Jędker Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Ostatnio chciałem odpowietryć hamulec tylni i ukręciła mi sie ta srubka, która jest odpowietrznuikiem. Nie wiem co mam teraz zrobić reszta gwintu zostala tam w tym cylinderku. Jak mam to wyciągnąc i ile to m,niej wiecej kosztuje? Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 odpowietrznik kosztuje 1-2złmoze uda sie to jakos wydlubac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 a plyn wycieka przez to urwanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Masz problem. Próby rozwiercenia odpowietrznika zwykłą wiertarką zazwyczaj kończą się niepowodzeniem. Jak nawet nie próbuję. Dlaczego ?? Odpowietrznik jest twardy, w przeciwieństwie do korpusu zacisku. Na 90% wiertło (dodatkowo oparte na krzywo urwanym ememencie) zejdzie na bok i nawiercisz nie to co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 jezeli przewod zasilajacy jest powyzej odpowietrznika to mozna jeszcze probowac odpowietrzyc na samym przewodzie (popuszczajac ta srube mocujaca przewod). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 wymontuj zacis zwies do tokaza i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Nie tokarz a dobry ślusarz sobie poradzi tylko trzeba mu dostarczyć oryginalny (a nie podobny) odpowietrznik przed wierceniem. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi