Evangelis Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zna ktos ten motocykl?Potrzebuje jak najwiecej informacji o nim w necie nic nie znalazlem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 hmm o ile sie niemyle jest to motocykl a wlasciwiem motorower o pojemnosci 50ccm były one produkowane przez dukati i byly chlodzone ciecza. Cztero biegowy z v-max 75 km/h . I tyle co wiem na jego temat .Widzialem je czasem na allegro za 2500 zł mozna miec z 96 roku chodz ja bym sie w to niepakowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evangelis Opublikowano 30 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 a ja sie dalem nabrac na ten motocykl i teraz tego zaluje praktycznie o nim nic nie wiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 I jak się jeździ??Dostępne części?? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evangelis Opublikowano 30 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 czesci niedostepne duzo czesci pasuje od hondy mtx z tego co wiema jazda hm..."ok" tylko przy pierwszej jezdzie wypadla mi sruba z gaznika i nie moge jej znalesc;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memfis Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Dostępne części?? pewnie tak dostepne jak i informacje o nim, hm? :) edit - autor tematu mnie ubiegl... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evangelis Opublikowano 30 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Wie ktos moze jaka sruba jest w gazniku Bing 17'(taki jak w simsonie?) ta od regulacji obrotow<ta dluzsza>?=P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Heh, moj kolega własnie sprzedał taki motorek za 2400zł, jest bardzo duzy, rama w miare solidna, zawiecha z regulacją, cham tarczowe, usd, ale silnik jest słabszy niz w dt50, no i to ze ma 4 biegi, taki sobie motorek, ale wyglada nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Kurde, macie tego fotki? Musze to zobaczyc. Wie ktos moze jaka sruba jest w gazniku Bing 17'(taki jak w simsonie?) ta od regulacji obrotow<ta dluzsza>?=P Ja mam binga w simosonie, a drugiego mam na czesci. Co do tej srubki to mozesz ja zastapic zwykla srubka tego samego rozmiaru, tylko pamietaj ze przed wkreceniem jej do gaznika, zaostrz jej koniec na stozek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 wpisz w google penta dakarino i znadziesz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75492431http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78965163 nawet na allegro sa :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 http://cgi.ebay.at/Penta-Dakarino-50_W0QQi...9QQcmdZViewItem No kurde, ladny sprzecior. Tarcza przod, upsy, ladnie wyglada, no no. Mala cena jak na takiego sprzeta. Tylko problem z czesciami. Bo np, remont silnika?? Z czego czesci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evangelis Opublikowano 31 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 silnik pasuje od hondy mtx z tego co mi powiedziano motorek fajny awaryjny troche ;/mam ten motorower okolo 1,5roku i z tego 13msc moze w garazu stal bo caly czas cos sie psuje teraz mi przednie zawieszenie siadlo oraz ta srubka w gazniku nie polecam tego sprzetu :/a o dane to chodzi mi jaki silnik ile km bo roznie pisza o tym motorze,na jakims forum pisali ze ma 5bieg ale nie wiem czy to prawda,moze jakis schemat elektryki ogolnie wszystko :) bym potrzebowal [ Dopisane: 31-12-2005, 14:10 ]wpisz w google penta dakarino i znadziesz http://www.ptcrosser.de/Bilder/IMG_2545150x200.jpgJA tyle znalazlem ai chyba to nie to moto :Pchyba ci sie zdjecie pomylilo ale wiem o co chodzi bo widzialem ta strone juz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 ' date='na jakims forum pisali ze ma 5bieg ale nie wiem czy to prawda,[/quote']Wiesz, skoro masz ten motocykl to latwo mozesz sprawdzic czy jest 5 biegow :mrgreen: siadlo oraz ta srubka w gazniku Pewnie Ci wypadla bo nie miales sprezynki pod nia hondy mtb Wybacz ale mam wrazenie ze taki motocykl nie istnieje (honda mtb) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evangelis Opublikowano 31 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 hmm...mialo byc honda mtx sorry :Pa co do 5biegu to on jest jakos zablokowany czy cos :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi