bahama Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Najpierw trzeba zaliczyć motorbike show Zabrze MOSIR!!! w Wa-wie była porażka z tego co czytałem więc nie licze na nic szczególnego w Zabrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 haj zjeby! :clap: dawno mnie tu nie bylo z powodow takich i owych ;) .ale widze ze trafilem na konkrety. jezeli chodzi o kwestie Stodół(stodolow etc) to z tego co pamietam jak probowalem rok temu tam nas upchac( a moze juz dwa :roll: ) to baba z recepcji nie byla zachwycona( czytaj NIE :-x :!: ). ale jak to bywa w naszym kraju z pamiecia i raczkujacym kapitalizmem moze teraz nie bedzie problemu.tyle tylko ze tam domki sa ze tak powiem ladne, tzn ze ewentualne rzygi kupy i inne pochodne nie beda mogly miec prawo do kielkowania :) no i jezeli mialby nas byc tak 50 :?: :!: to chyba musielibysmy caly osrodek sobie wynajac.wg mnie kotwica jest bardziej adekwatna do naszej ekipy , chyba ze pozostaniemy na gronie stalych wiernych bywalcow, jezeli chodzi o kwestie spania.amen :lol: PGR-nie wiedzialem ze masz brata ekonomiste 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Czolem! Ja zamierzam sie wybrac na Kotwice jutro, jesli mi sie bedzie chcialo :).Z listy wynika, ze jest 30 chetnych. Patrzac na to co dzialo sie za kazdym razem - lista zanizala faktyczna frekwencje, mozna chyba smialo okreslic liczbe uczestnikow na 40. I mysle, ze przez taka liczbe chetnych bedziemy dzielic kwote potrzebna na domki aby wyliczyc skladke od lebka i tyle "miejsc do spania" postaram sie zaklepac. Chyba, ze wolicie Stodoly, co raczej bedzie drozsze i mniej hardcoreowe - nie ma zabawy z gasnicami, wjezdzania motocyklami do domkow i takich tam roznych atrakcji opisanych przez Tube ;):P. Aha, wolalbym, aby tym razem odbylo sie to w sposob bardziej zorganizowany, tj. placimy z gory! Latwiej bedzie nam z Tuba zapanowac nad finansami i obliczyc, ile zostaje kasy po oplaceniu domkow na zarcie. Termin ustalam na 22-23 kwietnia 2006. Pozdrawiam PS Lista: 1>Prot 2>Kaśka 3>Astarte 4>Konik 5>Mario 6>Kaka 7>Cotlet 8>Bejz 9>Mishel 10>eMDe 11>Jerry 12>Adu 13>PGR 14>Greg15>Motomanka16>Bronx17>Krasnal18>Broda19>Browarny20>Zimer21>Mimo_ck22>Bahama23>Amazonka24>Yaco25>AdamWo26>QuadMan (nie ma Rybnika bez Dresa :D)27>Draco Fisher28>JACA29>Swiruradom30-33> Hornet + dziewczyna + kolega z dziewczyna :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 domki sa ze tak powiem ladne' date=' tzn ze ewentualne rzygi kupy i inne pochodne nie beda mogly miec prawo do kielkowania wg mnie kotwica jest bardziej adekwatna do naszej ekipy[/quote']nie ma zabawy z gasnicami' date=' wjezdzania motocyklami do domkow i takich tam roznych atrakcji opisanych przez Tube[/quote']No i własnie w tym rzecz! Nie pojedziemy na jakies luksusowe miejscowki bo nas wyrzaca albo do sadu podadza :) No chyba ze bedziemy siedziec grzecznie i Rydzyka sluchac..? Kotwica jest idealna, nie ma sie co rozwodzic nad inna miejscowka. zbyhu mam nadzieje ze wlasciciele kotwicy zgodza sie nas wpuscic ;) Termin OK! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Na 99% będzie:krasnal + plecakbroda + plecak 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 ja tez , ja tez :) 1x Bodzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schpakoo! Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 No i ja plus jeden. Zbyhu, pamiętaj!! Czuwaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 mnie też dopisz :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 no no organizatorzy co tu dupy dajecie :)juz jaies sczeguliki oranizacyjne poprosimy :D ja jestem za ostatnim weekendem kwietnia (najwieksze prawdopowdienstwo ze bedzie cieplo) u mnie teraz (5 marca lezy w pizdu sniegu a do Rybola mam 15min drogi... )no chyba ze jak pisalem robimy mors party :buttrock: p.sjak wsponia,em stodoly mialy zmienci kierownictwo i zarzadce wiec spokojnie mzona tam znoe wstartowac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 22-23 kwietnia 2006.Jejku jak mi się ten termin podoba :lol: , do tego czasu prawko powinno być już w kieszeni, także nie będę zmuszona jechać na swoim moto jako plecaczek :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 chopoki moze jednak zdecydujemy sie na termin 8-9 kwietnia nie żebym sie podlizywał albo cos ale jesli spotkanie wypadnie 22-23 kweitnia to zjeb PGR nie przyjedzie ze wzgledu na sprawy rodzinne a kazdy wie ze taka impreza bez niego to nie impreza wiec apeluje o przemyslanie mojej prośby !! pozdr. Baham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Czolem! Baham, wszystko cacy, ale pogoda jest jaka jest. Ty masz rzut kamieniem, zeby przyjechac, a taki Krasnal z Broda posuwaja jednak sporo km, zeby na Rybnika trafic...Moim zdaniem 8-9 to za wczesnie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Racja.Śląsk i okolice jakos pogode przeboleją.Ale jest troche osób co ponad 200 km śmiga (np. ja ;) 8) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 No w takim razie to będzie pierwszy Rybnik beze mnie :banghead: No nic bawcie się dobrze niekoniecznie grzecznie ;) Ganczara też nie będzie, Pięknego i Dominika w takim razie zapewne również.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Czolem! Pozostaje opcja przesuniecia imprezy na pozniej...Ale pozniej jest dlugi weekend, wiec by to wypadalo w polowie maja...PGR - naprawde nic nie mozesz zrobic? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi