awful Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 mhmm dzis odpalałem jak co tydzien sprzęta i cos chyba jeden gar nie tak chodził na zimno bo strzelił parę razy... na wiosnę czas zmienić świece...(chyba ze trzeba to zrobic asap- jesli tak to proproszę o takie info :) ).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 słyszałem ze kiedyś sie w zzr600 zdarzyło przestawić rozrząd podczas strzelania z tłumików. łańcuch był luźny i przeskoczył. ale ciężko mi uwieżyć czy to prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 bohen napisał: a czy w dwusuwie da się strzelac z tłumika? pewnie ze sie dakupel wska strzelal az milo Very Happyz wueski to strzelalo az milo :) walilo pieknie ;]w suzuki nie probowalem ale czytajac posty rezygnuje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Fajnie wygląda to u mojego brata w Hondzie CB 50 (4T) :):D http://bobo909.w.interia.pl/ogien.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Fajnie wygląda to u mojego brata w Hondzie CB 50 (4T)piknie to wyglada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Fajnie wygląda to u mojego brata w Hondzie CB 50 (4T) :Phi, te niby pierdniecia? ;-) http://bikepics.com/pictures/203074/ Ale i tak nic nie pobije tego, co z wydechem potrafi zrobic Jarecki w b12: http://www.roadking.riders.pl/new/main.php?id=518 Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 bandit ma 24ry razy większy silnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Fatniezle te fotki - szkoda ze moja kawka robi tylko pfff zamast bum. moze to wina tlumika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Phi, te niby pierdniecia? ;-) przecie to motorower jest :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Na zlocie w Toruniu kumpel strzelał z wydechy Mz ETZ 150 to kolanko było tak gorące że sobie papierosy o nie odpalali (serio). Pozdro! ile ty masz lat żeby palić :P :D:):D Strasznie mnie to wk***a jak ide z budy a tu młody 10 lat i fajka w ustach :] [ Dopisane: 14 ]wiem że muwie nie na temat ale mnie to zbulwersowalo :P:):D :D pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 dosrosły się znalazł..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 no to piszecie że można z dwusuwu strzelac , a czy nie jest to szkodliwe dla silnika (no bo z wczesniejszych postów wynika że dla 4t jest szkodliwe) Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Kupcie sobie ruskiego boxera i doróbcie troche zbyt bogatej mieszany<korki na uszy i zdala od motoru>!! 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 dosrosły się znalazł..... po pierwsze juz mam prawie 18 lat a po drugie i tak nie pale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zanim nie kupilem GsxF to ogladalem taka Fzr 600 z pustym wydechem i jak dalem gazu na maxa to pieknie ogien krzesil z tlumika i bez zadnych kombinacji ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi