anretam Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Panowie potrzebuję radyZnalazłem BM-ke saharę (no może troczhę za dużo powiedziane) ale jest prawie wszystko za wyjątkiem ramy , widelca , koła , z wózka jest sam stelaż wszystkie pozostałe części ładnie naoliwione i poskładane w pudłach przez poprzedniego właściciela po wypadku w latach pięćdziesiątych. Małżonka tegoż jegomościa chce za całość ok 15 tys i tu moje pytanko brać jak ciepłe bułeczki, targować ,dać sobie spokój ? Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zly_wujek_trojkat Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 no prosze Cie wypadek w latach 50tych....co to znaczy ze z wozka jest stelarz....czu sa blotniki zbiornik gazniki pradnica skrzynia biegow zwolnica dyfer siedzenia lampa licznik......generalnie rama w orginale jest dosyc droga i ciezko dostepna .....moze masz jakies foty tych gratow..........jezeli jest absolutnie wszystko oprucz ramy przodu i gondoli.....i rzeczywiscie moto byl rozebrany w latach 50tych to potargowac sie troszeczke i lykac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 a jest na to jakis kwit ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ_251e Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Sąsiad mojego kolegi miał tekie BMW po dziadku w stanie takim jakby wyszlo z fabryki był drugim właścicielem od nowości stan full orginal nic niebylo dorabiane czy malowane z wozkiem oczywiscie zarejestrowany i opłacony stał tak poprzykrywany ze chyba z 10 min to wszystko z niego sciagal w koncu z przyczyn materjalnych sprzedal go prawie za 50 tys zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Za 50 tys. zł to nawet przystępna cena - była.Na wystawie moto w niemczech sahara poskładanaz nowych części kosztowała 42,5 tys. ale Euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 taraz bardziej wartościowy jest oryginal niż nowy a dorabiany sprzet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Na pewno brac, same czesci sa warte 2x wiecej. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Dzięki za odzew W przyszłym tygodniu pstryknę fotki części i zamieszczęPozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zly_wujek_trojkat Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 alo.......generalnie poszukuje ciekawych orginalnych fantow do sahar/r75-ks750/mam dozo gratow na wymiane..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Gdybys sie jednak rozmyslil to daj namiary na faceta....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 tu moje pytanko brać jak ciepłe bułeczki, targować ,dać sobie spokój ? Targowac sie zawsze mozna i trzeba :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 niech sobie da spokoj, napisze do mnie maila z adresem a ja juz sprawe zalatwie jak nalezy....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 MOC - za bardzo sie nie napalasz ? [ Dopisane: 06-01-2006, 20:54 ]chcesz wszystko "łyknąć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 8O ho ho ale emocje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 MOC chyba juz tak ma, chce wszystko mieć, podobnie było niedawno z M-72 ( chyba było za doba kase i próbuje sie dowiedzieć gdzie to jest itp. ), wiadomo każdy kto sie zna na rzeczy kupował by taka sahare ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi