Kidler Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Witam, szukałem i nic ciekawego nieznalazłem, jakie F2 ma wady i co tam często siadało? Czy warto patrzeć na licznik przy kupnie tego modelu bo podobno spoko kręci do 100tys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Glowna wada jest to ze jak to w sportowych 600 nikt jej specjalnie nie oszczedzal, wiec trzeba znalezc zadbana co nie jest takie latwe. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Napinacz łańcuszka rozrządu.Lubi siadać i wtedy słychać charakterystyczne stukanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaxS Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 To kazda Honda ma ? ; oBo podobno w CB500 to jest standard ten lancuszek sam tak mialem w swoiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Ile kosztuje taki napinacz? Gdzie najlepiej szukac i kupowac? W serwisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Łańcuszek rozrządu grzechocze i kosz sprzęgłowy również. Poza tym wszystko okej. Maszynka godna polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco27 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Witam Miałem CBR F2 1992 miała nakręcone 72tys km jak ją sprowadziłem i do wymiany był łancuszek rozrządu Za wymianę zapłaciłem 420zł plus regulacja gażników ale tego akurat niezrobili jak sie okazało.Po wymianie łancuszka silnik chodził równo i nic niechałasowało.Jeszcze raz dałem do regulacji gażniki i cbr zaczoł dopiero porządnie krecić ,była ogromna różnica Warto było dać 100pln Mimo takiego przebiegu motor super HONDA TO HONDA ps kupiła go dziewczyna i jest bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi