tym kończę wywody z Tobą bo szkoda forum. No i gratuluje oczywiście córki że jest taka bystra.[/quote'] Zachari zamiast udowadaniac sobie ze wiesz wiecej od Trojkata, poczytalbys troche literatury i wowczas swoje madrosci na forum prawil :roll: Poki co do jesli chodzi o stan wiedzy wujaszka Trojkata to mu do piet nie dorastasz....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi