aliradas Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Witam.Moglibyście mi coś powiedzieć o tym specyfiku??? Jaka jest zasada "kładzenia" tego chromu? Czy jest to pełnowartościowy chrom (słyszałem o 70% i 99% zaw. aluminium) i czy nałożenie go wymaga jakiejs wprawy i praktyki, czy każdy amator jest w stanie nałożyć go w sposób bezproblemowy i z godnym efektem?Pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 kiedyś kupiłem chrom w spreyu - porażka starywyglądało to jak farba i to kiepskapozdrawiamklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenobing Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 syf na maxa daj sobie spokój.. też kiedyś go kupiłem.. efekt był opłakany... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17Tbg Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Tak jak wyżej... Do dupy jest... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Mega, mga, syf. Jak coś tym pomalujesz to jest co najwyżej srebrne i może wyglądać jak kolor aluminium, ale wystarczy szmatką dotknąć np. jak chcesz umyć i robi się ciemny szary matowy kolor. Kiedyś kumpel stwierdził że wie jak to się robi i że wyjdzie chrom taki jak na korku.Kupił podkład ten pseudo chrom, lakier bezbarwny.Efekt – wydana kasa nic więcej Po nałożeniu lakieru bezbarwnego chrom spłynął Nie polecam, odradzam, szkoda kasy, tak to wygląda w realu :)http://www.forum.motocyklistow.pl/album_pa...php?pic_id=2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 a ja chciałem tym odnowić odblask w reflektorze samochodu :cry: chyba lepiej zainwestować w nowy rwflektor :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aliradas Opublikowano 28 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Dzięki wielkie za cenne info. To juz wole Wam piwko postawić za tą kase :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Miałem w ten sposób "pochromowany" obratry kierunkowskaz. Wygladał jak pomalowany farbą do felg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 to zwykła srebrzanka, nic więcej, jeśli masz zamiar przyozdabiać doniczki mamie, to sprawdzi się w 100% (z serii dostępny jest też złoty, który po zaschnięciu staje się brązowym metalikiem) :mrgreen: jesli będziesz delikatnie bezbarwny nakładał, to będzie to miało w miarę jaką trwałość, ale będzie to nic innego tylko szary/brązowy metalik pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaclav Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Są dobre chromy w sprayu ale bardzo drogie i bardzo trudno dostępne, a taki za parenaście zł to metalik tylko z bardzo drobnym ziarnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi