MotoCross Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=77914744 toż to prawdziwa okazja :buttrock: wszystko OK tyle ze cena moglaby byc o dyche nizsza :) a rocznik tez nie musi byc 2005 starczy 2000 :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 zzstanawiam się jak to zarejestrowali jak to nawet lampy nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 zzstanawiam się jak to zarejestrowali jak to nawet lampy nie maPewnie Ci co robili przeglad nie widzieli nawet motocykla :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtomek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 dokladnie tam za bardzo nie ma gdzie tablicy przykrecic a co dopiero mowa o swiatłach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 wiem, pewnie jeździec zakłada sobie taką latarkę jak mają górnicy. A tablice do plecaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 wiem, pewnie jeździec zakłada sobie taką latarkę jak mają górnicy. A tablice do plecaka pewnie jak chce leciec po ulicy to zakłąda lampy i tyle, co za filozofia, moja wr tez jes obrana a papier ma i co w tm dziwnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 no tak ale skąd prąd jak nie ma prądnicy ani akumulatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 To sobie ku*wa zaklada akumlator mysl troche http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 kur*a zaklada akumlator mysl trocheco Ty taki nerwowy piasektt cos źle powiedział a ten już z wulgaryzmami :? zastanów się trochę :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 no tak ale skąd prąd jak nie ma prądnicy ani akumulatora a skad ma iskre jak nie ma pradnicy??? pewnie z fajki co??weź wpierw poczytaj różne posty pogadaj z ludzmi a potem zasmiecaj, a nie piszesz takie bzdury które doprowadzają do nerwicy i zaczerwienienia sie oczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Eh co ludzie nie wymyślą:Wyczyna na motorower ehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Przestańcie k*rwa spamować.Przeczytajcie sobie ten temat jeszczeraz i zobaczczcie jak to wygląda. A co do waszej wiedzy to jest to firma moto-kom autoryzowany dealer yamahy. Jest to też team. Chłopaki ścigają się na zawodach enduro, mają HM'a napewno i yztem pewnie chłopak trenował a być może jeździł w enduro.I nie macie pojęcie, być może ten motocykl przelatał cały sezon w enduro z lampami i błotnikiem, ale teraz na sprzedaż poodkręcali i załozyli oryginalne plastiki, żeby wyglądała jak nowa :!: Jeśli koleś jest dealerem yamahy to napewno mógł to zrobić na wiele sposobów. Temat w ogóle jak na mój gust nadaje się do oczyszczalni.Bo ja bym 90% postów skasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 29 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 A powiedzmy jeśli zdażyłaby sie taka sytuacja, ze Panowie z Policji mnie za3muja na takiej Yamasze, jest zarejstrowana, mam papiery i wszystko, ale nie mam swiatla ani tablicy co mi grozi? PS. kto to zgłosił do Moderatora i po co ???????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 To by Ci zabrali dowód mądralo.Nie można się poruszać po ulicach bez homologowanego oświetlenia.A to, że ma papiery iwszystko jak piszesz to nie ma nic do rzeczy.Wysyłają Cię wtedy na przegląd sprawdzający przystosowanie pojazdu do poruszaniu się w ruchu drogowym. Tam szanowni panowie diagności badają wszystko i oczywiście jesli do tej pory nadal nei bedzie świateł to nie podstęplują Ci dowodu. Zapewne też sprawdzą pojemnośc i jeśli nie będzie się zgadzać to już nigdy go nie zarejestrujesz. Zapłacis ten słony madat a może nie tylko. A tak ogólnie to polecam dział przepisy tam są ludzie którzy siedzą ciagle w przepisach i znają się na tym lepiej. A post został zgłoszony do nas, ponieważ powinien znaleźć się własnie w przepisach.Pod każdym działem masz napisane co w nim się znajduje i powinieneś zastanowić się gdzie Twój temat najbardziej pasuje. A i kup/znajdź sobie kodeks ruchu drogowego, tam jest większość przepisów, która reguluje te kwestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endurek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 zzstanawiam się jak to zarejestrowali jak to nawet lampy nie ma Kolo musiał mieć dobre znajomości i za drobnym prezętem zarejestrował. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi