stachu Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Widziałem LIVE ta RG ..fajna sprawa i chyba jedynie w takim stanie podoba mi sie RG...bo orginał :) ..pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Ta lampa daje duzo swiatla, bo to soczewkowe ufo :buttrock:. Wyglad fajny tej RG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Ta RG jest kumpla od którego kupowałem moją DT z tego co wiem jakis czas temu chciał ja sprzedać niewiem jak jest teraz. Mi tez jedynie ta RG sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Ta lampa daje duzo swiatla' date=' bo to soczewkowe ufo :D. Wyglad fajny tej RG.[/quote']Tam niema soczewek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Tam są chalogenki ale podobno dośc to sobie radzi niewiem bo nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Ta lampa UFO z RG daje w miare dobre światło w nocy. Wiem bo jeździłem kilka razy w nocy z właścicielem tamtej RG i z tego co widziałem było całkiem całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Mój kolega ma żarówke H4...daje zaj*biście! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 14 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Halogeny są, radzi sobie nawet niezle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Witamgratuluje wyboru ale podejzewam ze pojeżdzisz sobie dopiero jak się ociepli teraz to niema sensyPOZDRAWIAM MUMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patroltuning Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Bardzo fajny motorek ta twoja Suzi. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 RG chyba bede zmuszony sprzedać... Sad JAkto przecież dopiero co kupiłeś?> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 RG chyba bede zmuszony sprzedać... Sad JAkto przecież dopiero co kupiłeś?> :lol: :lol: RSka ktora rzekomo mial byla z 98roku a buda od nowszej, rg tylko kupil, a podobno ukradli. Okazuje sie jednak, ze nadal ja ma, ale musi ja sprzedac. Chlopak widocznie jezdzi jakims demoludem, ale bardzo sie tego wstydzi, chociaz nie ma czego. Niepotrzebnie tylko sciemnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi